Зошто се однесуваш вака? Зошто си лут, зошто ми водиш инает, зошто си ладен спрема мене? Би те прашала за ова, ама душава не ми дава повторно да се навратам на тоа што беше. Нели рековме, беше што беше, сега помина? Зошто пак вака правиш, м? Ми недостигаш. И ти, и твојата прегратка и твојот бакнеж на моево чело. Ми недостига се` поврзано со тебе .. Затоа решив, од денес ќе биде поинаку. Смачено ми е да се однесувам чудно поради тоа што ти го правиш истото. Сега јас ќе сум си јас, ќе зборувам, ќе искажувам чувства, ќе те зезам, ќе ѕиркам за да те видам и ќе те барам меѓу сите машки во исти униформи низ ходниците. Знам дека тоа ќе трае кратко, додека не ни се сретнат погледите и не се исцрта таа смотана насмевка на лицево со која делувам како мало девојче кое се срами ако некој ја погледне. Поготово ако тоа е некој друг смотанко кој таа проклето многу го љуби ..
Сфатив колку те сакам..и покрај се што сум кажала и направила ЈАС ТЕ САКАМ! И многу ми фалиш !Неможам да дочекам до утре за да те видам конечноо!
ај те молам не ми недостигај, барем вечерва, морам да се одморам за утре, ама како да легнам и да заспијам кога не ми излагаш од глава? Да, вреди да не се спие заради тебе, но овој пат MOPAM да сум свежа утре! Те сакам љубов
за твојата болест не постои ни лек, ни лекар, ти си толку самоуверено суштество, а не знаиш ни мозила за што се користи, повеќе си прост одколку што си тежок, ама кога ке го сватиш ова веќе ќе имаш 70 години и ке бидеш сам, парите не те прават по паметен, ни поубав, и кога еден ден ке сватиш дека среката со пари не се купува ке биде касно за се...
Ти си моето сонце и сега тазе бричен компир. Со тебе поминав толку чудесии и стресови, што и да треба да размислувам што понатаму - ќе речам, Да, со тебе останувам, со тебе сакам да спијам, да шетам, да летам. Неверојатно е колку близината и сите ситуации не’ направија посилни. Го сакам твојот мирис на мојата перница. Сакам кога ме гушкаш со нога кога се вртиме со грб еден со друг. Кога се судираме со газињата и ти правиш "цмок", демек си ме бацнал со газот и јас се смеам. Будењето и пиењето чајче на прозорец додека мачките си прават деца. Очите твои, мојот свет за патување. Те сакам.
Зарем не треба и мене малку да ми посветиш внимание ми негостига твоето мазење... Нема да ти побегне теретаната зарем мора толку време да им посветуваш на твоите (мускули ) Ама ако и јас од утре се повеќе ќе бидам зафатена, па ќе молиш за една силна прегратка
http://www.youtube.com/watch?v=IHagPodxu5g Неможам да те заборавам,неможам да те избришам,неможам да си го живеам животот како што си го живееш ти. Ништо друго не барам,само да можев да бидам како тебе силна,да можев да те заборавам како што ме заборави ти. Секој ден ми е се потешко и потешко. Ти продолжи со животот,а јас останав сама каде што застанав со тебе и не можам ни чекор да направам. Куче најдено на улица да бев,повеќе ќе те болеше што повеќе ме нема да тебе. Ова ли е живот?
Аман веќе со тој тренинг ,колку сакав сега да ме гушнеш.Подзаборавија денес ракометарската топка и дојди во моите прегратки
За промена да му кажам нешто на бившиот. Одј*еби, не ми се потребни твоите зајадливи коментари. Ако имаш нешто да ми кажеш кажи ми го в лице. Или можеби ти е криво што конечно сум среќна, нешто што ти не можеше никогаш да ме направиш.
Ијееее акоо бе смеј ми се и јас ти се смеам прасе едно колку убаво издишува тој леле леле светиш просто светиш .
Не знам дали забележа, но се дружам со тие што не иритираа порано. И знаеш, фини луѓе се, кога ќе ги запознаеш подобро. А баш ти, кој демек си фин дечко, излезе дека си лицемер. Иронија на големо...
баш ми е мило што ме послуша, ете не си бил толку лош! и ептен беше во право прееска ама не ти признавам, барем не сега! Ајде можеш и подобро, не се плаши да ги покажеш твоите чувства, I don't judge!