Се измачувам себе си поради тебе ,поради ѕидовите што ги поставуваш помеѓунас ,ми здосади од глупавите игри топло-ладно ,се нервирам поради тоа што се повеќе се чувствувам како да паѓам во стапица ,тешко ми е кога сум со тебе поради тоа што не чувствувам никаква топлина ,не ме ни гушкаш како претходно ,но уште потешко ми е кога сум без тебе затоа тогаш сфакам дека ми значиш премногу и дека има многу работи кои би сакала да можевме да ги доживееме заедно .Би ти била се ,би се грижела за тебе,би ти била подршка ,би те гушкала секогаш кога ќе бидеш тажен,би те бренела од секој кој ќе се обиде да каже лош збор за да те навреди но што и да направам знам џабе е ...
Hey honey Знаеш што?Ќе чекам...ама не ти давам многу време, затоа побрзај, или ќе го пропуштиш возот што те носи во рајот, мојот рај...
Не не не не, ти не си нормален. Како и да е сонце, иста сорта сме си . Јесда ти у машки род Патем имаш едно изненадување на профил ... Спојлер Мило за драго сонце
те чекаааааам хухух едвај чекам да ме грабнеш у рацее и да почнуваш да ме бацнуваш насекадееее аааааааааа ајде дојди си побрзо од паааат те сакам!
I give you everything that I am I'm handin' over everything that I've got Cause I wanna have a really true love Don't ever wanna have to go and give you up Stay up till Four In The Morning and the tears are pouring And I want to make it worth the fight What have we been doing for all this time? Baby if we're gonna do it, come on do it right http://www.youtube.com/watch?v=_OLUSELx ... ure=relmfu
Леле колку ме нервираш бе! Па тоа не можам да ти опишам свињо една дебела! Точак ми возиш по живциве, па уште да вредеше да се нервирам па ајде де, да не ми е криво, ама ајде деца сме па ке се играме, ама изгледа на крај сам ке се играш.