Се најаде ко вол, убаво ти го направив вчера јадењето знам, али сепак покажи некој знак на благодарност поради тоа...
Идиоту едензнаеш од такт да ме извадиш. Којзнае што си правел ако си бил а може и така ти текнало ај да ја заебавам оваа глупавава па одозгора уште и ми се јавува и ќути ко муле па ти кажав јас и што виде ме снема и ајде јавувај се а јас така да ти направам бе ? ? Ќе видиш кога ќе дојдам сега ..
колку си плашлив не ми се верува колку сум похрабра од тебе а женско сум а тоа дека се плашиш од осаменост знам, сите машки ја имате истата маана-смајли што се крсти јас тебе да те пратам на масажа-да си кратам од мене а ти да си уживаш со кој памет помислував на вакво нешто и нема веке да ти дозволам да ми ја црпиш позитивната енергија, после твојот роденден има СЕРИОЗНО да поразговараме-ако се разделиме мислам дека ке биде најдобро, оти вака веке навистина не можам веке да издржам, па ти ако сакаш ПУКНИ не ми е јасно КАКО те трпела таа 5 години, јас од 4 месеци и 9 дена ке експлодирам бе
Не можам да те сварам! Колку само не те интересира за мене, не ми се верува. И колку само и мене не ме интересира за тебе. А зошто тогаш залудно си го трошиме времето и очекуваме дека нешто ќе се подобри, а всушност само се влошува ситуацијата? Те сакам, тоа да.. Но тоа е само една причина да останам со тебе, а има милион други да си одам. Е сега, јас секогаш ја избирав таа една причина и останував со тебе, но веќе таа не е доволна! Ми треба нешто повеќе. Ми требаат повеќе причини за да останам со тебе! Ќе почекам до четврток, ќе си стојам на договорот, но ако ништо не се промени, спакувај си ги куферите, земи си ги спомените со тебе и љубовта и оди си! И.. Give me my heart back! You don't deserve it! Така да знаеш. Вечер ќе се журкам(како синоќе) и ќе си поминам најубаво. И нема да дозволам ти да ми ја расипеш вечерта. Чаос.
Не ми се верува што слушнав од тебе Не ми е јасно како може да ме сакаш на толку искрен начин.Понекогаш навистина мислам дека не те заслужувам,навистина не знам да се понашам како што треба во одредени моменти.Секој ден му се заблагодарувам на Бога што те прати на мојот пат и фала ти што ме прифати со сите маани и недостатоци,а посебно мојот инат.Понекогаш и јас не можам да се трпам,а не па ти,а никогаш не ми пререче.Те сакам
Ахх, колку ми е убаво кога си збориме, сите грижи за миг ми се сметнуваат од ум. Прекрасно си, миличко. Ќе те здробам од саканки. хихихихи
Ајде вака.. Најучтиво,со најдобра намера ќе те замолам да престанеш да ми се појавуваш пред очи.Не сакам да видам никој.Ни тебе ни твоите другари.Шо демек се распрашуваат со кој сум па ти пренесуваат!?Па нели не те интересирав?Нели престанавме да се гледаме за да бидеш со твојата сакана? Епа те замолувам да престанете да ми одите зад нозе!!!
Now your pictures that you left behind Are just memories of a different life Some that made us laugh, some that made us cry One that made you have to say goodbye What I'd give to run my fingers through your hair To touch your lips, to hold you near..
Јас, ладна и сериозна? Верувај, вежбав пред огледало да бидам баш таква кога си ти во близина. И, знаеш што? Не успева. Кога те видов, насмевка од уво до уво, а кога ме прегрна, се топев како сладолед во Јули. Прекрасен си, ало. Неверојатно прекрасен. И, секако слика од мене кога сум крај тебе. Што да се прави...
Имало спас и од тебе. Арно ти текна да ме оставиш на мира. Се надевам овојпат засекогаш. Со среќа по патиштата. Дај Боже да не се сретнеме ни случајно.
Такви сме си јас и ти, непостојани. Некогаш ко Кејт Мос и Пит Доерти, некогаш ко Ромео и Јулија. Некој ако се обиде да не сфати, ќе се разочара. Некој нема да сфати па ќе осудува, некој нема да сфати и ќе остави. Сигурно е само дека нема таков што ќе не сфати. Лошото е што почнува да ми биде гајле. Почнувам и јас да не сфаќам. Знам дека е лекција веќе научена, ама понекогаш толку проклето ме оставаш да потонам во туѓи мисли и себично си се криеш. Ама јас нема повеќе да бидам новата, само насмевки и љубов за тебе. Земи или остави. Се додека си одлучен, за мене е и повеќе од добро, бидејќи јас не сум. Предизвик си да, ама не таков каков што сакав. Ама си проклето згоден. 5та година веќе, се избезумив сега кога пресметав. И константна е само непостојаноста. Ми беше најдобар пријател, ми беше прва љубов, прва долга врска, комплетно растење и созревање со тебе, и ми го знаеше секое парче од душава. И после сето тоа, тишина. Ако сега ја отворам душава, ќе биде еквивалентно на отворање на Пандорината кутија. Некогаш тоа што сме исти ни е клетва а не благодет. А времето лета лета. Ни треба цел.
Ти си мое сељачко палто, ја твоја потпунка. Ти си Џон Ленон, ја Јоко Оно. Ти си боза, ја тулумба. Ја сум стокец, ти си штрафцигерот у задно стакло. Ја сум небо, ти најсјајна и најбавна ѕвезда. Ја сум луда, ти ме сакаш. Заедно сме сладолед, 100 %