Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Ќе пукнам без тебе :doh: Ништо не ми се прави....Сакам да те гушнаааааам :hug:

2. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Најубав ден !!! Сакам секогаш да е така . Те сакам најмногу.. ( Не сакам да излегуваш, знаеш што се случува низ градот :( многу ќе се грижам.. Немојј )

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

4. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Гужви, куп непознати луѓе, малку вино, фина анплагд журка и јас и ти во преден план, заглавени таму некаде низ гужвите.
    Почнувам да живеам за моментите поминати со тебе и немам место за други мисли во глава освен оние поврзани со тебе, и со нас. Ма и не сакам да мислам на ништо друго, сè додека ми е убаво така.
    И еве, признавам - ми годат коментарите, дури и епитетот дека моментално сме најубавиот пар.
    Совршени сме, ко црно и бело, а уствари сиви сме - измешани, чудно исповрзани, сфаќаш?
    Небитно, муабетот ми беше, дека јас ... се заљубив, ете. :tmi:

CrazyStupidLove likes this.
  5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Ма јас те сакам со сета моја сила. Кога ги поткреваш рамениците така збунето. Кога се смееш. Кога се туткаш во мене. Кога ме гушкаш. Те сакам со се што имаш, сите твои доблести и маани. Со сето тоа што си. Да знаеш дека секогаш ќе бидам тука за тебе. Иако сум такво невнимателно, понекогаш срамежливо и повлечено, да знаеш дека те сакам. Ти си мојата слобода. Мојата најголема радост.

И баш ми е мило шо и ти неќеш бурми и прстени. :rofl:
    :inlove:

6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Мачор ова денес беше право изненаџење :wasntme: вилицата до земја :o
    Ајде само уште 3 месеци...

7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Си мислев преѓе...дали воопшто веќе не ме сакаш,тоа ли е причината или нешто друго? Не можам да те препознаам...И си мислев,ако треба да те пуштам,можеби ќе ти кажам дека сакам ти да си среќен барем,бидејќи јас нема да бидам :( Колку и да се лутам и да одам против твоето однесување,јас пак те сакам...ШТо можам против срцето? Ми недостигаш бе мече :( Добро сум само на моменти,но...ми требаш да ме спасиш!

8. teddybear

teddybear Популарен член

Колку ти знае тој газ твој најубав :* ]:) Их либе дих скроз аф корс најмногу ин д ворлд :hug:
    (И навистинае така, не го заборавај тоа, воле еден мој :P )

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Зошто некогаш си толкав глупак не можам да разберам...

x.Daisy.x likes this.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

иииииии од ум ме извај, :o , идиотче моеее.
    Хаххааххахаха, ти си мое срце па, и не можам да ти се налутам :)
    Душа моја најјуба, ех да си тука, би те искасала еднаш така, због љубави :wasntme: :wasntme:
    Срцка сум знам, :wasntme:
    ТЕ САКАМ НАЈМНОГУУУ ! :*

11. Lilit

Lilit Форумски идол

JoxyTheFreak likes this.
  12. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

зошто некогаш си премногу добар и совршен, и најмногу те сакам, а некогаш(како денес на пример) си така глупав и одбивен што не сакам да те видам не па ли нешто повеке? Кога ке си разјасниш сам на себе дали ке веруваш што другите зборат, или на себе и мене :?: ова вака не оди повеке неможам да се борам против мене, па човече јас сум 23 години ми се излегува ми се шета 10 месеци сум дома затворена како во куќен притвор, па нели можиш малку да се потрудиш да се смениш, и јас не сум ни една од твоите бифши девојки ни швалерки, јас сум јас посебен случај за себе, ако ти се сомневаше во мене зошто бе зошто дозволи волку многу да заминат работите далеку да те запознаам со татко ми јас со мајка ти и сите тие ствари, ако бев обична девојка за провод зошто толку навлеговме во работите длабоко, што сега веке ке имам проблеми, на крајот на краиштата ако ти мислеше дека јас сум к*рвиште како сите останати што ги имаш зошто си со мене? зошто јас толку те тинтрам тебе и ти удоволувам правам се за да бидиш ти срекен и задоволен, и да не ти се разбуди љубомората?а ти што правиш? скиташ по цели денови со секој кој ке ти дојде на патот со изговор дека на сред бел ден немало изневерувања и превари ма дајјјј ако сум јас 10год помала од тебе не значи дека сум за 10пати по глупава, аман де, мислиш ништо не ми е јасно??? и тоа што си рамнодушен дали ке се налутам или не доволно кажува што се случува. Го чекаш моментот да згрешам нешто (не многу важно) па да ми ги кажиш дека неможиш да простиш и јас да бидам крива за нашиот крај, што осекам дека веке се случил.искрено и јас неможам повеке но чекам уште некој да видам дека грешката од пред некој ден не се зафатила, се да биде во ред па да ти кажам дека неможам да те трпам повеке ни тебе ни твоите глупави пријатели сите кој од кој или стари ергени или глумат некој фаци швалерски по градот а тие сироти на човеци не личат. но срце мое има дана за мегдана, гледа господ и врака, ако јас тебе те варав да ми се исуши матката, и се најлошо да ме снајде, ама вака на права душа и чиста совест некој да ме малтретира заради неговите комплексии еее не те колнам, само да ти врате господ за ова што ми го правиш, и се надевам дека еден ден да бидам жива и здрава да дочекам како ти ке молиш и ке плачиш како и некои други пред тебе што мислеа дека се многу силни, помочковци абе пуууу да ви се плукнам во мажјата ако имало мозок во вас ке бевте жени. ми се :puke: од тебе и не ме :call: повеке :hai: на ниедна жена не и требе таков како тебе, а јас секако дека залужувам повеке. пред да го пронајдиш принцот, ке бакниш многу жаби,- имало вистина во ова :^)

13. Shelea

Shelea Форумски идол

Ај да напраиме едно стотина дечиња.

Ај.

14. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Абе се мислам шо да те излажам денес дека 1ви Април ама не ми текнува ништо...

16. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

сонце си и иако времето надвор е тмурно ти ми го разубави утрото те молам смеј се секогаш :*

17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Чекај сеа, да те прашам нешто-Од кај ти текна да прашаш за мене? :lol:
    Ти фалеа моите погледи?Ти фалев ли јас заедно со нашите прекрасни моменти заедно?И уште нешто, кога успеа да сфатиш дека не сум таму? :^)
    Па уште, ми кажуваат дека си инсистирал да дознаеш каде сум... :devil: Абе братче, полека малце, уживај, не те варам сеуште, ние уште не сме ни заедно, ти веќе си се засекирал :?:
    Сакам да ти кажам-срце мое, мислев дека кога ќе ме нема, нема ни да приметиш дека не сум таму, и уште и дека ќе си најдеш замена...А ти...ти не само што не си ме заменил, не само што си приметил дека ме нема, туку и сум ти фалела... :inlove:

18. tessi

tessi Популарен член

Премногу ми фалиш иако сме само 10 саати официјално раскинати :( Те молам престани да се грижиш за мене и да прашуваш како сум,само уште потешко правиш да ми биде.Времево ме потсеќа на сите убави моменти со тебе,а солзите сами надоаѓаат,не можам да се помирам со тоа дека веќе не сме заедно ;( Сакам да избегам некаде далеку и кога ќе се вратам воопшто да не се сеќавам што се случило тука :(

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Денеска беше посебно нежен спрема мене, што ми го разубави денот, што не престана да ме бакнуваш, да ми кажуваш колку многу ме сакаш. Камо да си ваков секој ден, а не само на периоди да те фаќа.
    Дури и се мислам денеска дали да те заебам некако, али некако неможам па срце си спрема мене :inlove:

Divinebutterfly likes this.
  20. cigarce

cigarce Популарен член

Таман додека се навикнав,додека мислев дека конечно сум среќна пак искрсна нешто на патот,не сакам да дојде Јуни,не сакам да заминеш во проклетата Италија,не сакам да бројам денови да се вратиш,не сакам да се навикнам да те гледам но не и да те допрам преку Скајп технологијата. НЕ САКАМ!
    Но,што можам јас,си велам ќе издржиш можеш..Да свеснам сум колку живци треба да искинам и колку солзи да пролеам бијдеќи ќе ми требаш а нема да бидеш до мене,единствен мотив ми е љубовта и твоето
    ЌЕ ИЗДРЖИМЕ и ова ќе ни ја зајакне љубовта уште толку.
    А јас,веќе почнав да го планирам летото (без тебе) можеби ако се оди според нашите планови при крајот ќе одиме на одмор,но веќе размислив и ќе најдам работа за да ми минуваат побрзо деновите,за да не западнам во депресија од која што многу тешко ќе можам да излезам.
    Ах животе,суров си,знам дека не е крај на светот,знам деќа ќе се вратш,знам дека има милиони парови кои имале ваков период и секогаш сум се прашувала - Добро бе како издржуваат-? Изгледа дека сега нема кој да ми одговори,и ќе морам да засукам ракави и сама да го барам решението,не! Не сакам да поминат овие 2 месеца,нека траат,нека потраат....
    Многу те сакам