1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Драго ми е што те најдов.
    Мило ми е што се запознавме :lol:

А богами најсекси од се’ ми е што сме заедно!

2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Значи какви зли луѓе постојат ееј :fubar: ти се лепат м ? Сакаш јас да им ја залепам една па ќе видиш после како ќе се лепат тие мушички црни-грди ;) Зошто едноставно не признаеш дека и ти се приврза ? Толку ли ти е тешко бре човеку лелеее нема да бидеш прв во светот што ќе кажеш толку тешка емоција лелее не мораш тоа да го кажуваш ако ти е жал за мене не ми треба мене тоа ако кажуваш кажи го тоа вистински а не лажно ..Само љуби ме само тоа сакам :*

3. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    401
    Толку многу ме нервираш, што неможам да те поднесам... Немој многу да се замислуваш дека си највечи фраер и дека јас дома седам и плачам кога си ти излезен до другарите и да ИЗВИНИ што повеќе се грижам за твоето дипломирање отколку ти самиот... Веќе ни се грижам ни се шалам со тебе, иди утепај се, несакам да зборувам со тебе, хронично ТЕ МРАЗАМ!

4. Karamella

Karamella Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    23
  5. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    дека го сакам најмногу !!

6. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Периодов како што решив да се свртам кон себе ко буквално да се вртам кон тебе , уште толку си ми у мисли, ама ке издржам и морам да издржам па после што сака нека биде.

Периодов е добар од една страна зашто колку за мене толку ке се потрудам и за тебе да те исфрлам од мисливе, па да ми останеш само другар. Ужасно ми сметаат овие чуства ...

Или ке биде или не. Немам сили, немам енергија да се борам, затоа и добредојден ми е овој период, да си се повлечам у сама себе и да се оттргнам од светов, па и од тебе. А ова со чуствава и мисливе стварно се надевам ке спласне . Па ке почнам коначно да те гледам и сакам ко другар.

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, А ЈАС???

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Ооооо дечко ми забеган еден, имаш ли ти девојка на која треба да и се јавиш и да ја прашаш па како си, што правиш едноставно да потрошиш две минути од твоето скапоцено време. Нема јас да те барам цело време, а ти само да викаш имам работа ова она. Па за која сума на пари работиш да се пријавам и јас таму чим толку ти е скапоцена работата :P
    Хехе ајде таму учи, работи али затоа гледај да ти се исплати трудот пошто од што ќе живееме кога ќе ме земеш за жена :lol:

9. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.786
    Допаѓања:
    10.522
    Колку малку ни треба за да се разминеме, а уште помалце за пак да ги споиме патеките...
    Crush into me, at full speed...

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    6.841
    Разговорите со тебе ми се како да читам некоја многу возбудлива книга , но не сакам книгава да заврши .

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Секогаш кога мислам да те напуштам ти ми даваш илјадници зошто да останам покрај тебе.Се измени од корен.Дали си ти тоа ? :)

12. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Твоето куче е појќе сакано него јас!!! Животно! :@

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.306
    Допаѓања:
    81.886
    Дечко, тебе пивото помешано со чашка коњак у пролаз изгледа уште не ти изветреале од глава - ме опиваш и мене. :drunk:

14. cinderelka

cinderelka Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    14
    идиотуу ми одиш по нерви,не можам да издржам вакаааа :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    ИДИОТУ МОЈ!
    ДЕНЕС ЈА ПРЕМИНА СЕКОГА ГРАНИЦА... Плачев зошто си толку голем гад

И да знаеш :!: ТЕ ИЗБРИШАВ... и би се откажала од тебе и преку оглас ама ете и ФЕМИНА ми е доказ дека ти си избиршан ;) до тука ја влечам линијата на толеранцијата!
    ИДИ и ТРИ ЛЕПЕ ПИЗДЕ МАТЕРИНЕ ;)

(јас се извинувам за речникот) ама морав :D

16. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    Happy Birthday љубави моја голем голем најголем да растиш и да ми си мнооогу попослушен :party: :party: :party: :party: :dance: :dance: :^: :l:
    ах шо не можам да пробам од тортата то ми е најмногу криво :(

17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    I love the way you make me smile :* Лош си ама мој си :inlove:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Не требаше да чекаш да се откажам од тебе, за конечно да ми ги објасниш работите. Иако овој период што бевме одделени добро ни дојде на двајцата. Мило ми е што пак си истиот, што доаѓаш да ме видиш, што гледајќи во очи ми кажуваш колку ме сакаш и не сакаш да ме изгубиш, што ме стискаш толку силно за да остане твојот мирис на мене...Толку ми се полни душата кога зборуваш за твојата иднина, а никогаш од неа не ме изоставуваш мене. Не требаше да дозволиш да си направам толку филмови во глава, кога можеше да ме седнеш на еден разговор и да ме поштедиш од сѐ. Драго ми е што се освести колку ме повредуваше, не сакам сега да се обвинуваш, зашто помина. Уште си оној добар човек кој колку и да го газат ќе најде начин да им помогне и на непријателите. Те сакам затоа, знаеш? И не забележувај мудро како ми светкале очињата, кога и ти си изгубен кога си со мене :) Овој месец двајцата сфативме што изгубивме и се надевам сега повеќе ќе се цениме. Толку ми беше нереално дека беше покрај мене, дека ме гушкаше, дека си ја призна вината...Сега можам да ти го оправдам однесувањето, но да ми кажеше порано, уште тогаш ќе бев покрај тебе. Засега останува само да ти давам сила, совети, да те тешам. Ќе издржиш, лав си :D Ќе бидам тука за тебе на истиот начин на кој ти никогаш не ме остави сама. Те сакам, да знаеш и мило ми е што нашата љубов го помина тестот :)

На Divinebutterfly и WildCherry им се допаѓа ова.
  19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ако ми работи вежбава по пракса има да те изљубам унајвише бре! :* :rofl:

Знаеш дека одвај го чекам стабилното сончево време, па да се попечеме пролетва на сонцево. :f: :sun:

20. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051