...ти ми требаш како добар ден после сè, да сме сами под ѕвездите... http://www.youtube.com/watch?v=MyYZb8FV ... re=related
Нешто ме нервираш, нешто не те поднесувам, нешто ми шеташ по опасните зони на живциве што ги предизвикуваш на лоши реакции и ти ќе бидеш изгорениот после.
Ау......Да знаеш дека ќе ти го памтам ова од вчера! Или веќе завчера.....сеедно Има крв да проплукаш за ова! И ќе ти враќам малку по малку, дел по дел....за да трае подолго Мразам кога сум одмаздољубива, ама ова бре.....си го заслужи! По пропис! Ќе го јадеш, и тоа дебело ќе го јадеш. Знаеш што сакав вчера да ти направам во моментот? Со секоја од двете штеки прво да ти брцнам во око, Спојлер па после во м*да со секоја од нив! И на крај таму назад! И да го повторам тоа уште минимум 99 пати, да бројам на секое трето, или четврто! И знаеш што? Епа пак ќе ти беше малку, ама еве фина сум овој пат ќе ти попуштам... Ваков детски испад одамна не си имал....не ти личи на годините, море магаре едно! Среќа што во моментот имав повеќе самоконтрола од тебе... Е сеа, не е постов за во „Испукајте се“, зашто јас пред тебе веќе не се лутам, ама во себе уште сум ти страшно лута Да не биде дека се лутам за ситници, еве виде дека меѓу нас се' е ок Знаеш и сам дека многу споро ми поминува лутината, па за да не си ја отежнуваме комуникацијата и заедничкиот живот-I'm cool Ама ќе си го добиеш...Поточно кажано, ќе си го добиваш, зашто ќе биде континуиран процес кој ќе трае и ќе трае и ќе трае...... Г*мно едно.
Дали нависина вреди оваа моја жртва?! Знам дека ме сакаш и знам дека те сакам...но дали тоа е доволно за да бидеме среќни?!
Извини затоа што ми е тешко Извини затоа што се грижам Извини затоа што ми требаш Извини затоа што без тебе не сум целосна Извини затоа што еден ден неможам да издржам без да те слушнам Извини затоа што те сакам!
Знаеш.... веќе не боли како што болеше. Додуша, интензитетот на ОНА чувство остана непроменет, но научив да живеам со тоа.... и однеднаш не е се‘ така црно. Те оставам да бидеш едно убаво сеќавање И ништо повеќе од тоа. Те оставам да бидеш една лекција која сигурно ќе и‘ ја раскажам на ќерка ми еден ден. Само гледај до тогаш да останеш згоден каков што си, да не ми се смее девојчето на вкусот
Знаеш дека тебе те сакам најмногу на овој свет. Мило ми е што си покрај мене и што ми ја даваш цела подршка и што си тука за се. Знам дека имавме тешки моменти и знам дека се поминавме. Те сакам!
Болен . Ненормален. Знаеш живците да ми ги скинеш во една секунда . Што се уфилмуваш бе ? Ако нека ти биде јас нема да реагирам никако Те сакам