Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. I.Radman

I.Radman Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    29
    Чекањето е најтешко животе мој, и јас сакам да се навикнам на тоа; да знам дека си со мене, дури и кога не си покрај мене.Те чекам.... :(

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699

На IndieGirl, ViktorijaMari и Cynthia им се допаѓа ова.
  3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ми недостигаш миличко
    те посакувам :* :hug:

4. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Те сакам и покрај сите работи што ми ги направи и покрај сите работи низ кои поминав поради тебе. Те сакам, иако ти никогаш нема да го разбереш тоа.

5. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Знам дека и ти ме сакаш колку и јас тебе само штета што ни еден од нас не попушта. Те сакам најмногу на свет.

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
  7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Би ти кажала ...

Не знам што е ова војна или врска ? !

Потурбулентна врска сум немала , а се сомневам дека некогаш и ќе ја имам . Често одиме до работ на бездната , а од таму и мене не ми е јасно како одиме на посигурно тло , наоѓаме мир ама краткотраен . Мир кој трае многу малку како привилегија . Ми велиш ме сакаш , можеби е така но не ме разбираш . А тоа ми е многу важно немаме повеќе по 15-16 години . Ми треба и ова во пакетот што го нудиш . Зошто не ставив крај и сама не знам , има нешто во тебе . Ти си една нежна , чувствителна душа . Вистина е дека ме чуваш како мало дете , како капка на дланка , некогаш си предобар за да бидеш реален . Се прашувам како те заслужив тивко во себе , а ти гласно ме прашуваш дека не ти се верува дека те избрав тебе . Нашата врска ќе беше бајка ама не е ! Ти не умееш да се носиш со мене и мојот карактер нити јас со твојот . Јас ќе ти дадам се освен СЛОБОДАТА и освен ГОРДОСТА . Имаш направено такви гестови за мене што ни за 2 животи нема да ги заборавам . Кога дојде на -25 кај мене само за да ме видиш на неколку минутки , подароци , и многу мои хирови што ги трпеше, и желби ми исполнуваше .
    Но ти .... Но тебе ...
    Љубомората , паранојата и стравот ќе те изедат . Нема никој да ме одземе ако ти не го дозволиш тоа ! Да точно е околу мене има многу тие под будно око чекаат да се разделиме за да стапат во акција . Отворено дел од нив ми го кажаа тоа , исто е и со тебе . И јас стравувам дека те бара назад т.е факт е дека те бара , само не знам дали ти сакаш да се вратиш . Зошто дозволуваш сенки да расипат се . Те гледам дека си напнат , дека си стегнат , дека се мачиш , а и јас покрај тебе . Иако ми значиш и за себе и за тебе можеби е време за КРАЈ ...
    Знам дека е клише ама во случајов навистина мислам дека така е подобро и за двајата . Ако нешто не одржува тоа е страста , не е довербата . Не може ова на долги патеки , знаеш длабоко во себе дека навистина и повеќе од чудо е ако успееме .
    Уште колку сила има во нас ? !

На Noemi, thelittle17 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Зошто се трудиш да си ги сокриеш чувствата и да ја прикриеш љубомората, апла се познава, џабе, кај мене неможе ништо да ти избега и сам го знаеш тоа :D
    Срце тоа .. :*

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Сега кога немаш интернет, кога домашниот телефон ти е исклучен, и кога сметката на мобилниот ти е блокирана - ќе ти испратам писменце по првиот бел гулаб што ќе го сретнам :)
    Или можеби ќе се поврземе преку нашата телепатија :wasntme:
    Дојди на кафе попладнево. Ќе седиме на лулашка на тераса, и ќе го пиеме сонцето.

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ти си краставица, јас домат, заедно сме шопска.

Не кажувам што е сирењето! :lol: :rofl:

На AnaKarenina, KalaV и tinkerbelll им се допаѓа ова.
  11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.771
    Допаѓања:
    24.528
    Пред точно 30 месеци стана дел од мојот живот. Кога летнаа 2ипол години, уште не знам :)
    Ама знам дека откако сум со тебе добив и запознав многу работи. Ти благодарам за тоа!
    Те сакам.

12. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Ти не си нормален! Јас сериозно би те пуштила во ментална институција!!!
    После она вчера... немам никаков коментар...
    Уште не можам да се соземам и да поверувам што се случи!
    Да се баравме , немаше да се најдеме толку слични!

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ZNAM DEKA E готово!
    штом го нема тоа што беше знаци дека е готово!
    SVATIV!..
    нека оди напред зивотов како и да биде,нека е така!

14. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Можеби немаше толку многу да се сакаме ако се беше како треба, можеби немаше толку многу да уживаме еден со друг ако немавме проблеми. Знам дека ме сакаш и знам дека ти требам...

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.440
    Можам да бидам гад.
    И можам да бидам бесчуствителна. Впрочем, тоа и подобро го умеам од она другото.
    Ако те сакам, не значи дека ќе ти дозволам да ми се качуваш на глава!

И, не сум толку заостаната како што ме мислиш. Се` гледам и следам, само ретко кога сум расположена за да слушам објаснувања. Со нервите сум кратка.

Внимавај си, од тука натаму, твое е!

На Divinebutterfly и IndieGirl им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не туку бегај од мене бе вошле едно, кукавицо една
    нема да те изедам
    само се прашувам ЗОШТО ке дојдам на роденденот на внукати вечер со тебе
    дека си премногу резервиран од самиот почеток приметив, мислев ке се отвориш, т.е. дека си срамежлив, а колку повеке ти се отвараш повеке болно ми е мене-не морам да ги знам сите твои валкавштини од минатото, дури и се прашувам зошто баш јас сум таа која ти е девојка, што па јас сум толку посебна
    а дека во интимата си повеке од задоволителен си :$ и сега свакам дека најпаметно постапуваат девојките кои не се замараат со машките-се знае која им е целта(секоја чест за таквите) а не како нас другите :x

17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Епа душо, драго ми е што го прошири изборот, што не остана на тие 2 :* Иако јас одамна кажував што и како треба, не ме послуша, но не е важно тоа во моментов.....важно што се премисли и што воопшто не е доцна-напротив-точно на време е :!: ;)

:*

18. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Пријатно ме изненади денеска, не очекував стварно, шо така ти текна да ме однесеш на тоа место :?: Де ако сакаш почесто изненадувај ме вака :lol: те сакам се повеќе и повеќе :$

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
  20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не сакам товарот сам да си го носиш, сакам се да споделуваш со мене, затоа и сум ти девојка...сакам да ме сметаш за најдобар пријател, и да ми кажуваш се, а не да чуваш за тебе...
    Ме боли тоа што некои работи ги чуваш со тебе, многу.Знам, се муртам за некои работи, се лутам, ама се е тоа зошто сакам да сум повеќе време со тебе,ништо повеќе...
    Твоите проблеми се и мои, и сакам да го делиме заедно она што ти тежи на душа...

П.С Горда сум на тебе, и те сакам најмногу. :* :hug:

На Divinebutterfly и Miss.Ricci им се допаѓа ова.