Охх се загрижив, срце мое си ти. Со среќа, јас секогаш ќе бидам со тебе Ми недостигаш премногу И Те сакам премногу.
Ги бројам минутите,секундите,стотинките додека повторно да бидам во твојата прегратка Не можам повеќе да издржам,едвај чекам да те видам.Не ми се верува дека пак и пак ми се јавува онаа возбуда како прв пат да треба да се видам со тебе.Се надевам дека ќе имаме убава вечер исполнета со многу љубов,смеа и страст.Те сакам
10 години. Те сакам. Не е битно каде си,каде сум,твоја сум. Многу си ми битен. Се што сакав беше ти. Сакав да те гушнам,силно. Зарем не бев доволно добра? Никогаш не ти беше гајле за мене. А колку многу мислев на тебе. Знам дека се надевам,и чекам нешто што знам дека никогаш нема да успее. Се изморив чекајќи те. Те сакав,ме скрши. Не е важно колку ме повреди,јас сеуште те сакам. Зарем е грев што те сакам? Добро,нека биде како што сакаш.
http://www.youtube.com/watch?v=rkXAkTY9 ... re=related НИКОГАШ нема да заборавам,НИКОГАШ! И ова сакам да ти кажам 9 денаааа,9 нощииии,тебе чакам,чакам ощеее ( ) http://www.youtube.com/watch?v=dlqAIzJz ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=HOdIZ4hU ... re=related
Се надевам дека ти вредеше да направиш да е вака,да се смени се' со брзината на светлината ..за помалку од еден ден. За кого ли беа тие зборови,за кого? Зарем толку не можеше да сфатиш дека не ти мислам ништо лошо,а и немаше ништо лошо во тоа што го направив. Како и да е. Имај убава вечер ... и живот.
човечееееее бреееееее сакам да те гушнаммммм силноооооо ми фалишш..ми фалат твоитеее советииии.начините на кој ме расположувашшшшш ..абе сеее сеее
Уф, знам дека во последно време не сум како што треба и мислиш дека сум чудна. Мислев дека го надминав тоа затворање во себе, дека сум се променила, ама ете... Проклетство, морам секогаш да се заглавам на истото. Зошто е толку полесно да се напише нешто тука, отколку да ти кажам на тебе што мислам и чувствувам? Зошто зборовите не можат да се истркалаат? Па не е толку тешко мајку му. Се додека не застанеш пред мене и единствено што излегува е глупавата фраза ништо не ми е... Whatever.
Знаеш што ме плаши? Толку време се борев за тебе, за нас, толку посакував да сме заедно. И откако станавме едно цело, бев уверена дека сакам цел живот да сум покрај тебе. Зашто никогаш не научив како да љубам, како да се борам, да се трудам нешто да успее. И кога станав она што сакам да бидам, бев решена да си го средам животот, да си дозволам да ја почувствувам љубовта. Ама сега, откако те оставив, макар привремено, се плашам дека ќе сфатам дека не сме за заедно. Сега го најдов својот мир. Нити се заморувам зошто немаш потреба да ме чуеш, ниту се окупирам со твоите проблеми, ниту имам јас потреба да ти дадам љубов. Се прашувам дали е во мене проблемот, дали цел живот ќе си останам ладна или ти со своето однесување дозволи да јас ги срушам сите надежи и планови за нас. Се прашувам зошто не ми е тешко што сум без тебе. Дали можеби зошто не ми врати ни половина од таа среќа што ти ја дадов?! Нема да лажам дека кога те гледам, срцето ми излегува од гради. Нема да лажам дека бев подготвена цел живот да ти попуштам, само зашто не можев да замислам друг покрај мене. Дали зашто едноставно не можам да се залажувам дека ќе се вратат работите по старо? Не знам до што е, не знам зошто лесно можам да продолжам без тебе, не знам ни дали треба да се радувам што сум таква. Можеби сум премногу оптимист дека ќе најдам некој со кој совршено ќе функционирам, доволно силен да си ги решава проблемите и да не ме остава настрана, кој знае да си го контролира бесот и зборовите. Ми треба некој кој ќе ме смирува, а ти не си таков и можеби тоа ме оддалечува. Страв ми е да ти кажам дека за ова време што ти го дадов да се средиш и да донесеш некаква одлука, јас веќе сум одлучила. Да продолжам напред, без тебе. Многу се измачував, низ многу работи поминав, за конечно кога се порадував дека ќе сме среќни, ти се смениш потполно. Да, страв ми е да ти кажам дека ми треба нов почеток, ми треба нова личност која повеќе ќе ме цени, ми треба некој да ми покаже дека сум вредна да ме сака и да чувствува немир кога ќе е без мене. Кога ќе ме праша дали сум во ред, и ќе кажам "да", да ме препраша уште многу пати додека не се увери. А не ко тебе "Кој е проблемот? " Јас- "ништо". Ти- "во ред". Епа како јас можам милион пати да те препрашувам, зошто вистински ме интересира? Дали брзо се откажувам, не знам, ама би било убаво ти да знаеш дека ако не се оправиш за краток период, мене потполно ќе ме изгубиш. Тоа нема да го чуеш од мене, ама ќе го почувствуваш. И тогаш ќе биде многу болно. Ама, се учам да бидам себична кога се работи за мојата среќа и мир, на кои ти не сакаш да мислиш. Толку, пријатно
Вчерашново прашање шо ти го акнав незнам зашто ама ме потресе ... Денес баш размислував за твојот одговор, само знам дека тоа го имам али дали ти имаш ?? Ок, незнам шо се дешава, незнам што ке се случи, ама едно знам . Ке се држиме заедно макар и вака ко другари ... да не ми го кажеше муабетот дека нема да дозволиш далечината да не оддели , мислам дека ке се оддалечев јас самата, ама вака ми даваш надеж да бидам и да барам да бидам до тебе... насмеј се и се ке биде во ред. Ти ја сакам насмевката
Добра ноќ дибече имај убав сон, а секако за да ти е убав сонот треба да ме сонуваш мене така да си знаеш