ај кога ќе пораснеш ( не во години туку во памет ) тогаш јави ми се и ќе збориме и орекини да се понашаш како дете порасни и однесувај се во склоп со твојте гонини и не ми соли памет на мене
Ајде бе свати дека те сакам!! денес ти признав се, сите мои чувства ако ги паметиш до утре пошо беше пијан Ама те сакамммм! Аххххххххххххххххххххххххххх
Ти си едно сложено унакажано суштество, а тоа е вистинска уметност денеска. Мене не ми пречи, мене ме заведува, ме привлекува, ме упропастува во смисла на опседнатост по твоите раце, очи, насмевка и твојот мозок... Убаво сонувај
незнам што глумеше вчера....ама испадна по мое на крај ти остана сам, а јас си се гушкав со друг другпат немој пред мене да глумиш заводник....џабе им се пушташе на 2 девојки пред мој нос, кога те откачија....неможеш кај мене да предизвикаш љубомора или да ме натераш да ја покажам истата ама затоа тебе ти читав од очите дека не беше рамнодушен кога дојде мојот дел од вечерта, кога јас ја играв главната улога се разбира со друг до мене
Те сакам ама некогаш многу ме нервираш.И сакаш се да знаеш,а некогаш некои работи си ги преќутуваш,а јас таква љубопитна.....или пак може сакаш да ме изненадиш
Извини за претходниве два дена, можеби беше премногу... ама тоа го заслужи. Можеше барем да ми кажеш што е работата. Сега вака.... Уствари пак е исто. Освен тоа што ти ввќе немаш лап-топ.
Ме нервираш. Ама пак те сакам. Волу! Ех,ми олесна..Немој да си ласкаш,да се нервирам за некој како тебе?!
Зошто ми го правиш тоа...?! Па ајде или со мене или со неа па ајде веќе. А јас затрескана до уши па колку и да зборам лошо за тебе, пак сум со тебе. Дај престани!
Ми годеше разговорот со тебе. Еден збор и цел ден сум хепи. Навистина знаеш да ме расположиш. Те сакам нај нај нај..