Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Да дојдеш да ме земеш од дома молим те лепо, јас по овој дожд како ке одам? :wasntme:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  2. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Овие вејк-ап колови така така ситно рано на сабајле така убаво ми ги погодуваш...таааамански та и од веќе

3. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    606
    Ако ме сакаш, дојди и земи ме. Може да уживаме, да ни биде слатко. Јас сум тука, не се местам.. ти си џентлменот, покажи ми шта знаш :)

4. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Нормален ли си ти???
    Не сум спиела цела ноќ заради тебе...колку пати ти звонев и не креваше...
    Нареден пат пред да заспиеш јави ми се! :envy:

5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.858
    Фала т и за секоја подршка која ми ја пружиш , а ми е потреба во ваков период , фала ти што имаш разбирање , што се интересираш и што на некој начин ме разнежнуваш од толкава грижа од твоја страна. .Фала му на Господа што постоиш да ми го разнишаш еб...то секојдневие .

6. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Слатки сништа бејби.Сакам те најпојќе :*

7. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    џаџаџаџаџаџџаџа обожавам кога се согласуваш со моите фантазиии бе бајче

8. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    така ааа :devil: после толку убава помината вечер како што реце ти..поминаа 3 дена ни да пишеш ни ништо и сеа си замина за турција една неделаааа а ти кети чекај сииии :@ :@ :@ мршш колку и да си сладок,добар,нежен..ме разпчара ;( ;(

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Не ми е гајле преку што се поминав за да бидам со тебе, само барам еднаш, еднаш кога ќе дојде до карање, ти да бидеш тој што ќе ги смири работите. Имам трпение и живци за низ разговор да го решам проблемот, ама нема да можам засекогаш. Те молам, не го злоупотребувај тоа што прва попуштам, зашто ако ова не го надминеме, не ми е гајле колку те сакам, ќе се откажам од нас. Зашто имам и јас проблеми, други грижи, а пак ми е битна твојата среќа. Не мора ни да ми кажуваш дека ме сакаш, ни да ми докажуваш. Најголем доказ ќе ми е да знам дека нашата врска ти значи доволно за да гледаш прво да ни биде убаво, пред да преовлада тој твој инает. Те молам, да не се враќаш на старо. Не го уништувај ова што може да биде толку убаво.

10. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Не прај сега политики.. Џабе ти е..

11. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Ако не боли,не е љубов! Ха! :doh:
    Умирам во себе..незнам што следува,незнам што да направам,незнам како да направам,незнам ништо...се е црно..не гледам ниту една светла точка...се би дала да знам дека си добро..дека сега кога одиш во кревет ќе ги склопиш очињата и ќе заспиеш слатко...но знам дека нема ;( се мразам ... сакам се да поминее...овој ден да го избрише вчерашниот..но ни тоа нема...премногу е тешко сето ова да помине ко перо на ветер...страв ми е..не сакам да те загубам ;(

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.269
    Аххх, добро е се опуштив малце :doh:
    Срце мое, со среќа утре, Да тепате :D :* :*
    Те обожавам и те гушкам најсилно. :hug:

13. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Златушко незнам каде си, ни дали сии добро...но тука ситуацијата е алармантна и затоа ке те замолам да дадеш некаков знак дека си жив...оти VMary нема да заспие... :worried: :*

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.998
    Допаѓања:
    164.543
    На диета од мене си утре!
    Јао,јао,шта сам доживеоооо?!
    Уште еднаш Ненаситен од Марјан,да не ти текнало да ми ја запееш! За Мала забава се помислив да ти кажам,се трудам да ти ја простам! :D
    Брм,рам,та,та,та! Можам да ти го замислам тактот на срцето у тој моменат,ама го погодив,признај! :!: :rofl:

15. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    http://www.youtube.com/watch?v=jUe8uoKdHao

I am lost, I am vain.I will never be the same.Without you, without you!I can't rest, I can't fight.All I need is you and I!Can't erase, so I'll take blameBut I can't accept that we're Estrange.I can't quit now, this can't be right.I can't take one more sleepless night.Without you, without you!I can't look, I'm so blind,Lost my heart, I lost my mind without you without...You!

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  16. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Идам после да си ги соберам работите што ми останаа кај тебе. Тоа е тоа.. Немој ништо да зборуваш. Пушти ме да заминам. Ми ја корне ова душава, ама нека се откорне веќе еднаш. Подобро да се откорне сега целата отколку секој ден полека да ми ја корнеш, да ме убиваш..
    А те сакам најмногу.. Премногу..

17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ах,мислам дека толку беше од нашево испаѓање.Трети викенд по ред неможеме,т.е јас можам ама не у тоа време коа ти си планирал.Мислам дека за следниот викенд тешко дека ќе ме прашаш да испаднеме и не се лутам,на некој начин и јас сум крива,оти не дека неможам како што напишав погоре,туку не сакам бе у толку саатот да испаднеме,глупо ми е.Оф знам дека ќе се каам за тоа што вака постапив и минатиот и овој викнед,ама ај,таа е нема назад враќање.
    Барем да не се залетав толку по тебе,поарно ќе беше.Следиот викенд ако ми речеш да испаднеме,и во 3 саатот ноќеска да ми речеш,ќе дојдам,ветувам.Оти и јас веќе самата почнав да си се нервирам од моево откажување.
    Поздрав и се надевам дека вечер Реал ќе тепаат.
    И те чекам да ми се јавиш да ми кажеш што направиле.Ако не ми се јавиш,ќе знам дека толку било „нашево“.
    Биди ми поздравен и те бакнувам во чело ! :!: :*

И да надополнам:
    Знаеш што ?!?
    Те лажев дека сум арна.Не,не сум.Сакам да те видам,да ти го слушнам гласот.Се чувствувам многу...како да кажам...глупо.Ако те видев тебе вечерва тоа ќе ми беше единствената светла точка неделава,освен пирошките на мама.Оф,ајде вечер да те сретнам некако,некаде,сакам да те видам.Или пак јави ми се,те молам,барем ќе се насмеам малце.
    Не дека ти ќе ме насмееш,не те бива тебе,туку ќе се насмевнам бидејќи ќе ти го слушнам гласот.

Ајде вечер пак ќе ја посетам темава,да ти кажам уште нешто,ама се надевам дека тогаш ќе биде нешто убаво.

18. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    We really need to put the mystery back into this "relationship" ... Why don't you disappear ?? :?: :angel:

19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    ИДИОТ СИ!

20. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Простак! Ти бе немаш никакво воспитување од дома. Ти си најгрозното нешто што ми се случило во животот. :puke: Место да се трудиш да си ја поправиш грешката што ја направи, ти ми викаш секој по свој пат. Тоа одамна се случи, секој по свој пат си оди, но барем да се потрудеше малку! Ти реков НЕ еднаш и веднаш се откажа. ТИ не си машко.. ти си.. не знам што си! ТЕ МРАЗАМ..уууууууу. :@ :@ :@