Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    ти никогаш нема да разбереш колку сум јас мала и немоќна без тебе во овој свет.И нема да те боли ни за секунда како што ме боли мене секој еден пат кога се оддалечуваш од мене.Ме тераш да се мразам,постојано ме критикуваш и ми го кршиш срцето.Не успевам да бидам храбра и да те преболам.Толку те сакам што кога би ме убил би воскреснала од мртвите за само еднаш да те прегрнам.Многу ми недостигаш.Имам толку многу работи да ти кажам.На толку многу работи сум гневна на себеси и на тебе.Незнам што повеќе ме боли, тоа што се случи,спомените ...или она што требаше ...она на кое толку се надевав.Многу те растажив знам, ама тоа не е ни половина од она што го чувствувам јас.Тешките зборови ме тераат да те гледам со сомнеж, но сепак да те гледам длабоко во очите,строго и со почит како од тебе да ми зависи секој здив.Немам веќе сила а навистина неможам да се откажам.Немам што да дадам.Ти постојано сакаш да ме измениш,можеби едноставно не сум таа што ја бараше.И го знаев тоа ...го знаев од почетокот а сепак решив да поверувам во она за кое самата се излажав-дека можеби некогаш ќе ме засакаш...како што јас те сакав тебе.И сакав да ти дадам многу повеќе ама тоа е се што имав.Тажна сум...тебе не ти е ни гајле.Не вредиш толку многу слози и тага....сета тага која ја остави зад себе.Но неможам да те преболам.И цел живот не ми е доволен да се помирам дека засекогаш останувам без тебе.Имам чувство дека е крајот.Незнам како ќе преживеам.

јас не те мразам како што тврдиш има многу работи кои ме натера да ги поднесувам ,,.,ама тоа вреди колку што вредам јас ...НЕ Е ЕФТИНО ГРАТИС Е !

На Adi888, donna.17 и Look им се допаѓа ова.
  2. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    И мене. ;(

3. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Не се предавај на една тешкотија,и немој случајно да се вратиш на предходната работа...не планирам пак низ исто да поминуваме и кај тебе таму да идам како да ти е дом тоа,не помислувај! |(

4. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.438
    Допаѓања:
    4.995
    Море воле...
    А да ме однесеш у чаршија на кебапи, па да се осеќам ко кинеска кралица? :?:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    оф душичке мила
    сега ме стави ти мене во дилема
    дали да ти закажам термин за чоколадна масажа или не
    парите не се никаков проблем-ке ги прежалам, не е којзнае каква сума, а што ако не ми се вратиш ти, што ке правам јас без тебе :doh:ке размислам, имам уште малку време, и :!: се надевам дека ке ја донесам правилната одлука

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.438
    Би му кажала дека ми е мило што сме другарки...да, не си ми другар,другарка си ми! :D И ги обожавам разговорите и прошетките и тоа што си таков интересен и знаеш да ме заинтригираш и знаеш убаво да се однесуваш.
    Ама ако ме зае*еш на крај,никогаш нема да ти простам.

7. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    11.241
    кај и да одам гледам слични на тебе...ова не е нормално

8. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.666
    Научи нешто од турскиве серии море :rofl:

9. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    11.241
    сакам да те видам па...ми недостигашшшш :D ајде дојди утре

10. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не знам повеќе што да мислам за тебе?! Толку време те познавам а не можам да те сватам, не верувам дека и ти самиот се сваќаш? Какви игри играш?
    Или сакаш или не, што толку ги комплицираш работите...
    Тебе те боли кога нема да ти кренам телефонот а? :!: а ти мене не можам да избројам колку пати ме имаш изиграно.. и Знаеш што? Чудна ствар.. Више не се потресувам како некогаш .. ке дојде и моето време ;)

11. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Дека го сакам и нека си е** матер. :)
    Не можам бре веќе да се нервирам, а ја сум крива што ништо не му кажав.

Нема везе, ке се најде некој што ке те замени, и да не се најде, прва не ти кажувам!

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Мали момички со голи пи*ки на плажа се растргнале тебе курето ти го мрднале.. иди расти.. тенк ју!

13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    да не си ти немаше да успеам да го средам лаптопот како што треба... паметно мое
    и фала ти што ме утеши денес, колку само ми требаа твоите зборови не си свесен. Утре на себе ја ставам најубавата насмевка и почнувам од почеток :* :* :* :* :* :*
    многу те сакам

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  14. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    И како мислиш ти тоа да функционира викендов? М? :| Уф бре, тешко е, уште од сега ме фаќа страв дека ќе подлегнеме на искушението :sweat:

Цццц, во иста соба, а нема да спијам со/до тебе.....Вај ар ју точеринг ми? :sweat:

p.s. Да ти се плукнам во трокреветните соби :devil: :swear:

15. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Шо да му кажам едно те сакам и ми фалиш и прости ми би било доволно.....

16. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
  17. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Јас само ти реков да си одиш ама не мислев така,не толку многу :tmi:
    Ајде те молам попушти,проклето ми требаш и сакам да те гушнам.Неможам без тебе,твоето присуство многу ми ги олеснува работите...Знам дека и на тебе не ти е лесно затоа САМО дојди а останатото ќе го направам јас,ти само добро асистирај ми :D
    Ахх што ми направи ццц,зависна сум од тебе божее :x

и премногу само има во поракава...но ниедно не е само како јас без тебе :( :*

18. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Навикнав да ме напушташ и да се враќаш кај мене секој пат кога ќе ти стане досадно.Секогаш изгледа како да е засекогаш.Си тргнав по свој пат, си одам од тебе ако тоа е тоа што го сакаше,се надевам дека си среќен сега.Седи си дома бери си пари,радувај се сега кога не сум јас таму можеби и ќе заштедиш.Би ти го вратила секој мизерен поклон, но не сакам одново и одново да отвораме стари рани.Заврши толку е.Многу те сакав,секогаш ќе те сакам,но навистина немам време за губење,очигледно немаш ни ти.Со реќа нека ви е ! :)

Циркузи сте,сега кажи и да се здебели и да огрди за ти покрај неа да си убав, а откако тоа ќе се случи спомнувај и го тоа секој божји ден се додека не се замрази,советувај ја и потсетувај ја да остане со тебе затоа што само ти таква би ја поднесувал!

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Почнувам да се плашам од тебе

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  20. My.Cloud