Треба почесто да те слушам. Врти - сучи, на крајот пак испаѓаш во право. Малку сум си своеглава, па си терам по свое. Ама на крај кога ќе се изгорам, барем имам доблест да ти кажам - во право беше. Го мразам тоа „требаше...“
Ти благодарам, ти благодарам 10, 100, 1000 пати, бескрајно многу што си до мене. Што не си ни помислил да се откажеш од мене и нас, кога мене таа идеја ми падна на ум веќе неколкупати. Знаеш дека реков дека еден ден ќе ти купам се' што ќе посакаш, се' што ќе ти е потребно и работи кои не ти требаат... и знам дека ми одговори дека - нема никаква потреба , се додека јас сум до тебе. Друго не е потребно. Мене ти си ми потребен како воздух. Го правиш секој ден поднослив и прекрасен. Ги сакам твоите утрински повици, пораките во текот на денот, лижавчињата кои ми ги купуваш без причина и the comfort drink (боза!) , бидејќи нормално, ако постои comfort food, зашто да не постои и таков drink? Сами си го смисливме и наше е. Сакам кога од тагата образуваме убави спомени. Те сакам тебе. Повеќе од себе. Погрешно е, ама никогаш не делувало поточно отколку сега.
Јас и ти сме како дете и змај. Ја би само да летам, а ти ми бараш полјанки, ме пушташ и знаеш кога да го собереш конопот за да не се пецнам во бандерите... Убаво ми е, летам со паметот и фантазирам а ти знаеш како најбезболно да ме спуштиш на земја. Те с-с-с сакам највише лепото и убаво да нанаш. Љубим те...мвац, цмок, кис
Да беше до мене сега ќе се тегачеше ко питачко магаре и ќе ми се мазеше повеќе од мачорот... Ќе ти ја бушавев косата и ќе си играв со твоите пирсеви... Ќе се гледавме очи во очи нестрпливо чекајќи го следниот момент и ќе ме заспиеше онака како што знаеш само ти... А сега ќе си легнам сама и ќе ти кажам дека „Те сакам и дека проклето ми фалиш“
Би му кажала дека мислам дека воопшто не е искрен со мене, дека не очекував толку да биди невнимателен, дека ме лажи, дека е идиот, уствари би му кажала дека ми е криво шо го сакаммм...... дека сакам да одам негде далеку од него а сепак да го чувствувам толку блиску, дека сум зависна од него, дека го сакам премногуууу и дека сакам цел свет да знае дека го сакам само него...! ... и дека многу ми е криво шо некогаш се понашам..и дека постојано мислам дека е тој со бифшата, таа која најмногу го повредувала, која постојано го изневерувала со други, а тој сепак и простувал, а јас која го сакам премногу неможам да го имам... кога би можел да ги види само солзите вечерва.....
Прв пат од тебе да слушнам такво нешто...дека навистина си се воодушевувал кога ги слушаш моите совети и дека сум те направила многу подобра личност.
истооо како форумџиката пред мене. ми недостига....многу мислев дека лесно ќе преминам преку тоа што беше, тоа што го имавме, ама не е така...изгледа многу повеќе те сакам, со оглед на тоа што многу ми недостигаш
Мјау! Не знаеш колку само би сакала да сум сега со тебе и да си спиеме со ноџињата преплетени едно во друго. Едвај чекам да дојде утре и да ти заспијам во прегратка.
Хух... Едвај издржувам да не ти се јавам Иако ми рече да не сум ни помислила да те будам. What can i do? Многу ти е секси гласот насабајле.. тиииит...
Досадно ми е без тебе. Знам дека и тебе без мене. Али во мене е грешката. Јас барав љубов на грешка место. Можеби некоја средношколка не би можела без тебе, но не и јас. Мене ми треба многу повеќе она што ти имаш за мене,а што е скоро ништо. Така и ми треба кога си фаќам со деца работа.. Беше убаво додека траеше. Ете ти. Пак крај.. У пичку матер.
дека сум празна глава знам нема потреба да ми кажуваш само се прашувам како можев вчера да ги одложам сите обврски за да поминам речиси цел ден со тебе и за што за да мериш на време колку сме заедно, да ми се лутиш на секој збор правејки гримаси ко незнам што да сум кажала, и да се вцрвенуваш ко пиперка оти нема да имаме односи(бидејки имам интимни проблеми) и како можеше да кажеш за колегите дека се забегани, и за колешката дека не ја бива за свинска ..... а којзнае за мене што не ке кажеш или веке кажуваш-а мајка ти што беше со насмевка од 6ка до 6ка ме зачуди најискрено, сум и недостигала верувам дека другарка ти не ти е само другарка туку или ти е бивша или некоја што има некаква врска со тебе. Јасно како ден ми е дека не си светец како што изгледаш бе шекерче, ама што и да правиш јас сум ладна како камен да ти кажам дека официјално од Понеделник си ставен на ИГНОР, ако сакаш моли, плачи, убиј се, прави што сакаш НЕ МЕ интересира
Би сакала да кажам дека ова го чекав. Првобитната намера навистина ми беше да поминеш време без мене, да сфатиш што сум ти значела. Ама како минуваа деновите, го најдов својот мир. Ми годи слободата, врската ме гуши. Не ми ни одговара што требаше да се однесувам како кучка, за да почнеш да се трудиш околу мене. Да бидам ладна и незаинтересирана, за да ми звониш милион пати. Не го правев тоа намерно, туку зашто навистина немав потреба од тебе и не можев да глумам чувства, ама очигледно тебе не ти е сеедно. Мислев си дозволно зрел, да со тебе не треба да се играат игри, за да знаеш да цениш на време. Ама сепак си бил дете. Трагично е што мене таков не ми треба. За да бидеш ти супер кон мене, сега јас треба воопшто да не се замарам. Премногу ми е детско тоа. Ми треба некој за кој ќе се грижам, кому ќе му помагам, ќе му бидам утеха, ама сето тоа го сакам назад. Кога јас ги правев овие работи за тебе, ти не ги гледаше. Кога престанав да ги правам, ти трчаш по мене. Дај бе, немаме 15 години. Ова уште повеќе ме брка од тебе. Со сите муабети што си ми ги правел, сите совети, мислев си еден зрел маж. Сега само треба да соберам храброст за да ти кажам дека веќе ги немам истите чувства. Да ти кажам да не се мачиш. Ама дали ќе бидам способна овојпат да ја ставам својата среќа пред туѓата? Дали ќе можам да го урнам цел твој свет кога сум ти најпотребна? Заборавив на тоа каков беше кон мене, зашто сепак брзо ги учиш лекциите. Дали еднаш во живот можам да бидам себична и да мислам на себе?!
Boy don't try to front I know just what you are You got me goin' you are oh so charmin' but i can't do it you are womanizer
Ич нејќе да ми чуе за ништо (ова меѓу нозеве) Искрено бејби,знаеш дека нема лесно да те препуштам на твоите халуцинации,вечер ќе те силувам од одма,нема да чекам збор што ќе ме крене до небото за да ти скокнам туку доаѓам и скокаш во кревет со мене,за тоа толку Друга работа што е многу важна е тоа што можеби не дошол муабет за тоа ама јас знам ти си променет за 360степени од кога во товјот живот дојдов јас,ајде да не бидам нарцис ама ќе си кажам ДУШО ТИ ЗА МЕНЕ СЕ ПРОМЕНИ НА ПОДОБРО ИЛИ АЈДЕ ЈАС ТЕ ПРОМЕНИВ ! Во последно време и овие сити кавги што го имаме ги сакам знаеш,се мислам дека со секоја кавга си ја излеснувам душава за 100години и после едноставно светам како сонце Мој си бе !
Оваа ситуација ме убива, но јас сум силна девојка.. нема да потклекнам, не се јавувам кога ме бараш.. ќе те преболам, да знаеш! а ти еден ден ќе сфатиш што си изгубил