Ти си мојата муза! Чиниш да лебдам додека сум крај тебе, чиниш да го гледам светот со розови очила , чиниш да те сакам повеќе одкако шо можам да си дозволам . Чиниш да пишувам страници за нашата љубов не го цитирам Николас С..иако ми ги подмитуваш книгите и ме тераш да го читам. Сакам да ми приготвуваш кајгана , сакам да ми купуваш сладолед и после тоа и обајцата киваме и шмркаме со носевите , сакам кога си искрен и ми кажуваш во лице што е ок , а што не ,сакам кога ме викаш Стефка плачката ..кога се збогуваме и ронам солзи ,сакам кога се обидуваш да ме емитираш а звучиш проклето смешно Сакам постела размекната од љубов и воздишки ,сакам пресно потпркната брада на твоето машко лице,сакам да те гледам додека љубопитно ме чекаш да се симнам од автобус и да ми го видеш лицето после толку време .....
Да даде Господ да те тресне некоја невидлива шлаканица и да се освестиш што направи!ТОА ТИ ГО ПОСАКУВАМ.Да те гризе совеста и да прогледаш и да се покаеш и да те видам на колена пред мене,ух оваа слика би ме преродила. Да неможеш со денови да заспиеш и да те мачат сите работи подмукли кои ги стори. Ти ја посветувам(Није више твоја ствар-Емина Јахович).... Сакам да ти тежи товарот кој ти го створи засекогаш на грб да го носиш.
Врати се, ми требаш, жалам, ете признавам виновна сум, зар немам право на втора шанса, ти ме осудуваш и не простуваш а и самиот си свесен низ што имавме поминато, и што се простив, знам дека ти значам, и знаеш дека ми значиш, зошто тогаш ова го правиш, зошто не осудуваш да бидеме далеку еден од друг, кога толку се сакаме, и се и сешто имаме поминато.... Згрешв со тоа што те сакав премногу, никогаш не ни помислував дека толку многу ќе сакам, мислев дека љубовта се случува само во филмовите , но тогаш се појави ти и ме убеди во спротивното, ми докажа дека е прекрасно да сакаш но уште по прекрасно е да те сакаат... Прости ми, ете згрешив, знам дека ќе го видиш ова, и ќе се почувствуваш баш како јас што се чувствувам, сега, како што се чувствував цела оваа недела... Знаеш каде сум, каде можеш да ме најдеш јас те чекам... ТЕ САКАМ...
Може ли,ама може ли да не бидеш толку,како да те наречам,здрвен? Прај бе муабет за се и сешто,а не само за тоа што ќе те прашам,не враќај по 100 саата (ретко ,ама сепак се случува) оти многу ме нервираат такви што не се зборливи,што се осеќам како да им ги тегнам зборовите со клешти ! Ај сеа чао !
Сакаш добра и фина? Сакаш некоја "нормална" ? Некоја што не е љубоморна? Некоја што ќе ти дава да правиш сеееееее што сакаш? Некоја што ќе те сфаќа, поддржува итн? НАЈДИ СИ!!!!!!! ЧИМ ЈАС НЕ СУМ ТАКВА, ОСТАЈ МЕ НА РААТ И НЕ МИ СЕ ВРАЌАЈ ЦЕЛО ВРЕМЕ! За некој ќе бидам и добра и фина, и нормална, и ќе бидам таа што го поддржува и сфаќа. На некој ќе му чинам.
еден дена да платиш за се што ми направи...за се што ме обвинуваше мене дека јас сум крива а ти ништо не правеше за нашите сонови да успеајат,,само ме лажеше и лажеше лажеше а додека јас се борив за се да направам што ти сакаше и што заедно сонувавме...казната да ти биде да не мозеш од кревет да мрднеш зал ми е но само тогаш ке осетиш 4тина од тоа што ми го направи животов неубав што ми ги уништи убавите работи што ги имав а ти нисто не ценише.......све што изгубив за тебе..... да видис малце како боли тоа
Чуден е односот меѓу нас, а уште почудна е надежта која ми ја влеваш. Како тогаш да те истерам од моите мисли кога пак нешто ме тера да мислам на тебе. направи го ова!
Еве си ти, ти си песнава. А ова не е било која песна. Не можам и нема да се помирам со тоа дека никогаш нема да бидам со тебе, сигурно ќе бидам и со други ама ти секогаш ќе ми бидеш неостварена желба. Во некоj paralel universe си ми маж и крај. http://www.youtube.com/watch?v=6bquIwXzvW8
ептен ми е досадно вака, па цела зима скиснав виќеееееее не ми се седи домаааа, сакам да се шетааааааам, и ради твоето одмарање по дома качив 6кг амааааан виќее хормоните ќе ме полудат
http://www.youtube.com/watch?v=m-c6ofdEpTo Од Почеток до Крај ти ја посветувам Spoiler (иако пејачот не ми се бендисва и како пеј сепак зборојте на песната само за тебе)
Зашто јас крива? сето тоа е ПМС Чаооо . Spoiler Апасјдфвјрфјкефекф Јхсјкфјкодфкодко Мкињерјфиерфкреекфјркфј!!!