можеби беше премногу избрзана одлуката јас и ти да бидеме во врска-требаше подобро да се запознаеме а тоа колку си завидлив(покрај тоа што си скржав неизмерно) не можам да се изначудам за сега јас си молчам, но наскоро доагаат и МОИТЕ 5 минути, и има да ти го покажам тебе местото-само нека ти помине роденденот а како жиголо би заработувал двојно повеке од сега, и нема да се жалиш дека ти гореле нозете кутричок ти и најдефинитивно ОДИШ на масажа, ако треба и за рака ке те носам-а што ке се случи потоа, јас незнам
Се слушаме еднаш дневно,далеку сме многу,се гледаме ретко... Имам прашалници над глава. Дали избрзав премногу ? Незнам,крајот ке покаже. Во тебе се надевам.Во тебе верувам. По секоја цена !
Абе смотле едно ќе изиграваш и денеска таксиста на некои баби а, сестри на баба ти? Ако барем земи им парички и одиме да се частиме некаде
Колку повеќе сфаќам што се случи всушност, толку повеќе ти ја познавам душата, а воедно, ја мразам! Не за џабе ти реков дека си бездушен!
Уште колку работи не ќе дознаам за тебе ?? Што правиш , што криеш ? Колку само не те познавам те знам само површно и знам што си способен да направиш но до толку не , не знаев дека си до толку будала не можам да те сфатам , да те разберам тоа што го правиш и после како да ти верувам ?? Уште што треба да дознаам треба ли шок мене да ме удри ?? И јас сето тоа го заборавам не се потсетувам зошто си викам ајде не вреди му верувам не е ништо . Но готово е со тоа знаеш колку ти верувам сега ?? Воопшто . Ама што сакаш кажи , што сакаш прави не ти верувам повеќе човеку еееј збориш за други вака така а ти самиот си бетер и правиш детски глупости ти си најголемо дете таму Имаш среќа што се разбудив прилично расположена и не ми е до размислување што како зошто имаш среќа зошто на крај пак јас ќе бидам таа што ќе страда . Порано ти беше тој што ќе речеше ај доста е вчера јас те заменив па уште се чудиш епа така ќе биде од сега извини многу . Извини што не можам повеќе да го издржам твоето лудило
Денес несакав да се разбудам...денес е од оние денови кога сакаш сонот да трае и да трае...само пошто се најдов во твоите прегратки во него,беше толку реално...Сум дошла иако со пречки и си ме запознавал со еден куп роднини А потоа нешто знам ти испадна работа,па дојде по мене...Јас веќе сум се вратила дома,па застануваш и ме гушкаш пред моите и викаш ќе ја земам готово,јас си ја сакам и нема да ја оставам А тие пробуваат да те разубедат ама не...Потоа заминуваме заедно и продолжуваш цврсто да ме држиш,ме гушкаш...И се разбудив...Леле сакам уште!!! Ах колку сакам да бев покрај тебе!Ми недостигаш!!! Ти испраќам таква топла и искрена прегратка како во сонот
Во каталог да те бирав, немаше така добро да одберам. Нит ми треба апгрејд, нит апдејт. I lalalala la love you!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... i3JwBCL4wc и веке еднаш ЗАБОРАВИМЕ, а пред да го сториш тоа екс, СВАТИ во твојата глава дека НЕ СУМ за тебе на лагер, т.е. златна резерва најди си некоја пред МТВ, оженија и живејси го својот живот која врска и да ја имам после тебе ми ја уништуваш ШТО СЕ ЗАМИСЛУВАШ ДЕКА СИ ТИ? таа твоја шема од снемување на секои два-три месеци не можам веке да ја поднесам, МИ ОДИШ НА НЕРВИ, и сакам да ти ја видам колата, а посебно задоволство ке ми биде да ти ги дупнам гумите кога веке не се разбираш од збор, ке се разбереш од дело
Среќно, нервозен си ми нешто а ? Напнат? Ако ако, не ти удирам многу дикат ама пази да не поминеш граница Не сум секогаш вака убаво расположена
Ломим се пуцам ко сталко какоо да кажем ти ЗБОГОМ ?!!?!? Кад СВЕ губииим стобооооом ?!!!? ењгјвфпњјогвњпекхбчеркб х http://www.youtube.com/watch?v=0q-IqHMY ... re=related
Уште многу ми е криво што така сурово без причина ме напушти.Уште има гнев во мене собран,толку многу работи останаа некажани.Толку многу ти сум лута што си кукавица.Неможам да ти простам за се што направи.Што ниеднаш не се стави на мое место колку за момент да разбереш каков беше пеколот кој го живеев. Не ни тргна..и не ни тргна ...поминало нашето време.Штета можевме многу повеќе.А сега е навистина доцна,штетата е непоправлива.Подобро да не чепкаме.Ме боли што ќе го речам ова но веројатно нема назад
би му казала мн работи сто веке ги знае последнава недела се слуци и тоа да не сакам да сум зива и тоа заради тебе..ке му казам тоа сто знае и ке му доказам а на крај сакам да знам дали ме сака? далике бидеме заедно? дали ке зивееме во насите сонови? и засто сето ова го прави ако одговорот на прасајната е епозитивно
Ти глуп си или за такмичење се спремаш?! Искрено и подобро што не дојде само ќе им го расипевме денот на останатите, пошто ќе ти го прецвикав вратот
сакам да му кажам дека многу го посакувам сакам да биде секогаш до мене да раскине со таа неговота зенска!и да биде само со мене!неможам да поднесам да те делам со уште некоја!сакам сета љубов мене да ми ја дадеш!
хаха буценце мое баш си сладок кога се трудиш да ми возвратиш на француски ама муце.. јазиците не се за секој