Не ми е гајле колку различни светови сме...Еве ко компромис, место тоа твоето турбо и моето странско, ќе го слушаме Тоше Еднаш ќе идеме во кафана, ама ќе те носам и во театар Ќе се обидам да те научам дека книгата не служи само како средство за заспивање. Макар и никогаш да не ги усогласиме вкусовите и колку и сите да велат дека не си одговараме, запамти што ми е значајно мене - Немој да се промениш, биди тоа што си ти... Побитно ми е да има кој да ми ги избрише солзите кога ќе плачам, да има кој да ме гушне кога целиот свет ми се распаѓа, да имам некој со кој искрено ќе ја споделам мојата среќа, во чие друштво ќе се чувствувам сакано и пријатно, некој кој ќе помисли на мене прво кога ќе му биде потребна помош, ќе ме доживува како дел од него, ќе му давам и ќе ми дава сила кога работите ќе одат по надолен тек, ќе ме гали по косата, ќе ми ги штипка образите и ќе ме вика "Убавице", ќе ме погледне со тие зелени очиња и во нив ќе се видам себеси и цела негова искреност...Сето тоа го имам со тебе http://www.youtube.com/watch?v=xZhyaSsb ... re=related
So where is the passion when you need it the most? Oh you and I.. You kick up the leaves and the magic is lost... Или јас или ти, или двајцата .. но дефинитивно нешто е погрешно. А Те сакам, тоа секогаш.
и сто други не вредат ни колку дел од тебе ! со тебе го наоѓам мојот мир,можеш да ме кренеш до облаци и со еден обичен збор да ме треснеш од земја,се трудиш,се даваш себеси.. а јас сум ти обична женска будала,понекогаш заборавам колку ти вредш, од секогаш сум сакала човек како тебе, а сега кога те имам се прашувам дали ти си премногу добра прилика или јас за инат на самата себе заслужувам некој клошар кој нема да ме е*е ни малку !? ти ги сакам чоколадните раце кои гушкаат најубаво,го сакам твојот мирис по кој сум зависна како од дрога,обожавам кога ти лежам на рамо,но кога ќе ме бакнеш во чело е тогаш се чувствувам нај спокојно ја сакам таа енергија и топлина кога телата ни се спојуваат,те сакам целиот со сте твои маани и доблести,за мене си единствен Среќна сум што те имам !
Ко бајадера сладок е, сладок е сладок жими се! 100% те љубам, 100% е да! http://www.youtube.com/watch?v=jJPK8ATn ... re=related
Сакам да си купиме вакви шолјички Ќе ги оставиме во викендичката и секогаш кога ќе одиме ќе си пијуцкаме кафе или чај. Додека се расонуваме на тераса и го впиваме утринското сонце.
Ќе ти кашлам цела вечер, и ќе ти фаќам фалш терца. Ќе си седам мирно замотана во твојот шал што мириса на тебе, на љубов пролетна! И да, звуците од Фендерот се почисти кога е тмурно, знаеш ли? Знам дека си приметил. И престани да го пцуеш дождот жити сè, нема да го љубам повеќе од тебе - знаеш. Знам дека знаеш, сè знаеш, ама не признаваш, Гарфилдче едно.
Добро, по втор пат муабетов, ме сакаш многу како другарка ... Ок. Мислам дека сфатив .... Уште да се исполни дел од задачата ... и за време на исплнувањето ке си останам на своето и твоето. Другари .
Сакам жолтото цветче да го добијам со мислење посветено на тебе ТЕ САКАМ најмил мој. Со нетрпение го чекам петок да бидам во твоите прегратки
Дај полека со тој инаетот твој! На глава ќе ми се качиш еден ден!!!! Не сакаш да си фатиш работа со мене, ама сериозна сум овајпат го претера! Те чекам само да се вратиш.. и ќе видиш убаво