Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Аааа само ако дознаам дека си ме излажал ќе те оставам да си знаеш, јас лаги не трпам воопшто, па ти размисли дали и понатаму ќе ме лажеш за било што...

Divinebutterfly likes this.
  2. cigarce

cigarce Популарен член

ти си ми најголема поддршка :*

3. MissAnn

MissAnn Популарен член

ДА! Така да си знаеш...

Attached Files:

• !!!!.jpg
      !!!!.jpg
      File size:
      23.9 KB
      Views:
      173
  4. manja666

manja666 Популарен член

Heaven is a place on Earth with you .

5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Денес ми си чуден некако...Кажвај шо е работата!!! НЕли не е само да си вообразувам? :^)

6. Spell

Spell Популарен член

Се надевам дека ќе траеме се надевам дека се ќе се подобри дека ќе бидеш смирен и нема да ми префрлаш амааааааааааааааааааааааааан на сите страни ги има и секој пат ќе ми плескаш у фаца ?? Да не почнам јас те молам е тогаш ча ча чаоооо Леле бе па сакам да си останеме засекогаш ЗАСЕКОГАШ јас се обидувам многу само ти треба малку да реагираш и да работиш на случајот те замолуваааам биди така :* :* :* :* :* :* :* :*

7. booba

booba Истакнат член

Attached Files:

Loritaa and Dgirlll like this.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

до едно поранешно губренце што некогаш многу го сакав

еее, баш вчера размислував
    низ што не поминав за да сватам дека ти си бил единствениот до сега што навистина ме сакал
    само што никогаш незнаеше како да го искажеш тоа, т.е. бираше погрешни начини(и мегу нас, понекогаш ми текнува на тебе знам дека во срцето си душичка, само однадвор глумиш тврд орев)
    од се срце ти посакувам некоја што ке те сака,и ке ја сакаш и да бидете срекни :* :hug:

9. tessi

tessi Популарен член

Знам дека не заслужуваш да те оставам,ама понекогаш таквата помисла е посилна од мене :( Целата оваа ситуација ми создава неверојатни нервози и гледам дека се тоа почна да ми се одразува на здравјето.Како да ти ги објаснам некои работи,а да не бидам погрешно сфатена?И сам знаеш колку жртвував за оваа врска,но не можам повеќе вака :( А најтрагично е што се наоѓам во тотален хаос со чувствата и самата не знам што чувствувам за тебе.Дали си ми навика или и нешто повеќе? Се надевам дека ќе се решам во најбрзо време што навистина сакам зошто не заслужуваш да си играм со твоите чувства.Знам дека ќе биде тешко и за двајцата ако решам да прекинеме,но тоа е што е...Животот понекогаш знае да биде суров :(

srcekrsacka likes this.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

You said that you could let it go
    And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know
    Сега сваќам дека не било лесно да се заборави, лошото па тек убавото...
    Песнава не е само заразна, виситнита до срж, лесно препознатлива во секоја втора љубовна приказна...
    Или пак онака како секој сака да си ја толкува, како чувствата го носат да ја толкува

11. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Од утре пак одново, истиот пекол.
    Посакај ми среќа. :)
    Ќе се видиме. :hai:

12. Dulceee

Dulceee Популарен член

Ах.. што ти било љубов :inlove: :inlove: .. сега сфаќам.

Ми фалиш вечерва многу. Ми требаш многу. Знај дека не ми излагаш од памет и дека да можам, не би се одвоила од тебе ни за секунда. :*

love you.

MandyLane likes this.
  13. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Те премислив денеска (аман па вие Вип, мрежава им е катастрофа) ми недостасуваш :* иначе ти незнаеш ама ја се шо правам, правам за тебе, односно да не те повредам :angel: ајде утре ќе се видиме, немој да си заспал рано е, морам да те слушнам уште нелку пати вечерва пред да си легнам, за да можам убавко да спијам и + да си наплатам за денес :lol: ај јави ми се пак :call:

14. Faline

Faline Популарен член

Стравувам од помислата дека можам да те загубам.. :doh:

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ми фалиш бе мече, и то многу :*

16. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Доволно е само да ја видам твојата насмевка и веднаш да се насмеам.
    Те сакам многу душичко. :inlove: :inlove:

17. TheIdealMe

TheIdealMe Истакнат член

Му кажав се... Сакав уште да му кажам:"Те сакам само за себе, секогаш!" Ме сфати тој, само тоа секогаш не го сфати... не требаше ни да го сфати :) Жал ми е што е се толку комплицирано, но ке се реши, а јас ке сум тука и ке го чекам, зошто знам, а и тој знае дека јас сум таа што му треба и тој е тој што ми треба и ке ги победиме сите само ни треба време. Ке се сретнеме пак ние... :* <3

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Да знајш дека во моментов плачам, а то не можам да ти го кажам со цел да не ти биди тешко,
    И колку ми велиш дека ти е супер, знам дека не тие, ко ќе не ти се најблиските со тебе..
    Ми фалиш, онака најептенски, еднаш да те гушнам најсилно.
    Не знам како ќе ги поминам овие денови, само знам дека само ти ми си во мислите.
    Фалиш тука, фалиш многу, те сакам најмногууу :hug:

19. Libera

Libera Популарен член

Се понудив да ти ги објаснам работите ради тебе, зашто знам дека се мачиш во себе. Знам дека се чудиш. И иако сама не знам што ми случува, иако ми се враќа мислењето дека не сме еден за друг, а ти тоа никогаш нема да го согледаш, бев подготвена да ти ја дадам сета своја искреност, без лажни ветувања, без украсување на вистината. Колку и да те боли, сакав да ти кажам дека заслужуваш некоја искрено да те сака. Ги знам твоите чувства за мене и познавајќи те, мислам дека никогаш нема да умрат. Но, ако сум со тебе, тоа ќе биде половично. Ќе чувствувам дека нешто фали, ќе се прашувам дали сум можела да најдам посличен на мене и секогаш кога разликите меѓу нас ќе станат воочливи, јас полека ќе умирам во себе, знаејќи дека не сум го направила вистинскиот избор за себе. Од мала, кога се гледав како се жртвувам за доброто на другите, си ветив себеси дека нема да завршам со некој за кој нема да имам вистински чувства, само од страв да не го повредам. И ете, токму тоа се случи. Колку и да се трудам да размислувам разумно, веројатно на крај пак ќе се жртвувам. Зашто полесно ќе ми биде да бидам со некој кој го правам среќен, отколку да имам грижа на совест зошто сум ти го уништила животот. Можеби и подобро што не ми врати, барем имам време да размислам што со себеси и со тебе. Еден од нас ќе биде нецелосно среќен, само кој?! :?:

Monroe likes this.
  20. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Убаво ми е кога ти заспивам на гради. и цела ноќ спијам така, а ти душа па не мрдаш за да не се разбудам. Уште поубаво ми е утрото дочекано со тебе. Посебно ова, кога ме бакна и ми посака среќен роденден по 2 пат (нели прво ми честитеше во 12 на полноќ). Премногу ми значиш, премногу те сакам. Можеби и ова звучи патетично ама го пишувам од дното на моето срце. Животот мој дефинитивно не би ми бил толку убав ако не беше ти дел од него.

Ти благодарам за се
    Те сакам

Johny and Nightwalker like this.