Само сакав некој кој и понатаму ќе ми ја возвраќа љубовта,а не тоа да премини во земам,а не давам...САкав да ме сакаш и цениш и ти мене,да се грижиш и ти за мене,да се плашиш што ќе речиш,да пазиш да не ме повредиш....Еднаш ми рече ќе ме чуваш како пеперутка на дланка...но ме повреди...Ме уби Сакав да ја зачуваме таа чиста љубов,толку ли ти беше тешко? Сега кога би можел да ми помогниш овие месеци и да бев покрај тебе побрзо...А ти,знаеш што направи? Правеше секој пат пред испит да се почувствувам на дното и да не можам ни да учам,да не можам да положам и да не сум покрај тебе...Тоа ми го направи,наместо да е обратно и да ми дадеш сила и поткрепа... Не е важно...ВЕќе ништо не е важно.Ќе продолжам и без крилцата...Но веќе нема да летам... И никогаш нема да дознаеш.... http://www.youtube.com/watch?v=t6LzkdqK3bc
Љуби љуби љуби ме.. Море ако станеш певач ќе ме шутнеш? Може ќе станеш фацка, и женцки ќе се летаат по тебе, ја кутрата си ветив со момци популарци несакам, хм шо ќе прајме сега? Ама некако сигурно си ми сега. Е дете дете погледни наназад и види Ирена што стори од тебе..
не ми се верува цело време ти се потпикувам, те галев и бакнував вчера, ти дали еднаш ми возврати ШТО ТИ Е ТЕБЕ БЕ што беше ладен како шприцер( а од тоа што беше малку погруб, во знаеш што сега си имам проблемче односно чудна реакција) веке ДОСТА бев добра со тебе има 2 начини за да реши сета оваа збунка -или ке те седнам и ке ти кажам СЕ што ми лежи на срце -или навистина ама мислам навистина ке бидеш ставен на игнор, и да плачеш НЕ МИ Е ГАЈЛЕ тралалала и сега свакам ЗОШТО ти се уште си неженет, и зошто твојата сакана бивша ти побарала пауза од 1 месец-кутричка, ја жалам, најискрено, ама со ваков скот со арно не бива туку само со т.е. игнор тоа е лекот па ти ако сакаш ПУКНИ
ако сакаш слободно наречи ме луда, ненормална , параноична ама јас до пред малку бев на игли а сега полесно се дише како што бевме вчера запалени кој мислеше на презервативот каков е а по начинот како ти се ослободи од него... почнав да се сомневам, а за верување ти верувам, ама што си е сигурно, сигурно си е , па што сакаш мисли си ти
Ти си причината за која постојам, она за што сум жива. Секогаш ме потсетуваш која е твојата вредност, баш како утрово..А јас, како да сум слепа... Боже фрли една цигла од поголемите и тресни ме еднаш по глава, само прецизно молам! Ти благодарам што постоиш!
Es que me muero de amor si no estás Me muero y no puedo esperar Necesito tenerte aquí, junto a mí http://www.youtube.com/watch?v=JKGwzC6GSwg
Те мразам што ми ја разубавуваш ноќта и целиот мој живот се мрзам себеси што толку те сакам и што сум немоќна покрај тебе ТЕ МРАЗАМ
Ми недостигаш,многу ми недостигаш љубов моја..Премногу време сме разделени.. За да бидеш среќен се би направила, би ја жртвувала нашата љубов за твојата среќа! Уште многу малку па ке те гушнам најцврсто , онака филмски на аеродромот
I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call. But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all.
Незнам кога ќе сватиш дека премногу те сакам........?! Кога...Зошто ме испитуваш како некој детектив,и гледаш да не направам некоја грешка само,епа сите сме луѓе и грешиме.Така да си знајш,а ако мислиш дека те лажам,се лажиш самиот себеси.Ништо не останало скриено,и нема да остане.Очигледно колку и време што сни поминале заедно ти не знаеш каков тип на човек сум јас.Епа да ти кажам...Јас не сум од тие што изневеруваат