ти никогаш нема да разбереш колку сум јас мала и немоќна без тебе во овој свет.И нема да те боли ни за секунда како што ме боли мене секој еден пат кога се оддалечуваш од мене.Ме тераш да се мразам,постојано ме критикуваш и ми го кршиш срцето.Не успевам да бидам храбра и да те преболам.Толку те сакам што кога би ме убил би воскреснала од мртвите за само еднаш да те прегрнам.Многу ми недостигаш.Имам толку многу работи да ти кажам.На толку многу работи сум гневна на себеси и на тебе.Незнам што повеќе ме боли, тоа што се случи,спомените ...или она што требаше ...она на кое толку се надевав.Многу те растажив знам, ама тоа не е ни половина од она што го чувствувам јас.Тешките зборови ме тераат да те гледам со сомнеж, но сепак да те гледам длабоко во очите,строго и со почит како од тебе да ми зависи секој здив.Немам веќе сила а навистина неможам да се откажам.Немам што да дадам.Ти постојано сакаш да ме измениш,можеби едноставно не сум таа што ја бараше.И го знаев тоа ...го знаев од почетокот а сепак решив да поверувам во она за кое самата се излажав-дека можеби некогаш ќе ме засакаш...како што јас те сакав тебе.И сакав да ти дадам многу повеќе ама тоа е се што имав.Тажна сум...тебе не ти е ни гајле.Не вредиш толку многу слози и тага....сета тага која ја остави зад себе.Но неможам да те преболам.И цел живот не ми е доволен да се помирам дека засекогаш останувам без тебе.Имам чувство дека е крајот.Незнам како ќе преживеам. јас не те мразам како што тврдиш има многу работи кои ме натера да ги поднесувам ,,.,ама тоа вреди колку што вредам јас ...НЕ Е ЕФТИНО ГРАТИС Е !
Не се предавај на една тешкотија,и немој случајно да се вратиш на предходната работа...не планирам пак низ исто да поминуваме и кај тебе таму да идам како да ти е дом тоа,не помислувај!
оф душичке мила сега ме стави ти мене во дилема дали да ти закажам термин за чоколадна масажа или не парите не се никаков проблем-ке ги прежалам, не е којзнае каква сума, а што ако не ми се вратиш ти, што ке правам јас без тебе ке размислам, имам уште малку време, и се надевам дека ке ја донесам правилната одлука
Би му кажала дека ми е мило што сме другарки...да, не си ми другар,другарка си ми! И ги обожавам разговорите и прошетките и тоа што си таков интересен и знаеш да ме заинтригираш и знаеш убаво да се однесуваш. Ама ако ме зае*еш на крај,никогаш нема да ти простам.
Не знам повеќе што да мислам за тебе?! Толку време те познавам а не можам да те сватам, не верувам дека и ти самиот се сваќаш? Какви игри играш? Или сакаш или не, што толку ги комплицираш работите... Тебе те боли кога нема да ти кренам телефонот а? а ти мене не можам да избројам колку пати ме имаш изиграно.. и Знаеш што? Чудна ствар.. Више не се потресувам како некогаш .. ке дојде и моето време
Дека го сакам и нека си е** матер. Не можам бре веќе да се нервирам, а ја сум крива што ништо не му кажав. Нема везе, ке се најде некој што ке те замени, и да не се најде, прва не ти кажувам!
да не си ти немаше да успеам да го средам лаптопот како што треба... паметно мое и фала ти што ме утеши денес, колку само ми требаа твоите зборови не си свесен. Утре на себе ја ставам најубавата насмевка и почнувам од почеток многу те сакам
И како мислиш ти тоа да функционира викендов? М? Уф бре, тешко е, уште од сега ме фаќа страв дека ќе подлегнеме на искушението Цццц, во иста соба, а нема да спијам со/до тебе.....Вај ар ју точеринг ми? p.s. Да ти се плукнам во трокреветните соби
Јас само ти реков да си одиш ама не мислев така,не толку многу Ајде те молам попушти,проклето ми требаш и сакам да те гушнам.Неможам без тебе,твоето присуство многу ми ги олеснува работите...Знам дека и на тебе не ти е лесно затоа САМО дојди а останатото ќе го направам јас,ти само добро асистирај ми Ахх што ми направи ццц,зависна сум од тебе божее и премногу само има во поракава...но ниедно не е само како јас без тебе
Навикнав да ме напушташ и да се враќаш кај мене секој пат кога ќе ти стане досадно.Секогаш изгледа како да е засекогаш.Си тргнав по свој пат, си одам од тебе ако тоа е тоа што го сакаше,се надевам дека си среќен сега.Седи си дома бери си пари,радувај се сега кога не сум јас таму можеби и ќе заштедиш.Би ти го вратила секој мизерен поклон, но не сакам одново и одново да отвораме стари рани.Заврши толку е.Многу те сакав,секогаш ќе те сакам,но навистина немам време за губење,очигледно немаш ни ти.Со реќа нека ви е ! Циркузи сте,сега кажи и да се здебели и да огрди за ти покрај неа да си убав, а откако тоа ќе се случи спомнувај и го тоа секој божји ден се додека не се замрази,советувај ја и потсетувај ја да остане со тебе затоа што само ти таква би ја поднесувал!