Вчера повторно се врати насмевката на моето лице, одкога ти текна да ми пишеш (во 3 сабајле ). Кога ја видов пораката испив шеќер и вода Ми требаа 15 минути за да се соземам дур да ти вратам порака дека можеш да ми свртиш. А одкога ти го слушнав гласот ааааааа, го молев господ гласот да не ме издаде, и да останам ладна, смирена и незаинтересирана. И не, не се забавував лудо овој месец без тебе (како што сакам да мислиш), бев очајна~ Тее саакаааам идиоту!!!
Колку и да мислам дека веќе нее тоа тоа сепак кога ќе те слушнам нешто од внатре ме тера да ти кажам колку те сакам.Те сакам !
(НЕ на дечко ми, на еден друг ова)-немој, немој да ми влегуваш во животот, немој да ми расипуваш раат, би можел да бидеш само слика која „случајно“ сум ја ставила под перница и и‘ се насладувам на убавината, ништо повеќе Имам љубов, имам планови, имам се...немој...те молам немој...
ми умреа две рипчиња а знам дека утре требаше да дојдеш да го средиме аквариумот, сакам да ми купиш уште 2 нови. многу сум тажна помагај
Одлично кажано! Ја сум била тврдоглава а?! Е да видиш на крај како враќам на се! Те сакам,СЕПАК.Ме отече со тоа
ај не ме замарај во моментов имам мн побитни работи за решавање во животот одколку да се замарам со тебе и твоите глупости молим те иди излези со некого (ако имаш со кого пошто гледам скоро сите другари те откачи ја)и избистри си ја главата не ја пумпај мојата со глупости
Те сакаммммммммммммммммм повеќе од што си свесен, ама понекогаш ми иде да те треснам од земја колку си терсене аххххххххх Ама те сакам
Знам дека се нервираш и се осеќаш лошо .. ама не можев да дадам да направиш некоја глупост . Ајде па и ти па , ќе гаѓаме и ние со јајца
Се ми изгледа така блиско а така далечно, сакам се, сакам одма....ама па и несакам. Тешко е со мене нели...знам , понекогаш и на мене ми е тешко со себе си .
знаеш што неможеш за се ти да си во право, се закачуваш за без врска, убаво е кога се зафркаваш а тебе кога ќе ти речат нешто одма ја кривиш главата, преку се ми е од твојте немој така, претеруваш, во друштво ова се прави.... незнам кој претерува веќе аман ми е. овој пат јас сум таа налутената и не очекувај да ти вртам прва!! што знаеш прави!!!
ООООООоооо колку сакам да те гушнааммм ајдееееееееееее беее буцеее дојдии леле шо се ќе ти направамммм
Денес ни е специјален ден а ти уште неможеш да престанеш да се лутиш за глупости,аман веќе престни еднаш,барем еден ваков ден да не се скараме,секогаш мора на вакви денови јас и ти очите да си ги вадиме за глупости. И како е да е јас сепак те сакам