игра на случајност беше тоа што те видов-женкариште едно таквите ко тебе НЕ СЕ МЕНУВААТ-само се прашувам за кого ти беше ружата што ја држеше во рака, т.е. на кого и го матиш сега мозокот, и кога те видов позади знаев дека си ти, уште се вртиш на се што е женско(не ме чуди), а мислам дека ти текна која сум јас, ме загледа, само не сакав да се спуштам на твое ниво па да ти прозборам.Уф денот ми се зацрни, кај ми излезе пред очи на сегашниов чуствувам дека пак нешто не е во ред-колку и да се мачам, тебе како со клешта да ти ги вадам зборовите од уста, денес ке се обидам да бидам весела-нели роденден ти е , од УТРЕ НОВА ПОЛИТИКА па ако сакаш ПУКНИ
Затоа очекувај од сега па натаму да ти се јавувам рано наутро. За да те разбудам и да ти посакам добро утро
денес ова-----ти викасе дека ке бидеме подобри од сите а сега сме во полоса ситуација и од обицна врска тоа ли бесе?? тоа ли бесе јас и ти како во бајки??? доволноке бесе да казисе ова и ова мозам а не само напразно да ветувас i jas sum covek a ne robot-imam custva
Абе црнче мое,леле ептен ми е криво што не знам англиски,а толку сакам да си пишуваме.Ајде не ти враќам веќе на пораките,само ќе ти ги манијачам сликите
Ах бе љубовче, што да правам јас со тебе?Да се откажам, не ми дозволуваш...Да продолжам, ништо не се дешава...Немам појма што понатаму, знам само дека имаше еден период во кој бев многу среќна, посреќна од било кога, уживав во сите наши моменти, а кога ќе дојдев дома, си ги премотував низ главата 500 пати.А сега веќе, не постои таа радост во мене, постои само двоумење и по малку тага...Жал ми е што не успеавме...Можеби во некое друго време, можеби во други услови.Но, сега, не!
Со нетрпение го чекам денот кога ќе бидам повторно во твојата прегратка..само се плашам од тоа...да не ми биде со тебе последна