Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

2. teddygirl

teddygirl Популарен член

Деновите без тебе понекогаш знаат да бидат и те како долги,тажни, неисполнети...После 4ри дена повторно ќе бидам во твоја прегратка :inlove:

3. female.3

female.3 Истакнат член

Со тебе ја доживеав сигурноста која отсекогас ја покакував... тебе можам да ти кажам се а со сигурност да знам дека нема да ме изневериш и да кажеш некому... во твојата прегратка сум најсигурна, кога би ми поминал цел живот во твоите прегратки не би се жалела. <3

4. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Да ладнокрвна сум.Да не сакам да знам ништо во врска со тебе.
    Ако уште некој ми го спомне твоето име и тоа ти што го правиш некој поштено ќе си настрада

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

We are here, we’re all alone in our own Universe,
    We are free, where everything’s allowed and love comes first,
    Forever and ever together, we sail into infinity...

:l:

L-enna and teddybear like this.
  7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

8. aaaaa

aaaaa Популарен член

:inlove:

Attached Files:

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Бидејќи си во другата соба те замолувам да дојдеш во мојава соба инаку ќе лета ќотек (мада го заслужуваш и онака ама ај).
    И немој да мислиш дека сум ти простила се, додека не ми се извиниш како што треба нема да бидам истата кон тебе.

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Нас не нема.
    Колку ме боли што морам тоа да го кажам, колку е тешко да си го признаам тоа самата на себе.
    Сакам да сум искрена, и ќе ти кажам дека ми е криво што нашето вака заврши. Можевме повеќе, знам.
    Свесна сум и дека ништо не трае вечно.
    Згрешивме и двајцата, многу е тешко ситуацијата да се гледа само од една страна. За некои работи сме двајцата криви, што не бевме доволно силни, и истрајни да одолееме на некои искушенија, да се бориме за нас.
    Бесна сум, но не ти се лутам. И не плачам. Ја прифаќам реалноста таква каква што е.
    За мене ќе останеш најубавото нешто што сум го доживеала.

11. Libera

Libera Популарен член

Сакам само да сфатиш дека светот нема да застане за тебе и твоите проблеми. Ниту јас, ниту некој друг нема обврска тебе да те разбере, оправда, толерира. Ако јас сум одлучила да бидам тука за тебе, да ти давам совети, сила, не го злоупотребувај тоа. Тоа е подарок од мене, не е моја обврска. Ама на истиот тој начин на кој јас го сфаќам твојот лош период, обиди се и ти да разбереш дека ако јас ги оставам моите проблеми на страна и не дозволувам нашата врска да трпи ради тоа, не значи дека имам толку многу сила за да ги решавам и твоите маки. Отвори го малку мозокот и размисли дека тоа што ти се случува тебе не е најголемо. Ни еднаш не побарав да се грижиш за мене, да избегнуваш караници зашто немам веќе живци. Напротив, трпам и собирам од сите страни. Ама имај малку осет! Возрасен си, имаш проблеми, имаш клуч во себе сам да го најдеш решението, сам си ја создаваш среќата. Верувај си малку на себе и не се опседнувај со работи кои те повредуваат тебе, а моментално и мене. Секој може да бара изговори, секој може да чека да помине лошиот период, ама тоа не е решение бе дете. Ако јас чекам да ми биде се` супер, па дури после да ти се посветам тебе, до каде ќе догураме? Седни, размисли, што те мачи, зошто, дали ќе помогне нешто ако се опседнеш со тоа што поминало, а ни фала нема да ти кажат, дали смееш да бараш од други да те толерираат и дали сам можеш да направиш да ти биде полесно? Не ми вели дека имаш слаба психа. Клучот е во твоите мисли, измени ги и ќе се средат работите. Ама прво мораш да си веруваш.

12. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Иако знаев како размислуваш, многу ме повреди тоа што ми го рече..
    Знам дека јас и ти не сме ништо, но времето ке покаже, барем мислев дека ке бидеш колку-толку позитивен ..
    Се надевав..
    ОД друга страна пак :!: мило ми е што играме со отворени карти и што ми рече да ти кажувам се што чуствувам, cuz you can't always read my mind..
    Ај лајк ју :$

13. stylishh

stylishh Популарен член

само дека го сакам многууууу

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Шо ти се дешаваше вчера?? Од виното или??
    Не е дека не ти вервам, ама понекогаш ги преминваш границите, како вчера со твоите невкусни коментари.
    Свести се.

15. CIA

CIA Популарен член

Со секој лош збор што ми го кажуваат за тебе да добивав по 100 денари,до сега ќе бев милионерка.

16. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

дека многу ми недостига и секоја вечер сакам да биде до мене да спие до мене и да ме гушкаа најслино го сакам повеќе од животов :inlove:

17. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Душо денес правиме 10 месеци.Ехх камо и 10 години да ни се направат.Ти ветувам дека никогаш нема да те повредам и секогаш ќе те сакам како и од првиот ден кога те видов.За мене си единствен и единствен ќе останеш.Не ме пуштај да одам...Те сакам :*

18. Shelea

Shelea Форумски идол

7 месеци.

Кога ли дојдоа!?

Сјајно! :*

19. Miss666

Miss666 Популарен член

Лути се колку сакаш, јас ќе правам тоа што сакам!

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Те сонував синоќа.
    Таман ќе се решам да те заборавам и кога сум на добар пат да успеам во тоа, повторно некако се враќаш. Немој повеќе да го правиш тоа, ни во соништата не сакам да те гледам, на јаве уште помалце.
    Остави ме да си продолжам и земи си ја скриптата од сонот. Ништо твое не ми треба. И ако некогаш таа средба од сонот ни се оствари, се надевам дека семафорот ќе ти свети зелено и ќе заминеш.

Bright likes this.