Во последно време како да не ме приметуваш, ако ако.....нема врска. Знај само дека дознав за тоа во минатото...која била таа, која те сака, која ти ја сакаш.... комплицирано! Дознав и нешто друго за тебе што ми го скрши филмот и стварно незнам веќе што да мислам... ми изгледаш кул,забавен и се тоа, но треба повеќе да се потрудиш да за го докажеш спротивното и да ме добиеш на свој начин. Искрено јас не верувам многу за тоа што го зборуваат, ама имам и сомнежи! Покажи и докажи дека не е така! А, и да немаш многу време уште не цели 4 месеци... ти си знаеш! -В.В.!
Исто ми е као и пред 20 години ама вредеше. Исо боли што навистина ме изненадува. Јас да има проблем да исклучам емоции е нешто што некој да ми кажувал, ќе му се изнасмеев во фаца. Лоша карма. Треба да се држам подалеку од тие што ги сакам. Оваа година сум како бунар што цица туѓа енергија и како се да венее во моја близина. Добро е. Имам душа но ќе ја осетиш кога вака ќе заболи. Касно е на овие години да се преболува. Болката може и ќе помине но дупката ќе остане. Минатиот пат ми требаа 5 години и самотерапијата ме остави имуне не само на емоционална него и на физичка болка. Научин да не се плашам од себе, од другите, од животот, од се, па и од смрт. Сватив дека ако немаш за што да умреш немаш ни за што да живееш. И би факс, врска, деца, и проблеми и крај. Кога дознав дека ќе одиш за Америка како змија срцево да ми го касна а се немавме видено повеќе од 10 години. Како таму не си останеше Многу сме си ОК но само кега не сме заедно. Ке ми помине кога и да е. Кој кажа дека љубов на 14 години неможе да трае за цел живот
Бившиот: Посакувам никогаш да не беше дел од мојот живот, никогаш да не те запознаев, сега можи ќе бев дупло посреќна, Не те познавам поќе неќам ни да знам ништо за тебе. КРАЈ ! Симп: Срцка ми сииии, мило ми е шо ми го бендиса фустанот
Уште не разделени тагата ни се гледаше ,молчеливи и пред време веќе си недостигаме...но ќе издржиме,фала ти за рачето што ми го подаде.
ето веке 6 ден како ми касне,а како да ти кажам кога под свесно не сакам да бидам бремена, прееска коа ме праша зашо не пиеш од соков,како ти мириса добар е ,како да ти кажам дека ми се гади од него ,како да идам за зимам тест коа се ежам само да помислам и да го видам одговорот, би ти кажала ова али неможам се уште,си давам сама на себе време па можда и ке ми дојде
Сите среќни парови личат еден на друг, а секој несреќен пар е несреќен на различен начин.Се надевам засекогаш ќе бидеме среќни и вљубени како сега.
Уште малку и викенд, надвор од Скопје, јас и ти... сами! И ништо друго не е битно. Ти симнувам капа, депресијата што ме беше фатила, успешно ја избрка од мене! Иако ти појма немаш за тоа. На моменти не сакам да те оптоварувам со глупости, доволно е што ме трпиш во ПМС - период кога ни сама не се трпам, затоа сега ништо не ти кажав. А можеби и јас успешно се држев цврсто пред тебе па не дозволив ни да приметиш дека ми е нешто. Како и да е, сега сум ок.
Јави се и поправи го ова мое расположение, да можам на мир да се спремам! Идиот си најголем, најголем значи! Сега да ми беше пред мене ќе те задушев со перница!
Здодевно ми е без тебе што се би дала да се будам секое утре покрај тебе, да го поминувам денот со тебе, и навечер да те гушнам силно и да потонам во сон ајде нека помине побрзо времево, нека летне таа година ипол