Уф вечерва е конечната средба.... ме фати неспремна, кој би рекол дека веќе денес ќе се јавиш да излеземe
Што е ? Сега ќе си играме,демек топло ладно? Што мислиш,не ги знам јас тие финти,прво ќе ја заведиш,цело време ќе и досадуваш,ќе и пишуваш,ова она...И после одеднаш,ќе престанеш со сето тоа. Епа брат,не правиш муабет со аматер. Ако мислиш дека сега ќе се заврти приказната и јас тебе да ти пишувам,ќе те молам,гадно се лажеш! Скапи.
Мило мора да направиме пауза една недела.Морам да се средам,а ветувам дека ќе се потрудам и се ќе биде како порано!
прво извинете за офф топик ама сакам на чика нешто да и кажам... до пред некој ден и мене ми беше ужасен период и во врскатаа и во животот и сакав да барам пауза ама се премислив... само направив вака еден цел ден ги изгасив мобилните цел ден правев јас што сакам бев до гтц малку прошетав дојдов дома гледав комедии и јадев пуканки и пиев леден чај и си седев на тераса после тоа до 6 сабајле... беше смирувачко и прекрасно... цело време размислував за моето однесување и за однесувањето на сите други и решив дека ке заврши тој период... си олеснив така што се исплакав и наредниот ден правев муабет со мојата понеубава половина и се среди се... пак е се како порано .. зашто доколку направев пауза... во тешките моменти тој ке ми фалеше да ме гушне а јас немаше да го барам зашто сме на пауза... размисли си... ова беше онака само да сфатиш дека сепак може не ти треба пауза туку едно мало релаксирање од се.
Да знам јасно ми е....Сакам да почувствувам дека ми треба,а таа пауза ќе биде таква да си ги средам мислите како што велиш ти за релаксација! фала ти многу Извинете ме и мене за офф топиков
Секогаш си еден чекор пред мене, предвидувајќи го мојот следен. Сакам само да знаеш дека кога сакам, не престанувам, Еднаш за секогаш. А те сакам. Те сакам до последната галаксија и назад. Ти си ми сонце. Сонцето дава живот.
уф колку ни беше добро вечерва и психички и физички ме исполни ...е тоа беа квалитетно поминати 3 часа од животот
Honey,the way you look at me shows everything.Ме голташ со поглед,хах.Ама доцна е,нашето се виде,а и да бевме упорни сепак ова лошо ќе завршеше.Свесна сум дека ова е најдобро,ама неможам да ти одолеам Пак ќе ти посакам да бидеш среќен со неа иако гледам дека е сосила вашево
Тоа е како...Кога те гледам.. И се гледам себеси во твоите очи... Значи не си возможен. Остануваш со подотворена уста кога сум крај тебе. А јас...Јас уживам да те гледам како безнадежно се мачиш..Затоа што,срце,безнадежно е...Никогаш нема да стигнеш до моето срце,уште помалку до моите репродуктивни органи... А ти,драг мачору мој... Попушти и биди маж. Затоа што маж и ми треба мене. Ако сакав бебе,ќе си го фатев овој над тебе,за кого пишувам! Јасно ти е или да?