Би ти го кажала повторно она што ти го кажав пред два дена, ама ај пошто е ова форум, нема да пцујам Не си ти крив затоа што се затрескав во тебе, крив си што ми даваше надеж дека нешто ќе биде, а не бидна.Ама знам дека најголема вина имам јас, затоа што бев толку глупа...Да сме здрави и живи, ова е само уште една лекција што ми ја пружи животот,за во иднина да знам, да не се потценувам себе и да не ги преценувам другите
http://www.youtube.com/watch?v=8fYncL7i ... re=related He'll look at me and smile I'll understand and in a little while he'll take my hand and though it seems absurd I know we both won't say a word Maybe I will meet him Sunday maybe Monday, maybe not still, I’m sure to meet him one day maybe Tuesday will be my good news day We'll build a little home just meant for two... Те сонував. ...вчера. Некогаш ти го чувствувам мирисот,таму кај си бил.А, нема како, всушност. Не ми подметнувај... пошто, може и да прифатам.
Би ти кажала дека ги обожавам ноќите со тебе, да можам вечно би останала така, испреплетена со твоето голо тело, да ти го слушам срцето, кои чука забрзано од спојувањето предходно. За мене тие мигови се магични љубов...ја сакам рутината која ја имам со тебе. Филм, чипс од кечап, галење, секс и дремење...секогаш исто, а секогаш толку ме исполнува. Често си мислам што ќе беше ако заминев после кавгите, ако не те побарав тогаш, ако во многу мигови постапев поинаку...ама подоцна сфаќам дека и да заминев и да не те побарав, ќе се вратев некогаш зошто секогаш ти се враќам... И кога се сетам на се што имаме поминато, толку спомени, некои убави некои не толку, сфаќам дека те сакам повеќе одколку што мислам дека те сакам.И благодарна сум што единствено срцето си го имам слушано во врска со нас, зошто да не беше така до сега ќе има бев лута на сите и себе ако бев сама и без тебе. Овие години беа преубави, нека ни бидат така сите идни...те молам сакај ме засекогаш.
Све што сакам да ти кажам е да ти се заблагодарам за вчера , и за бесконечните насмевки што ми ги пружи вчера. Посебен си чоек. Мило ми е што те имам, толку блиску, не така како што посакувам, али ова е деф најдоброто можеби. Мило ми е што си ми пријател уште и покрај се ...
Така ти си сакаше и од почетокот без чувства само ти тоа што ќе посакаш тоа да се оствари епа сега можеби си ги сменивме улогите . Ќе бидеш директен како вчера така ќе се понашам и јас иако ќе ми биде се без кејф јас ќе го правам зошто само ти сакаш а јас не и онака ќе се понашам како што ти правиш уште од почетокот . оК објавувам војна не ми е проблем чао пријатно !
Денес ко се разбудив сфатив што ќе се случи на 16ти...ако не тогаш,после него...Знам што ќе направиш,80% сум сигурна,а уствари се надевам на тие 20%... Ама,овај пат нема ништо да речам.Оставам во твои раце овај пат и ако заебиш,за тебе ќе си заебиш. Баш да го видам наредниот твој чекор,се од него зависи... http://www.youtube.com/watch?v=xcIvIladNnQ П.С.Можеше барем да прашаш како сум,а и да знаев барем дали си ок... http://www.youtube.com/watch?v=mE-jvXqZ ... re=related
нејкам да те повредам и нејкам да те изгубам откако сум со тебе животот ми се разубави твојата насмевка ме праи среќна едноставно те сакам.
Ајде те молам кажи ми дека не е се ова за да ме направиш љубоморна.Или можда е по грешка? Па да додуша сигурно е по грешка јас сум никој и ништо
Само сакам силно да те гушнам, а не смеам. И да ти кажам - не плаши се, покрај тебе ќе бидам до крај. Ветувам.
Ти мое рипче, ја твое пиле, сходно на тоа што јадеме сега Да ти дојдам таму да те гризам сакам! Roarrrrrrrrr!
Денеска посебно ме изненади твојот однос. Подобар, понежен абе си мислиш ѕвезди ми симнуваше. Се надевам дека и секој нареден ден ќе бидеш во истото расположение и дека нема повторно да ме разочаруваш. Инаку уште имам траги на рацете од твоето гризење. Знам дека ти се јаде свинско