Има една песна, што од збор до збор ме асоцира на тебе. Ја пее еден Влатко Лозаноски, од Кичево. Сигурно прв пат слушаш за него. Македонска музика, ти теквит? Слободно би можела да ја ставам наместо моменталниот аларм, една од ретките песни што не би ме нервирала макар и да ме буди. Затоа што ме асоцира на тебе. Како и се друго околу мене, секаде и секогаш. http://www.youtube.com/watch?v=2St8E4yrtHo Велат дека љубовта не знае за граница кога тивко доаѓа те убива па кој те прати да знам сакам да откријам како мисли ми читаш ти ме познаваш Како ден јасно е мене ти си ми се како ден јасно е без тебе не можам не и цела ноќ со тебе мене малку ми е јас и ти заедно можеме да имаме се Кога не те познавав само те замислував сега толку реална ме будиш пак па кој те прати да знам сакам да откријам како мисли ми читаш ти ме познаваш Како ден јасно е мене ти си ми се како ден јасно е без тебе не можам не и цела ноќ со тебе мене малку ми е јас и ти заедно можеме да имаме се Како ден јасно е мене ти си ми се како ден јасно е без тебе не можам не и цела ноќ со тебе мене малку ми е јас и ти заедно можеме да имаме се Како ден јасно е Како ден јасно е мене ти си ми се како ден јасно е без тебе не можам не и цела ноќ со тебе мене малку ми е јас и ти заедно можеме Јасно е без тебе не можам не и цела ноќ со тебе мене малку ми е јас и ти заедно можеме да имаме се! Тууу, каква лигла сум. Ми личи на годините!
Добро ајде разбирам три до четри пати едното исто.. Ама милион пати? Да беше ретардиран ќе ме разбереше
Знам дека си зафатен и дека не можиш да вратиш. Сите сме загрижени, и јас и другарите и твојте најблиски. Знам дека се е океј, и знам дека мислиш на мене толку многу колку шо јас мислам на тебе. Ми недостигаш, и те сакам најмногу
Не знам зошто постојано ти давам да ме повредуваш. Не знам зошто постојано ти давам шанса, кога не знаеш да ја искористиш. Не знам зошто љубовта е таква. Зошто мора постојано да се надевам дека ќе се промениш? Кога ќе сватам еднаш веќе дека НЕМА да се промениш? Сите ми зборуваат, а јас како глува, ништо не слушам. ТИ не си за мене, ти нема никогаш да се промениш. Зошто не можам да продолжам со животот без тебе? Зошто мора толку проклето да те сакам и секогаш да ти се враќам? Не сакам да ти се враќам, не сакам да се надевам, не сакам ништо.. Морам да бидам силна и да продолжам без тебе. Го молам Господ да ми ја даде таа сила, навистина ми треба!
Во момент кога губиш нешто вредно, мене ми плачеш а ? Ако исплачи се и ти некогаш ми беше рамо, но тогаш бевме друго....
Смешко мој најубав , со тебе секогаш паѓам од смеење. Еве ти една убава песничка. http://www.youtube.com/watch?v=qN0O9N6nYro ps. утре одиме по ролерки за мене
Не, не си ти кривиот, јас сум, јас сум таа што не ја прифаќа реалноста, трпам превише, знаеш и самиот, но кога некој ќе ја прејде границата тешко него, а тебе уште малку ти фали. Или ќе си го смениш тоа што си го намислил или никогаш повеќе нема да ме видиш - чесен збор!
Песнава, од мене за тебе, за Нас и нашата приказна.. it never gets old. http://www.youtube.com/watch?v=yoWMR10CJG8 Убаво е,додека ја слушам пред очи ми излегува слика за истото,јас и ти опишани во секој стих. Thinking back, thinking of you Summertime, think it was June Yeah think it was June Laying back, head on the grass Chewing gum, having some laughs. Drinking back, drinking for two Drinking with you When drinking was new. Sleeping in the back of my car We never went far Didn't need to go far. Wake up call, coffee and juice... Ооооо колку многу Те сакам!
Исто како што и Divinebutterfly кажа, Ке си умреш со таа твоја болнаа љубоморааа!!!!, би ти кажала и јас на тебе!!!! Ја претерувашшш стварноо веќе, барем еднаш да ти дадев повод па да бидеш токлу љубоморенн!!!! Не, не сум јас ИДИОТ како тебе па да те варам со колеги!!! Стока една мене ке ми забрануваа, менеее, по СЕ што ти простив и низ СЕ што поминав, само за да бидеме заедно!! А ти вака ми враќаш????? Срам да ти еееее!!!! Застрами сее!!!!!!! Аххх, зошто толку те сакаммммм, аххх зошто си толкуу љубомореннннн........... аххх, знаеш да ме кренеш до небо, ама и да ме треснеш од земја, да ме парчосаш!!!!!
Тоа што имам да ти го кажам, не се искажува со зборови... малку се зборови, никогаш неисцрпни, никогаш доволни... Малку е да ти кажам те сакам, кога неможам да ти покажам, кога неможеш да видиш на дело. Што фајде од овие зборови празни, кога нема кој да ги исполни....