Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Да го испијам чајчето и одам во кревет. Ќе си гугуткаме ама по телефон :P

На DeepBlue му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    10
    Несмасен еден, аман веке :@

3. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    6.841
    Има денови кога мислам дека ќе умрам од предозираност со задоволство :$
    3 oргазми алал да ти е :D

На CIA, LilBaby, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.269
    Одвај чекам да те гушнаммм, онака најсилно. :D
    Идиотче мое, помирен малку да ми бидиш :!:
    Те обожавамм :wasntme:
    Најубо да спиеш, |-) ,Сонвај ме :P :D

5. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

На Adi888 и Hipica им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    има да платиш со камата за вчера, па после ке си пееш зелене очи биле су мује :rofl: како што ми пееше вчера, а мене како што ПМС ме тресе ;( на очи ми дојдоа
    незнам што ти стана што беше толку нежен и љубезен вчера-за тоа што ти дојдов на роденден, или те погоди тоа што ти кажав дека ако не ми се смири проблемот што го имам (знаеш што мислам) за 1 месец ке почнам да пијам антидепресиви-и не си гревче туку си срценце што оди со глава во зид и си тера по свое, ама :D јас од денес менувам тактика, па :rofl: пази се од мене 8)

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Конечно ќе бидам во твоја прегратка за некој саат, проклето ми недостигаш бре ...

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Колку само ме нервираш немаш појма.Ми викаш не сум ти пишувала прва,а кога ќе ти пишам,само ми одговараш на она што ќе те прашам па дури и се исклучуваш.Е страшно многу ме нервираш,за утре дали да испаднеме убаво ќе размислам.Уствари се прашувам дали и воопшто ќе ми спомнеш.
    Два реда муабет не знаеш да сврзеш,па до толку глуп немам сретнато,што еден муабет не знае да направи асален.Не ме ни чуди што досега малку женски си имал,која би те трпела на подолго време,таков досаден,што не знае муабет да направи,затоа само за мување ќе си имаш некои,а за женска ќе си почекаш додека не се оправиш од твојата глупавост,здрвеност и да не ги набројувам другите особини што ги имаш (дека само лоши се).
    Простак !

10. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Твојата привидна бесчуствителност ме одалечува од тебе :worried:

На x.Daisy.x и L-enna им се допаѓа ова.
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.312
    Допаѓања:
    81.891
    Понекогаш навистина се мразам што сум таква неутрална и не покажувам буквално никаква емоција.
    Тоа не значи дека нешто се сменило, ама мило ми е што си отворен за било каква дискусија.
    Мило ми е, и тешко ми е, затоа што знам дека (многу) тешко ќе се променам.
    Ама овој пат морам. Навистина.
    Ја голтам кнедлата во грло, стискам заби и вртам нов лист.
    Ова е нашето поглавје, и ветувам дека ќе се трудам постојано да тече без прекини и со грешки во најмал можен број.
    Со тешко срце ти признавам - ме имаш во дланка.

12. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Некогаш кога гледам како се однесуваш, ми изгледа дека ме читаш тука...или евентуално читаш мисли. Ти текнува порано колку му се смеев на твојот вкус за музика или филмови? Се` ми сметаше, сакав да те променам. Сега те оставам да си слушаш тоа што те прави среќен, па и јас сум среќна кога ти е убаво и тебе :) Ама задолжително после тоа ја менуваш станицата на радио, за да бидат задоволени и моите желби :) Како се смени се` толку брзо? Што се случи? Зошто порано не можеше да биде вака? Дали требаше да поминеме низ пекол за да се научиме да бидеме толерантни еден кон друг?! Не ми е битно што преживеав, кога сега имам повеќе од она што ми треба. Кога те имам во мисливе, срцево...Кога гледам наназад, какви деца бевме и како созревавме заедно, се чудам какви личности станавме. Променет ми е целиот начин на размислување, начин на сакање... Не знам дали ми е најпаметно толку рано да се одделувам од тлото на земјата и да летам високо, но поинаку не знам. Можеби ако еден ден останам без тебе, тешко ќе го поднесам тоа. Ама ако сега не се отворам за оваа голема љубов, која некогаш можеби би се претворила во болка, не би била толку среќна. Ти благодарам за насмевката на моето лице, за грижата, за љубовта, за сите убави зборови, секоја утеха. Ќе ти се оддолжувам секој ден. Ќе откривам нов дел од тебе, ќе дознавам што те радува, што ти предизвикува болка, кој е твојот неостварен сон. Ќе го истражам секое парче од тебе. Зашто те сакам и само ти правиш да се чувствувам удобно во своја кожа :)

На Noemi и teddybear им се допаѓа ова.
  13. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Јас сум најслабото суштество на светов. Толку немам храброст за некои најбанални работи што веќе почнувам да се плашам од самата себе. А ти не читаш мисли ниту пак ќе почнеш во скоро време.
    Тешко ми е, ужасно тешко што се претворив во ова сакајќи да те казнам. Тешко ми е и што и тебе те вовлеков во сето тоа. Тешко ми е што не можам да бидам слободна како порано со тебе. Тешко ми е што имам толку многу да ти кажам, а не можам. И да, ни јас не читам мисли.
    Интересно е што и покрај тоа, се читаме меѓусебно, ама верувај некогаш толку ми се потребни зборови.
    Те сакам и ми недостигаш повеќе од кога и да било. Можеби не го кажувам тоа, можеби не го ни покажувам, можеби никогаш нема да дознаеш за ова, ама навистина не знам што ми е.
    Признавам, проблемот е во мене. Само се надевам дека на време ќе се освестам од овој кошмар во кој сум влезена и ќе се вратам во нормала.
    Да имав храброст, ќе ти беше јасно се.
    Глупаво е знам.

14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Дечкооооооооооооооооо дојди да се дружимееееееееееееее
    Виии шо сум убава :* [​IMG]

Шо е ??? Ти смета брадава ???

Ке се избричам бе ке се избричам еееееееее

На LilBaby, Hipica, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да се будам и да заспивам во твоите прегратки.САкам кога ќе се разбудам насабајле да те гушнам цврсто и да те бакнам на обравче и да те погалам и да ги видам твоите очи насмеани.Потоа да се расоневме и да доручкувавме заедно.Горам за да те гушнам сега :( Колку многу те сакам и сам не си свесен...Ми се чини дека мојата љубов завзеде повиша форма,затоа се однесувам вака,затоа сакам мирно да се решат работите...Да беше поблиску можи и ќе дознаеше и повеќе ќе почувствуваше.Ама знаеш и сам дека ми е грижа за нас...
    ТЕ САКАМ! Сакај ме и ти :*

На Dgirlll, Hipica и Libera им се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    фала ти што ме просветлуваш математика :D
    преку камера-преку камера, на инглиш, ама се те разбирам :D
    да не беше ти, ку*ов што ќе седнев да ја учам, а камо ли да ја разберам :* :* :*

17. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Те сакам,те сакам,те сакам... :inlove: :inlove:

18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Самиот си крив што ми правиш вака и после немој да се чудиш кога нема да бидам истата како сега. Јас за тебе се можам да сторам, а ти нешто да те замолам револуција креваш. Па аман озбили се малку не си веќе мало дете. За некои работи стварно немаш поима колку ме разочаруваш и не си свесен колку еден збор може да боли. Па ме гледаш дека во последно време и не се смеам, дека сум сериозна и дека го имам оној тажен поглед во себе дека солзите можат да излезат во секој момент. Но не, ти си повторно ладен, повторно груп. Ти викам едно ти правиш друго. Ете не се гледаме толку често, али барем и за тоа време кога ќе се видиме да ми посветиш барем малку внимание да видиш дека сум дошла за да те видам тебе, а не ѕидовите да ги гледам.
    Јас ти реков еднаш и те замолив да се промениш али ништо од тоа. Сега што сакаш прави, како ти така и јас. Не се борам за внимание твое не го заслужуваш. Ако ти значам нешто самиот ќе сватиш.

19. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Се плашам...дека ништо нема да биди како пораноо :?: :| :worried:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол