Не сакам да те видам повеке во моите соништа! МРШ! Не заслужуваш повеке ни таму да си!!!! Ова е последен пат што те сонувам!
You liked me, i loved you. You fell, i caught you. You left, i still loved you. You turned around, i was waiting. You let me down again, now I'm moving on...
на сегашниот почуствително суштество немам видено од тебе во мојот живот побрзо да оздравиш и повеке да внимаваш на свoeто здравје на најдосадниот екс знам дека лажеш дека ке добиеш втора внука(јас ти кажав што сонував па сега испадна вистина) знам дека имам неверојатно претчуство ама до толку богами не верувам лажи некој друг не мене и не се глупирај дека ке ме изненадиш утре,не ми е потребно ништо од тебе а само осмели се да ми се појавиш пред врата па ке видиш ти што ке те снајде ти умноболен глупаку и баш ми е галје што ме сакаш, кога ти за мене НЕ ПОСТОИШ како човек, а камоли како машко жал ми е за тебе, искрено, ај најди си некоја и ожени се, и заборави ме веке еднаш мене
Не отидов ради тебе,ми рече дека не одиш,дека ќе излезеш со нејзе,не со мене.Епа извини незнаев дека не ти требам,мислам дека она ти е попотребна!
Туф ама ми олесни кога ти шлапнав дека те сакам у фаца. И не ми е криво што ти кажав така и во таква состојба, зошто во друга немаше. Се нервирам што на делот кога дојде да ме гушнеш не се сеќавам најдобро И се нервирам зошто избегав, а може никад више нема да ја имам таа шанса. Ти си љубов бе човек леле...таман решив и вистински не мислев на тебе, сега пак... И пак ми се вртат во глава филмови за мене и тебе. Уфффффффффф нема да си простам што не те гушнав кога можев!!!ама знаев дека нема да сакам да те пуштам, може и ќе те нападнев Не е проблем, ќе се начукам пак ако треба само за да се повтори вечерта...леле таа устата твоја лелелелееееееееееееееејјјјј.
Ако незнаеш што е клошар, идиот, деген погледни се во огледало и ќе добиеш неверојатно три во едно пакување.
Ми ја грееш душата. Ме стоплуваш, ме галиш најнежно, ме чуваш. Ме сакаш. И доволно ми е.. Ти си мојата љубов, мојата желба за навек. Сакам да траеме. Јас. Ти. ОВА. За навек! Те љубам.