ако во брзо време не ја преземеш улогата на машко во нашата комуникација дај напрај нешто премногу бавно иде работава......
Ме виде во петокот, ми изнакажа се што сакаше, освен едно нешто-ти се свиѓаа фустанчето и новите штикли што ги носев? Ај, ај, ќе те проверам денес, како на испит ќе бидеш
Синоќа бев тооооолку успана што не знаев што да ти кажам по телефон. Ајде уклучуј го, имаш од мене титка.
Абе ако си решил да ме будиш со титка ти успева, али после тоа јави ми се прашај ме како сум, а не јас ти ѕвонам ти не ми се јавуваш...
Се сеќавам пред една година, колку убаво ми беше. Си имав свои проблеми, учев, се мачев, одев на курс, се обидував да застанам пак на две нозе, и се појави ти... и сега пак поминувам низ истото...
Ти си мое крувче! Досадна сум веќе, ама што да правам! Да треба Љубовта да ја има на мени, ќе ја нарачам со прелив "повеќе од вообичаеното".
Хех, мислеше така ќе си поминеш неделава? Си се забеал, дечко Забораваш дека немам баш никаков проблем да преземам иницијатива Чувај се неделава, има душичката да ти ја извадам додека не отидеш Добро де, си знаеш, само да ти повторам, да не заборавиш случајно
Нема да бидеш татко. Фала за се, фала што си душа, што ме трпиш и разбираш ... фала ти што ме сакаш најискрено.
ПРЕСТАНИ ДА ЛЕЛЕКАШ И ДА СЕ ЖАЛИШ кога ти викам најди втора работа-како што се орифлејм, Авон, Хербалајф, Цептер и сл, не ме слушаш подобро молчи, ВЕКЕ ПРЕКУ ГЛАВА СИ МИ(само се прашувам што ке правиш кутричок ти кога ке умрат мајка ти или татко ти)како што велиш ти за преживувачка треба 2 плати а што да речам јас, што само од една плата живеам, и згора на се работа не можам да најдам веке 1 година и неколку месеци-секакви мисли почнуваат да ми се вртат низ главава од странство, до продажба на коса, крв и сл. депресија ме фатила незнам што ке правам-мајка ми како што вели дека ке немате лебче да јадете.Имај малку на ум дека не ти е само тебе тешко, и мене ми е многу повеке за разлика од тебе
Ај,нека ти е срекен бракот па на мекици да викаш за некоја година. останав без зборови.Ајде конечно да заврши ова...Криво ми е,многу.Само дозволи ми да те прегрнам еднаш,за крај.Макар виртуелно.И да знаеш,дека никој нема да сакам како тебе. Тој се појави како твоја замена,но треба да ми даде време.Незнам дали ке го сакам некогаш,незнам дали ке ми ја пополни празнината,но знам дека еден ден на сето ова ке се смеам.
How can I find you When you’re always hiding from yourself Playing hide and seek with me Till it gets too dark Too dark, inside your shell.... Just like glass I see right through you And your parade of excuses...