Срце, вчера, беше ммммммммммммммммммммм.....сакам пак...и пак и пак.....Винцето, свеќите и џакузито си го направија своето, а пак твоите допири....правеа да ми се наежи секој дел од моето телоооо аххххххххххххххххххххх. бај д веј срце од кај ја купи купката????
Почнувам да се стабилизирам.Само потребно е уште малку време да си ги средам чувствата.Сум имала вакви периоди-поминале,па ќе помине и овој.Ќе го надминам ќе видиш!
Добро кај си? Ни трга ни глас. Крајно си безобразен! И безобзирен! Можев инакви планови за вечерва да си направам... !
Не се плаши не бегам кај друг!И знаеш што среќна сум затоа што некои работи се враќаат во нормала.Ќе видиш дека за некој ден ќе биде се ок!
еее сега радо би ти кажала нешто, ама ќе го зачувам во себе ова длабокоо во менее..... никој не го знае, па немора ни ти на друг би му кажала фала ти за убавите зборови од пред неколку години ме направија поцврста на друг би му кажала ме изнервира со таа сликата ама кој ми е крив ко пропуштив две шанси бе?никој! немојте да се чудите овие не ми се дечковци, првиот ми е само симпатија, а овие бивши симпатии
на другар ми ( брат ми) ужасно ми фалишод двај го чекам денот кога ќе се вратиш да те пречекам да ти кажам све што ми се случило за овие 4 месеци (не дека ти неам кажано но не е исто кога ти кажувам на скаип и во 4 очи) зошто ти си мојот најдобар критичар и советник
... чекам,и го чекам тој ден. И немој да ми се правиш пред друштво тоа што не си.. Ти кажав вечерва мислам.. Поубав си ми ваков, полн со харизма, а не таков како што се покажуваш пред нив.
А кај си сега да те прашам нигде те нема да покажеш знаци на живот ... и потоа ќе ми пишуваш дали сум знаела како се викаш или и тоа сум заборавила ...незнам кој заборавил и на крајот јас сум таа што тебе те избегнува , епа жал ми е ,ама сега стварно ќе почнам да те избегнувам .Доста ми е од лажни зборови и празни ветУвања.ДЕЛА А НЕ ЗБОРОВИ
А? Кажи колку ме бива... Се цитирам себеси: А добро,зошто не се залапате?! Само да си ја видеше фацата малечок... Што мислиш,дека нешто ме изненади,ме повреди,дека сум љубоморна....? Убав виц. Знаеш уште некој? Кој кретен .... Така ти е. Кога неможеш да ја имаш најдобрата,ќе имаш некоја од втора класа.... Те жалам. Очаен си. Но нека. Се ќе ти платам. И што е најтрагично,тебе тоа ќе ти се допаѓа... Чао. Губи се.
Помислив дека си таму. И беше. Затоа што постијано те носев во мислите. Се потестив на некој слики... Малку се разочарав. Зошто си таму? Врати сее... Биди со мене... Ајде не кажвам појќе ништо си знаеш ти
Без тебе животот нема смисла. Ништо веќе нема смисла. Изгубена сум. Ама нема да мислам на тоа. Ќе уживам во тоа што го имам. Ми требаш.