... многу се радувам кога не забораваш да ми се јавиш за добра ноќ. Тебе не сум ти кажала, ама после разговорот, имам неодолива потреба и желба да станам и да шизам на некоја песна. Кога помислувам каков ефект имаше врз мене, автоматски ми навира скротената горопадница.
Кога ти приоѓам ти се враќаш на назад, а кога јас се враќам ти веднаш идеш по мене...миличок , каде сме јас и ти ? сакам да те имам онаков како порано... ваков искрено не ми требаш, твоето глумење лудило ми здодеа ...
Твојот име во мојот телефон ти го регистрирав: DON'T ANSWER !!! Така да си знаеш НЕ знам до кај ке стигнеш со тој памет. дечко! Зарем е можно дечко да ми кажеш каква намера имаш со мене и едноставно да си знам на што сум?! Ма иди у три лепе пичке материне
Твојот проблем е тоа што не си видел тежина, вистинска. Никој не те повредил. Никој не те излажал. Никој не те искористил. И затоа можеш да си дозволиш да се нервираш за се и кога нема проблем да создаваш. Но, јас не можам. Имам поминато премногу, премногу сра*а имам видено и осетено, што не можам да се нервирам кога нема причина, не допираат глупости до мене толку. Тоа само да си знаеш.
Ало, доста веќе те гледам само во моите сништа, не дека не ми е убаво, ама ајде веќе дојди, имам вести вестиии Од друга страна, барем убаво ми завршува ноќта а воедно и убаво ми започнува денот, со тебе. Едвај чекам.
Време за уживања на сонцето а тебе те нема премногу далечен те чувствувам како вчера така и сега зошто?! вчера.. вчера правев планови како ќе продолжам без тебе.. чудно е.. никој не ни спомнал нешто такво се осеќам многу чудно,неможам да најдам начин да искажам што чувствувам ќе одам после,ќе решиме преку телефон. но,што да решиме? со нас се во ред.. дали е ова мојата криза во оваа врска? побарај ме,дај ми го мирот што ми е потребен
Извини што сум таква деновиве. Не си ти крив. Знам дека се обидуваш да ме расположиш, да не мислам на тоа. Знам дека не сакаш ни ти да е вака. Извини. Те сакам премногу и фала ти што си со мене да ме поддржиш и да ме утешиш кога ми е најтешко.
Нема повеке да ме видиш дека плачам никогаш...ке видиш само насмевка на моето лице! Ти ке плачиш од денес!
Зошто се чувствувам како да ја направив најголемата грешка? Зошто пред неколку дена толку многу ми недостигаше твојата прегратка, твоите бакнежи, а сега? Сега ми се гадиш. Зошто е тоа така? Синоќа кога ме бакнуваше, ме гушкаше, ми велеше те сакам, зошто и јас не можев да вратам на тие прегратки и бакнежи исто? Зошто, зошто, зошто?! Зошто не бев по цврста и не дозволив да ме помолиш малку повеќе.. Ух, зошто сум толку наинва.
зошто мораше да ме оставиш синокја цела вечер да седам дома сама а требаше да бидеме заедно зошто сите планови ги уништи со тоа што ми рече дека кје одиш на кафе со другар ти зошто секогаш ме ставаше мене на прво место сега јас сум на второ. Што е дојде до пари и ајде кје излезеш кога немаш или не ти се трошат седиш дома и јас сум таа што е покрај тебе. дали да ти зборувам или и ова да го проголтам?
Сонцево е створено за бакнежи, прегратки и пченка во парк. Ко тогаш де! Има време за љубовни сеанси по паркчињата, јас и ти и сонцето над нас ...
You made your bed, now lay in it! Крајот нависитна е крај, иаку ме убива болката Болката ќе боли и ќе зажари и ќе прегори... како раната. Запомни, јас не сум тоа што сакаш да веруваш дека сум Неодвербата ме убива но и тебе сомнежот ќе те јаде, остави подобро е вака еден ден ќе си среќен можеби не колку со мене но ќе најдеш некоја во која ќе веруваш. тоа не сум јас