Значи какви зли луѓе постојат ееј ти се лепат м ? Сакаш јас да им ја залепам една па ќе видиш после како ќе се лепат тие мушички црни-грди Зошто едноставно не признаеш дека и ти се приврза ? Толку ли ти е тешко бре човеку лелеее нема да бидеш прв во светот што ќе кажеш толку тешка емоција лелее не мораш тоа да го кажуваш ако ти е жал за мене не ми треба мене тоа ако кажуваш кажи го тоа вистински а не лажно ..Само љуби ме само тоа сакам
Толку многу ме нервираш, што неможам да те поднесам... Немој многу да се замислуваш дека си највечи фраер и дека јас дома седам и плачам кога си ти излезен до другарите и да ИЗВИНИ што повеќе се грижам за твоето дипломирање отколку ти самиот... Веќе ни се грижам ни се шалам со тебе, иди утепај се, несакам да зборувам со тебе, хронично ТЕ МРАЗАМ!
Периодов како што решив да се свртам кон себе ко буквално да се вртам кон тебе , уште толку си ми у мисли, ама ке издржам и морам да издржам па после што сака нека биде. Периодов е добар од една страна зашто колку за мене толку ке се потрудам и за тебе да те исфрлам од мисливе, па да ми останеш само другар. Ужасно ми сметаат овие чуства ... Или ке биде или не. Немам сили, немам енергија да се борам, затоа и добредојден ми е овој период, да си се повлечам у сама себе и да се оттргнам од светов, па и од тебе. А ова со чуствава и мисливе стварно се надевам ке спласне . Па ке почнам коначно да те гледам и сакам ко другар.
работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, работа, А ЈАС???
Ооооо дечко ми забеган еден, имаш ли ти девојка на која треба да и се јавиш и да ја прашаш па како си, што правиш едноставно да потрошиш две минути од твоето скапоцено време. Нема јас да те барам цело време, а ти само да викаш имам работа ова она. Па за која сума на пари работиш да се пријавам и јас таму чим толку ти е скапоцена работата Хехе ајде таму учи, работи али затоа гледај да ти се исплати трудот пошто од што ќе живееме кога ќе ме земеш за жена
Колку малку ни треба за да се разминеме, а уште помалце за пак да ги споиме патеките... Crush into me, at full speed...
Разговорите со тебе ми се како да читам некоја многу возбудлива книга , но не сакам книгава да заврши .
Секогаш кога мислам да те напуштам ти ми даваш илјадници зошто да останам покрај тебе.Се измени од корен.Дали си ти тоа ?
Дечко, тебе пивото помешано со чашка коњак у пролаз изгледа уште не ти изветреале од глава - ме опиваш и мене.
ИДИОТУ МОЈ! ДЕНЕС ЈА ПРЕМИНА СЕКОГА ГРАНИЦА... Плачев зошто си толку голем гад И да знаеш ТЕ ИЗБРИШАВ... и би се откажала од тебе и преку оглас ама ете и ФЕМИНА ми е доказ дека ти си избиршан до тука ја влечам линијата на толеранцијата! ИДИ и ТРИ ЛЕПЕ ПИЗДЕ МАТЕРИНЕ (јас се извинувам за речникот) ама морав
Happy Birthday љубави моја голем голем најголем да растиш и да ми си мнооогу попослушен ах шо не можам да пробам од тортата то ми е најмногу криво
Не требаше да чекаш да се откажам од тебе, за конечно да ми ги објасниш работите. Иако овој период што бевме одделени добро ни дојде на двајцата. Мило ми е што пак си истиот, што доаѓаш да ме видиш, што гледајќи во очи ми кажуваш колку ме сакаш и не сакаш да ме изгубиш, што ме стискаш толку силно за да остане твојот мирис на мене...Толку ми се полни душата кога зборуваш за твојата иднина, а никогаш од неа не ме изоставуваш мене. Не требаше да дозволиш да си направам толку филмови во глава, кога можеше да ме седнеш на еден разговор и да ме поштедиш од сѐ. Драго ми е што се освести колку ме повредуваше, не сакам сега да се обвинуваш, зашто помина. Уште си оној добар човек кој колку и да го газат ќе најде начин да им помогне и на непријателите. Те сакам затоа, знаеш? И не забележувај мудро како ми светкале очињата, кога и ти си изгубен кога си со мене Овој месец двајцата сфативме што изгубивме и се надевам сега повеќе ќе се цениме. Толку ми беше нереално дека беше покрај мене, дека ме гушкаше, дека си ја призна вината...Сега можам да ти го оправдам однесувањето, но да ми кажеше порано, уште тогаш ќе бев покрај тебе. Засега останува само да ти давам сила, совети, да те тешам. Ќе издржиш, лав си Ќе бидам тука за тебе на истиот начин на кој ти никогаш не ме остави сама. Те сакам, да знаеш и мило ми е што нашата љубов го помина тестот
Ако ми работи вежбава по пракса има да те изљубам унајвише бре! Знаеш дека одвај го чекам стабилното сончево време, па да се попечеме пролетва на сонцево.