Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Треба почесто да те слушам.
    Врти - сучи, на крајот пак испаѓаш во право.
    Малку сум си своеглава, па си терам по свое. Ама на крај кога ќе се изгорам, барем имам доблест да ти кажам - во право беше.
    Го мразам тоа „требаше...“

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Ти благодарам, ти благодарам 10, 100, 1000 пати, бескрајно многу што си до мене.
    Што не си ни помислил да се откажеш од мене и нас, кога мене таа идеја ми падна на ум веќе неколкупати.
    Знаеш дека реков дека еден ден ќе ти купам се' што ќе посакаш, се' што ќе ти е потребно и работи кои не ти требаат... и знам дека ми одговори дека - нема никаква потреба , се додека јас сум до тебе. Друго не е потребно.
    Мене ти си ми потребен како воздух.
    Го правиш секој ден поднослив и прекрасен.
    Ги сакам твоите утрински повици, пораките во текот на денот, лижавчињата кои ми ги купуваш без причина и the comfort drink (боза!) :P , бидејќи нормално, ако постои comfort food, зашто да не постои и таков drink? :)
    Сами си го смисливме и наше е.
    Сакам кога од тагата образуваме убави спомени.

Те сакам тебе.
    Повеќе од себе.
    Погрешно е, ама никогаш не делувало поточно отколку сега.

На LilBaby, LivingGlam, Mishela и 10 други им се допаѓа ова.
  3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Сакам да те видам

и чујам

и гушнам

и
    и
    и
    све ....

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.463
    Допаѓања:
    143.988
    Чувството кога ќе ми кажеш дека се е ок, и дека за џабе се замарам е бесценето.

5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Јас и ти сме како дете и змај.
    Ја би само да летам, а ти ми бараш полјанки, ме пушташ и знаеш кога да го собереш конопот за да не се пецнам во бандерите...

Убаво ми е, летам со паметот и фантазирам а ти знаеш како најбезболно да ме спуштиш на земја.

Те с-с-с сакам највише лепото и убаво да нанаш.
    Љубим те...мвац, цмок, кис ;) :P

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Да беше до мене сега ќе се тегачеше ко питачко магаре и ќе ми се мазеше повеќе од мачорот...
    Ќе ти ја бушавев косата и ќе си играв со твоите пирсеви... Ќе се гледавме очи во очи нестрпливо чекајќи го следниот момент и ќе ме заспиеше онака како што знаеш само ти...
    А сега ќе си легнам сама и ќе ти кажам дека „Те сакам и дека проклето ми фалиш

7. LadyMarry

LadyMarry Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Би му кажала дека мислам дека воопшто не е искрен со мене, дека не очекував толку да биди невнимателен, дека ме лажи, дека е идиот, уствари би му кажала дека ми е криво шо го сакаммм...... дека сакам да одам негде далеку од него а сепак да го чувствувам толку блиску, дека сум зависна од него, дека го сакам премногуууу и дека сакам цел свет да знае дека го сакам само него...! ... и дека многу ми е криво шо некогаш се понашам..и дека постојано мислам дека е тој со бифшата, таа која најмногу го повредувала, која постојано го изневерувала со други, а тој сепак и простувал, а јас која го сакам премногу неможам да го имам... кога би можел да ги види само солзите вечерва..... :( :( ;( ;( ;( ;( ;(

8. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
  9. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Прв пат од тебе да слушнам такво нешто...дека навистина си се воодушевувал кога ги слушаш моите совети и дека сум те направила многу подобра личност. 8) :* :wasntme:

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Многу ми е тешко, многу :doh:
    Претерано ми недостигаш, претерано :doh:

11. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    истооо како форумџиката пред мене.
    ми недостига....многу
    мислев дека лесно ќе преминам преку тоа што беше, тоа што го имавме, ама не е така...изгледа многу повеќе те сакам, со оглед на тоа што многу ми недостигаш
    :(

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Мјау!

Не знаеш колку само би сакала да сум сега со тебе и да си спиеме со ноџињата преплетени едно во друго.
    Едвај чекам да дојде утре и да ти заспијам во прегратка.

13. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Хух...

Едвај издржувам да не ти се јавам :) Иако ми рече да не сум ни помислила да те будам.
    What can i do? Многу ти е секси гласот насабајле..

тиииит... :wasntme:

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Кажи ми ти каде излегуваш, под око ти кого погледнуваш?

На Cynthia и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Досадно ми е без тебе. Знам дека и тебе без мене.

Али во мене е грешката. Јас барав љубов на грешка место. Можеби некоја средношколка не би можела без тебе, но не и јас. Мене ми треба многу повеќе она што ти имаш за мене,а што е скоро ништо.

Така и ми треба кога си фаќам со деца работа..

Беше убаво додека траеше.
    Ете ти.

Пак крај.. У пичку матер.

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    дека сум празна глава знам :wasntme: нема потреба да ми кажуваш
    само се прашувам како можев вчера да ги одложам сите обврски за да поминам речиси цел ден со тебе
    и за што :^) за да мериш на време колку сме заедно, да ми се лутиш на секој збор правејки гримаси ко незнам што да сум кажала, и да се вцрвенуваш ко пиперка оти нема да имаме односи(бидејки имам интимни проблеми) и како можеше да кажеш за колегите дека се забегани, и за колешката дека не ја бива за свинска ..... :x а којзнае за мене што не ке кажеш или веке кажуваш-а мајка ти што беше со насмевка од 6ка до 6ка ме зачуди најискрено, сум и недостигала :rofl:
    верувам дека другарка ти не ти е само другарка :!: туку или ти е бивша или некоја што има некаква врска со тебе. Јасно како ден ми е дека не си светец како што изгледаш бе шекерче, ама што и да правиш јас сум ладна како камен 8) да ти кажам дека официјално од Понеделник си ставен на ИГНОР, ако сакаш моли, плачи, убиј се, прави што сакаш НЕ МЕ интересира

17. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Би сакала да кажам дека ова го чекав. Првобитната намера навистина ми беше да поминеш време без мене, да сфатиш што сум ти значела. Ама како минуваа деновите, го најдов својот мир. Ми годи слободата, врската ме гуши. Не ми ни одговара што требаше да се однесувам како кучка, за да почнеш да се трудиш околу мене. Да бидам ладна и незаинтересирана, за да ми звониш милион пати. Не го правев тоа намерно, туку зашто навистина немав потреба од тебе и не можев да глумам чувства, ама очигледно тебе не ти е сеедно. Мислев си дозволно зрел, да со тебе не треба да се играат игри, за да знаеш да цениш на време. Ама сепак си бил дете. Трагично е што мене таков не ми треба. За да бидеш ти супер кон мене, сега јас треба воопшто да не се замарам. Премногу ми е детско тоа. Ми треба некој за кој ќе се грижам, кому ќе му помагам, ќе му бидам утеха, ама сето тоа го сакам назад. Кога јас ги правев овие работи за тебе, ти не ги гледаше. Кога престанав да ги правам, ти трчаш по мене. Дај бе, немаме 15 години. Ова уште повеќе ме брка од тебе. Со сите муабети што си ми ги правел, сите совети, мислев си еден зрел маж.
    Сега само треба да соберам храброст за да ти кажам дека веќе ги немам истите чувства. Да ти кажам да не се мачиш. Ама дали ќе бидам способна овојпат да ја ставам својата среќа пред туѓата? Дали ќе можам да го урнам цел твој свет кога сум ти најпотребна? Заборавив на тоа каков беше кон мене, зашто сепак брзо ги учиш лекциите. Дали еднаш во живот можам да бидам себична и да мислам на себе?! :?:

На UbavkaBube и Johny им се допаѓа ова.
  18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    2.476
    Boy don't try to front
    I know just what you are
    You got me goin'
    you are oh so charmin'
    but i can't do it
    you are womanizer
    :*

19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Ич нејќе да ми чуе за ништо (ова меѓу нозеве) 8)
    Искрено бејби,знаеш дека нема лесно да те препуштам на твоите халуцинации,вечер ќе те силувам од одма,нема да чекам збор што ќе ме крене до небото за да ти скокнам туку доаѓам и скокаш во кревет со мене,за тоа толку
    Друга работа што е многу важна е тоа што можеби не дошол муабет за тоа ама јас знам ти си променет за 360степени од кога во товјот живот дојдов јас,ајде да не бидам нарцис ама ќе си кажам ДУШО ТИ ЗА МЕНЕ СЕ ПРОМЕНИ НА ПОДОБРО ИЛИ АЈДЕ ЈАС ТЕ ПРОМЕНИВ !
    Во последно време и овие сити кавги што го имаме ги сакам знаеш,се мислам дека со секоја кавга си ја излеснувам душава за 100години и после едноставно светам како сонце :D
    Мој си бе !

20. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Оваа ситуација ме убива, но јас сум силна девојка.. нема да потклекнам, не се јавувам кога ме бараш.. ќе те преболам, да знаеш! а ти еден ден ќе сфатиш што си изгубил ;)

На ViktorijaMari, female.3, m.m.5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.