Би и’ кажал... Aххх, кој би рекол дека вакви чувства ќе ми се мешаат за тебе, особено ако се има предвид дека никогаш не ја преминавме онаа, „безбедната“ граница!? Но знаеш и сама, имаше едно жарче плус во мојата поставеност кон тебе, бев пристрасен, oчите ми светеа во твоја близина; ти ми беше слаба точка, не знам само колку го увиде тоа... УПМ бре, буквално правев будала од себе за да извлечам слатка насмевка од тие твои „забранети“ усни, да го вратам сјајот во твоите очи - небесно сини, да напоменам. И сакав јас да сум тој, чиј совет ќе ја направи разликата што ти ја бараше во твоите одлуки, тој чија помош ќе те носи напред, напред, и само напред... Си давав и дозвола да фантазирам, да си „шкртам“ во мисливе ситуации кајшто јас и ти, еден ден во некоја си таму иднина, сме... Сме она што сега си со него. Извини што нема да може веќе ништо да е како порано. Можеби ти потајно го посакуваше токму тоа, но јас не можам; токму затоа, тука отстапувам и како другар, но не грижи се... Потајно ќе се молам да постојано бидеш насмеана, ведра, позитивна - Верувај, тогаш ретко која девојка поубаво блеска од тебе!
Не те поднесувам повеќе. Самиот ми ја вметнуваш одбивноста кон тебе Прави што сакаш, но кога ќе се сетиш дека првенствено како другарка бев секогаш тука за тебе, можеби ќе сакам да ставам крај на врскава. Сега засега ти ја давам слободата која очигледно ти недостига и ќе се однесувам како ништо да не се случува.. Нека ти е со среќа, од сега ќе бидам каква што никогаш не сум била. Ладнокрвно го*но ќе сум, па како знаеш и умееш справи се со мене.
http://www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI Глуво е во ноќта. Тажно е кога не неможам да ја споделам тагата и среќата со тебе... I go crazy, without you Не покажувам, јас кријам, не глумам, туку живеам, гурам и без тебе, не сум таков тип да тапкам во место, но највеќе од се на свет би сакала саатот да не врти во сабота за еден саат нанапред, да застане, барем за еден саат... Ми недостигаш
До кога вака ? ! До каде ?! Уште колку ? ! Н- Е Т -Е- В- А- Р- А- М ! ! ! Престани да изиграваш ФБИ !!! Почни да ми веруваш .
Слушај бе мочко!!! преку десет држави избегав те заборавив крај дали ме разбра,зошто ме прогонуваш што бараш сега и ти тука??? у несвест паднав бе остарев за десет години ко те видов боожеее па ти си ненормален кај ми е крајот бре до кога вака кај да идам на месечината??!! не јас тоа не го нарекувам љубов туку веќе страв ме фаќа од тебе жити се кај ме најде у милион луѓе
http://www.youtube.com/watch?v=f7664Um2 ... r_embedded Не знам дали е среќа или тага што повторно се појави во мојот живот?!
Каде е моето синооко лепотанче со најубавите небесно сини очи и полни усни? Ти кажав и сама дека многу ми недостигаш и дека ми требаш, ајде нека не те обврзуваат толку со работа и мене ми требаш и сакам да те видам , а дека ќе ти се налутам ќе ти се налутам ќе видиш ти пи*ле едно
[СДК] Сакам да кажам... Не те разбирам,искрено. Себичен си.Се што јас сакам е разбирање и подршка.Не сакам да учиш ти за мене или триста некои чуда.Сакам да ме подржиш.Не е грешно ова, ова е за тебе и за мене - за нас. За утре да имаме подобра иднина.Немој да ме задржуваш,одлучив. Сакам да е поинаку, да имав избор верувај би те избрала тебе.Но во ова е еднонасочна улица на која сум тргната од 10 години.Морам да продолжам.Нема назад,нема каење. И сам рече сите успеси и неуспеси ќе ги носиш сама. Ќе издржам, господ на сите ни дава сила.И мене ќе ми даде Ама гледај кога ќе се вратам како победник, да не биде после ееејј грешна претпоставка.
А боли кога се понашам као да сум на седмо небо а? Те иритира кога нема да те рецкам а? Мачки, кучки, срценца, души одма праќаш у одбрана а? Не ти пали повеќе. Нели ти реков да си идеш бе, да те сакам, ама не сакам да сум со тебе, невозможно е. И не туку ми ветувај планини, одјеби се ! Кога викав јас дека еден ден се ќе ти се врати, шо мислеше ти? Луда е оваа... епа сега добре дојде у клубот на плачки и нервози, ти посакувам пријатен престој. Јас завршив во тој клуб. ЧАО