Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е душичке моја мила
    денес е навистина посебен ден
    денес правиме 5 месеци заедно :$ :* :hug: :l:

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marice123

marice123 Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    никогаш не можев да замислам дека со тебе ке бидам...никогаш не помислив дека најубавите моменти ке ги поминам со тебе, ниту еден дел од секунда не си бил во моите мисли иако те познавав многу одамна, кага излезе пред мене таа вечер првот твој поглед кон мене го почиствував моето срце, почна силно да чука осетив како нашите погледи се сретнуваат и си помисив. ех да можам да сум со тебе, а желбата ми се оствари истата вечер од првиот ден сум твоја и така и ке останам вечно ќе те сакам и чувам во моето срце ти си единствената моја лубов која ме направи да се чиствувам најсакана, најубава, највредна ти го смена мојот живот и отвори железните порти на среката сега во мене царува љубовта.и знам дека ова далечина што сега не дели не можи да уништи ништо од она што го создадовме, напротив мојата љубов и желбата да те гушнам повторно е се посилна и посилна живеам за денот кога пак ке те видам.ти ветувам дека повејќе нема да ја пуштам твојата рака.ова разделба да ни биде последна но и самиот знаеш дека оваа жртва е за иднината наша.сега го молам бог да ми даде сила да ја издржам оваа болка и да го дочекам денот кога ке те видам. те сакам и секогаш ке те сакам

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Добро е ко помина се добро, добро е ко си добар.
    Со душа те чекам вечер, да те ѕирнам, срце моее
    Те сакам и многу многу ми недостигаш :inlove: :* :*

4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Ја сакам спонтаноста која ми ја даруваш.

Треперам, знаеш нели?

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Па нема потреба да ти кажам дека те сакам, кога си го знаеш и ти тоа самиот :)

6. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    немаш појма колку ми значиш, и колку само те сакам... твоите усни, твоите очи, твојот допир, гласот кога ми зборуваш... се твое сакам и се твое ми значи ... начиинот на кој се чувствувам кога ме прегрнуваш, вистината во зборовите кога ке ми кажеш: Те сакам! .... Погледот твој во кој можам да почувствувам дека сум единствена за тебе... поради начинот на кој ми покажуваш дека би дал се за мене, едноставно ми останува да ти кажам дека заслужуваш се па дури и повеке од она што имаш! ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ мило мое и се би дала за тебе затоа што НАВИСТИНА заслужуваш <3

7. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Знам дека некогаш и јас сум инает магарешки,и претерувам со лутки и плачки, ама денес само сакав да си седам дома, ДОМА, во моето домче. И не не е исто, ова мене не ми е дома, можеби е за тебе оти си пораснат овде, ама не и за мене. За мене е само обично гости кое морам да го истерам некако. И знам дека е ова крајно размазено од моја страна ама така си се чувствувам и точка. :!: :(

8. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Ми фалиш премногу.. ама не те барам! Ќе те преболам, ќе те заборавам!

9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Дојде викендот. Конечноооооо! Утре, јас и ти надвор до Скопје, цел викенд. Милина. Знам дека ќе направиш овој роденден да ми е најубав до сега. Не се ни сомневам во тоа. А толку си таинствен па не можам да те провалам :?:
    почнувам да го пакувам куферчето. Толку многу ме правиш радосна :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
    I :l: you

10. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Јас сум покрај тебе...се ќе биде добро кога сме заедно. :*

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    сакам да те гушнам!!! :*

12. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.955
    Допаѓања:
    11.303
    досадна сум ама ми фалиш секој ден се повеќе е ама во недела ке дојдиш ...треба да ти кажам нешто

13. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Сакам да те.. ахх, и готово! :wasntme: :lol:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  14. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Ме утепа синоќа да знаеш ахххх... :(

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Изненадувај ме како прееска почесто, срцето ми тупка :inlove:

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Ако не спиеш побарај ме.
    Ако спиеш разбуди се!
    :* :l:

17. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Зошто ти тоа го направи??????????
    Зошто уништи толку многу љубов??????
    Зоштоооооо????????????? :(

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам кога лежиме еден до друг, молчиме и се насмевнуваме, се гушкаме со поглед..

19. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Ти благодарам сонце за изминативе два дена...Ти благодарам што си тука за мене и што умееш да замижиш на моите глупави испади.Знам, понекогаш сум проклето тешка...
    Ама, те сакам до бескрај, без тебе сум само половина човек....Ти си моето се' :inlove:

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Со се ова што до сега ми го покажа и докажа, сватив дека навистина си посебен и поинаков од другите. Иако имав навика да викам дека сите машки се исти, стара филозофија нели.. сега сватив дека воопшто не е така. Знам дека нема да се промениш и секогаш ќе бидеш ваков, ценам што си проклето искрен, што ме чекаше а јас по обичај те заебав.. Иако овојпат не беше до мене, ама стварно жал ми е. :( И одвај чекам да те видам.. преубаво ми е со тебе и сакам ова да трае и трае. Можеби избрзав за она што го направивме, но сега ми докажа дека не треба да се каам, зашто сепак го направив тоа со вистинската личност. Се надевам дека времето е на наша страна, зашто сакам него отсега да го поминувам со тебе. :)
    И иако сто пати те заебале, не дозволуваш тоа да те расипе и да навлезе длабоко во тебе како и мене па со тоа да ги повредуваш и другите, што ништо не ти згрешиле.. Сакам да ме промениш, да излезам од оваа сигурна зона во која сум затворена, плашејќи се од тоа да бидам повредена.
    Жалам за времето што помина а јас не го искористив, жал ми е што не бев со тебе уште тогаш но можеби и подобро. Зашто тогаш бевме само деца, немаше да може да биде нешто посериозно, а сега мислам дека сме поголеми и позрели и ќе направиме ова да успее.
    Мислам дека ова е почеток на нешто ново.. нешто убаво. И овојпат, ќе си дозволам да се опуштам целосно и да уживам во моментот..

На tweety26 и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.