Ме нервираааааааш највеќеееее ама па и ме смееш највеќе и те сакамммм пунооооо...оххх кога ќе те видам
Јас со тебе би живеела и во куќата пред распаѓање во Бистрица. И би водела љубов со тебе на меката спална 24/7. Те сакам. Мери ми!
(ова само да ја корегирам Ирена: тоа реченицата не е од Енца, од Брајт е) __________________________________________________________________________________ Чекај, чекај, чекај.... дали тоа јас осетив доза на мал очај во твоите зборови? Жити се?! Ај се надевам ќе те видам утре
Те посакувам толку многу, почнав и да бладам по тебе, уживам во тебе, секој пат наоѓам нешто во кое одново се вљубувам во тебе, сакам да водиме Љубов (незгодно ми е да кажам дека сакам да се сексаме до бесвест... упс!), да те гушнам и миг потоа да уживаме во мигот наречен тишина, во мојот и онака вербално презаситен живот. Сонувај убаво, утре ќе сонуваме заедно, додека те бакнувам, а ти слатко дремеш и ти го слушам срцето, а ти си веќе заспан...
Ужасно ме изнервира оваа вечер, не си заинтерсиран за ништо, немаш време за ништо, како само ти да работиш, и како само ти да си уморен, а јас што спијам само по саат-два, тебе тоа не те интерсира, и дали ми е тешко или не покрај целата оваа домашна ситуација и проблеми кои ги доживувам.... Се е во ред, уживај си ти...
Да ти кажам искрено премногу ми е мило што почувствува дека постои опасност да ме изгубиш бидејќи има друг што ме сака искрено. Иако длабоко во себе ми веруваш и знаеш дека те сакам само тебе и сакам да сум со тебе, сепак се плашиш да не ме изгубиш, нели? Ох, колку прекрасно чувство...