Е не можам да издржам, многу си ми смешен Од сите луѓе на светов, за тебе сметав дека си последниот кој ќе игра Симс Уште па таков загрижен „леле пиперките“ Се опседна, готово А не сакаше да ја инсталираш, јас те натерав.....
Swimming pool Glimmering darling White bikini off with my red nail polish Watch me in the swimming pool Bright blue ripples, you Sitting sipping on your black crystal, oh yeah Light of my life, fire in my loins Be a good baby, do what I want Light of my life, fire in my loins Gimme them gold coins Gimme them coins And I’m off to the races, races Up Bacardi chases Chasing me all over town Cause he knows i’m wasted, facing Time again at Riker’s island and I won’t get out Because I’m crazy, baby I need you to come here and save me I’m your little scarlet, starlet Singing in the garden, Kiss me on my open mouth ...ready for you ...штета шо нема смајли кое си ги гризе усните, тоа ќе го ставев.
[СДК] Сакам да кажам... Ех дечко дечко... Решив повеќе да не плачам и да не си правам брчки по убавото лице за идиот како тебе. Не бев доволно секси за тебе?! Ххохо .Се сменив! Сега само можеш да плачиш што ме немаш Ама не, ти ме имаше мене ! Но не знаеше да ме цениш . Епа сеа, можеш само да ме гледаш! Браво за тебе, официјално изгуби нешто многу вредно! Да да, знам, нема да ме препознаеш, но ова е новата Мона, што можеш само да ја сањаш! -----> Spoiler <-----
http://www.youtube.com/watch?v=iZtd6511 ... _embedded#! Ja idem dalje al sanjacu te ponovo da niko ne zna...
со тебе животот е поубав, посрекна сум... ме расположуваш со секоја твоја постапка... многу те сакам и многу ми недостасуваш кога не си тука... едвај чекам да помине викендов да те видам и повторно да бидам во твоите прегератки
Би му кажала дека го сакам стариот тој што беше пред една година, го сакам неговото старо приврзување и интересните моменти со него секој ден. Не ги сакам овие досадни и монотони денови нон-стоп со карање и со префрлување Кога ќе заврши веќе ова??? Ќе биде ли како почетокот???
Ме разнежнуваш со фотките... Ќе направиме 16 ако треба, ама обавезно едно курле, за да носи патичиња како тебе, друго принцезиче, да носи старки како мене. Стоп!
Те мрзам што не се јавуваш да ми кажеш каде си секогаш морам јас секогаш сум јас таа што се грижи преку глава ми е тоа веќе аман јас нема потреба да знам каде си епа ок нека ти биде јас ќе си уживам во денов дома и ќе си посветам внимание на самата јас ! Имам и за учење а ти .. оди оди без да се јавиш
Те сакам повеќе од се.Се би дала и се би направила за тебе.Но,верувај ми,неможам да го направам тоа што го бараш од мене,тоа за мене е голема промена,голем чекор.Не велам не,врската ни е сериозна,но разбери ме,те сакам и не сакам да те изгубам на тој начин.Глуп начин!!!
Kaко што би кажал другарот на Мане од „Зона Замфирова“ тактички скроз погрешно . Не си свесен всушност што постигнуваш и до каде може да те доведе ова твое новокомпонирано однесување. Веќе фазата на шокираност и „ауу шо му стана на чоекот, 4 години го знам не беше ваков“ помина. Веќе почнува фазата на постепено ладење од моја страна. Кое лудило и да го глумиш, ме заболе мојата да ти кажам најотворено. Веќе сосема поинаку гледам на тебе и на бракот со тебе. Сега да легнеш болен, око нема да ми трепне, солза нема да пролеам. Кога си способен такви работи да изнакажеш на човек кој може да се нарече твој ангел чувар, секогаш покрај тебе во моменти кога сите те отпуваа народски речено, па изгуби го гласот од офкање, ниту едно отчукување на моето срце нема да биде од грижа за тебе. Си го потпиша тестаментот, другар. Не знаеш со кого си имаш работа, ама навистина не знаеш. Кога човек е добар со мене, подготвена сум светот на дланка да го дадам за него - а, да, тоа веќе го знаеш. Ама кога човек е лош со мене...е тој дел од мене се`уште не си го запознал. Ако сакаш да ме изгубиш - повели. Ама ти си тој кој ќе цмиздри пред моите нозе порано или подоцна и ќе ја исплука цела горделивост, ама ќе биде џабе. Изгуби ме, докажи колку си ретардиран. Јас без тебе нема да ставам печат на животов. Имам доволно самодоверба да не се замарам шо ќе биде со мене после тебе. Баш повеќе ќе си се посветам на кариерата а можеби и ќе се најде некој кој ќе знае како и колку да ме вреднува и насмевката на лицето веднаш ќе ми се врати. А ти - пропаѓај во залудната потрага да пронајдеш некоја која ќе направи 1/10 од она јас што го направив за тебе/за нас. Колку само ќе ти се смеам кога, доколку се разделиме, најдеш некоја од која ќе се срамиш и за која сите ќе ти се смеат и ќе те покажуваат со прст. Тогаш мојот прст и смеење ќе бидат најблиску до тебе, верувај, Што и да се случи, кое лудило и да ти го глумам утре дека многу те сакам, да знаеш дека се` ќе биде глума се` додека ми одговара, ќе бидам истата жена како досега однадвор, а однатре....е што ќе се случува таму ти нема никогаш да дознаеш...и едвај ќе чекам да те фатам на грешка...ееее тогаш мој пријателе и сопругу, ќе имам доволно алиби светот да ти го срушам под нозете, а никој да не ми пререче за тоа. Ќе ја бараш онаа теси која ја уби со нож забиен длабоко во нејзиниот грб, ама нема да ја имаш. Не си свесен што загуби. Толку од мене и во меѓувреме цркни. Поздрав, Теси
Педер, свиња, вол, теле, крокодил, рогоња, психопат, ненормален, коњ, магаре, идиот, ѓубре, дебил, бивол, кретен, морска свиња, и цело животинско царство. И такоџер им се извинувам на горе-наведениве, што ги споредувам со тебе. Точка.Извичник!Точка.