Ме нервираш! Те молам, како знаеш и умееш, опрај се! Заради тебе го губам здравјето, заради тебе неможам да живеам нормално. Размисли што правиш. Да не биде касно!
На моменти ме напаѓаат лоши мисли и се она што ми правеше,се што ми кажа и како се однесуваше...Не заслужив таков однос...Мораме да се видиме и да разговараме,пошто вака пак до истото ќе стигниме.Ама знаеш сега,не се шегував кога реков дека не можам веќе и дека ќе ме изгубиш навистина.Ме сакаш,ама некои постапки не се во ред.Ајде,дај Боже да е поинаку кога ќе сме блиску.Навистина сакам иднина со тебе,немој пак да зафркниш.Знам дека далечината не јади,ама тоа не е оправдување за некои работи.Свести се.Ако ме сакаш,прави се за мене.Те сакам и јас ,само сакам да ти укажам,не сум од камен ни јас.А и сето тоа влијае на мене,немој да ме изгубиш порано отколку што мислиме.Стресот си го прави своето.Јас планирам да имам семејство,да си гледам дечиња,а не да се нервирам за глупости и да си го уништувам здравјето.Не ги комплицирај работите.Ајде,да не зборувам веќе,одам да учам,и мене ми е смачено да седам овде,побрзо да завршам па да се средат сите работи.Полесно ќе се диши. И да,ми фалиш.Направи барем нешто убаво за мене,не ми терај инает...
Тие прости и ефтини курвички абе мореее ако ако не се бутам повеќе во твое присуство не сакам да слушам такви работи и ти си само за сега за моментов за понатаму веќе и не сум сигурна не повеќе не сум жал ми е што и да направив што и да погрешив извини ама такви муабети да слушам е не сакам а и нема а што е до тебе што сакаш збори и биди РЕАЛЕН
Ајде простено ти е за се што ми направи. Иако е можеби помалку од она што јас ти го направив, сепак.. Инаку синока... леле мори мајко, :geek:
На М. Врти сучи,кај и да одиш пак кај мене се вракаш ке си се дистанцирал од мене?Тие приказни на друг мене не.Ми покажа вчера дека не си рамнодушен,сонце мое На Г. Grow up
на бившиот види види, покажуваш каење и ме молиш да ти простам за твоите гревови епа знаеш што-нека ти прости господ, јас не можам, и наместо да ми се јавуваш мене јави и се на колешкати од неа да бараш прошка, не од мене пу јазк да ти е , со мажени се плеткаш, засрами се
Дали сум јас премногу комплицирана и се фаќам за ситници или ти ставрно немаш трошка срам???Од една страна испаѓаш многу мизерен во моите очи,а од друга со работите што ги правиш за мене знам дека си предобар и дека никој друг не би ме трпел до толку.Ќе си пукнам и сама не знам што да правам
Долго време ќе ти треба да ти го заборавам ова. Најмногу мразам кога некој не си стои на зборот. Страшно. И не ти личи на годините веќе.
Милсам дека конечно се поправи, не дека јас бев нешто поасална но, тоа беше до тебе, најреално и најискрено, убаво беше.. сепак те САКАМ!
Овој пат нема ништо да ти кажам, само цврсто ќе те гушнам, и ќе останам тамо каде што се чувствувам најсигурна, во твоите раце, за момент да заборавам на се што ме измачува деновиве
Прости ми за се што сум ти згрешила Ти ветувам дека ќе се потрудам да се сменам и ќе се сменам во многу брз рок. Ќе видиш, ќе ти докажам.
Мирисаш на пиво и добивам нагони да те изгризам. Стварно не знам како толку проклето добро ти успева да ме стопиш, ма и повеќе од тоа - сублимирам. И мило ми е што те имам, што имам таква личност со мене, иако уште не е сè искристализирано, ама овој пат сум оптимист. До тогаш, те молам, биди ми пивско колаче !?
Да, да, знам дека збудалев денес, онака многу позитивно! И знам дека таква ме сакаш уште повеќе. Ќе пробам да останам ваква долго време!