Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Среќен роденден љубов моја,да си ми најсреќен и успешен во секое поле,секој твој сон да ти се исполни.Те сакам најмногу! :* :* :*

2. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Има моменти како овај сега...кога ми недоситигааш и гледам во телефонот дали ќе се јавиш иако велам дека не сакам потсвеста и срцето чекаат да се јавиш и да кажиш дека не можиш без мене..Зошто не можам да престанам да мислам на тебе...ме боли срцето зошто не сум покрај тебе..некогаш се кривам и самата себе да бев можеби малце по смирена немаше вака разделeни да сме...аа после ми доаѓа и друга мисла дека за тебе и совршена да бев ќе најдеше мана...оффф времето се ќе излечи знам но мене никако не ми врви времето...Сепак едно е сигурно ако сме еден за друг повторно ке бидиме заедно без разлика на работите шо ни се случија во минатото ааа ако не тогаш џабе јас плачам и се нервирам солзите и нервите ништо нема да сменат...Сеуште те сакам мече мое ;( :(

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.561
    Допаѓања:
    18.693
    ти си моето СЕ! ти си ми се во животов,те сакав и ќе те сакам само тебеее :l: :l:

4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Човек треба по Интерпол да те бара!
    Кај се изгуби па сега?

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Дојди да се гушкаме . Онака најсилно да те почуствувам. најубаво знаеш да ме гушкаш. Силно . Да се осеќам сигурно покрај тебе . Ете тоа ми правиш пријателе ...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Знаеш, знам дека кажувам многу неповрзани работи понекогаш, дрдорам и дрдорам, те пецкам и се рчкам, ги поминувам границите, некогаш претерувам, избрзувам со заклучоци, пред време се расправам, некогаш не те ни дослушувам, знам дека постојано се инаетам и јас, секогаш сакам ти да го направиш првиот чекор за смирување, знам дека тресам зелени, и дека често те повредувам со зборови, те правам несигурен, ти се качувам на глава, ти досадувам со безвезни работи, те замарам, те гњавам но... знам и дека не можеме еден без друг. Знам дека се лошо што било бледее, и дека не можам без тебе, без да те слушнам како се смееш, без да те гњавам, или да ме скокоткаш и смееш, да ме галиш и да те кубам, да ми докажуваш со мали ситни работи колку ме сакаш, да ми купуваш жолти цвеќиња а јас да се топам, да те штипам и гризам, да се погледнам во тие очи, да легнам до тебе, да ти се жалам, да липам и да ми кажеш еј се ќе биде добро, да ми кажеш дека сакаш како се смеам, и колку сум несмасна, да ми речеш дебелко, да јадеме заедно, да се мазиш и да ми викаш срцка за да ти простам некоја глупост, да ми пишеш некоја улава безвезна порака од срце или од интернет само за да ми биде убаво...
    Не можам без тебе, без скокотот што го чувствувам, без тоа треперење кога се смируваме, не би знаела како, не можам без сите ситници што не прават нас онакви какви што сме, совршено несовршени, си се надополнуваме еден со друг, се донесуваме до лудило ама и си претставуваме прибежје, мир, се, еден на друг...
    Ниту една наша кавга и нервоза не се мери со среќата кога ќе ме гушнеш и ќе ми речеш убаво ми е.
    И тогаш, кога хормоните ми вријат, баш тогаш кога кажувам се што мислам и не мислам, негде измеѓу, најди ја таа една реченица, и слушни ја само неа, сигурна сум дека секогаш ја кажувам, и знам дека ќе ти помогне никогаш да не заборавиш колку проклето ми значиш, и колку нездраво те сакам со целата душа.

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Срце, ми фалеше денес :inlove:

8. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.561
    Допаѓања:
    18.693
    ако не ти титкам тоа не значи дека не мислам на тебе,само ти оставам простор да ти недостигам на начинот на кој што ти ми недостигаш мене,ми недостигаш :D

9. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.678
    Допаѓања:
    4.659
    Дебело мое мече убавоооооооо

10. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Мило ми е што реагираш така на нашите караници, но не ми е мило што го правиш тоа одкако јас ќе станам ладна. Цел ден не ти се јавив само поради тоа, и сега сакаш да го решиш проблемот. Вистина е дека е ситници, се согласувам со тоа, и знам дека најмногу мразиш кога се караме за вакви глупости, но за да исчезнат овие глупости мораме да се соочиме со нив па без разлика колку мали се тие.
    Знаеш дека многу мразам кога бегаш од проблемите, и кога не се однесуваш како МАЖ. Тоа ми создава најголема нервоза, а ти баш тоа го направи сега.
    Во ред, ќе престанам да се лутам и да се однесувам така, но мораш и ти да престанеш да бегаш од тоа што е така.
    И да знаеш, ми недостигаш.
    Те сакам.

На teddybear и tessie им се допаѓа ова.
  11. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Баш ми е мило што можеме да седиме во друштво и што си правиме каков-таков муабет.
    Најискрено на светот, иако засекогаш ќе ми останеш неостварена желба, сепак се оладив, ми помина фрката, сега си ми само најобичен другар и не се напињам више.
    Би сакала и да ти го кажам ова вистински, ама ај, нема потреба, ваљда и ти е јасно, се приметува дека не сум иста потресена како порано :D

ПС., таа твоја скоро девојка треба да биде среќна што те фатила, така да си знае. Штета само што никогаш нема да ти сака така како што можам јас, нити па ќе ти даде се што можам јас...ама ти си знаеш. Ете мило ми е и за тоа, што си имаш некој, значи убаво ти е - убаво ми е и мене. Ама стварно стварно!

12. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    ајде ма ми се јаде ..... :) :)

13. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Денес откако контактирав со брат ти, страшно ми недостигаш... како оние 5 минути кога те чекав летоска... :(

14. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Со лесно учењето,и со среќа на испититеее :*

Ах,да и морам пак јас да си промрчам,абе оти ми пишуваш,знам дека сеа си играш топло ладно,па страшно ме нервира тоа,оти еве сега јас си се смешкам,среќна дека ми пиша,кога знам дека само онака ми пиша,колку да ми „пуштиш водичка“ како што си викам јас.
    Ај сепак фала,убаво да спиеш и ти ако уопште си легнеш |-)

15. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Еј малку да не забега м? :^)
    Прееска погледна некоја и се насмеа 6 до 6,а после ти пишала некоја и како се израдува како мало дете... :^)
    Па мислам јас до тебе сум цело време имај малку обзири да не почнам со иста мера,и онака планирам. :D

16. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Значи ти се јавив затоа што ми е тешко и сакав да ме ислушаш а ти само молчиш,Епа фала ти мн. И после кога спуштам слушалка се лутиш и прашуваш зошто сум го направила тоа, епа тресни ја малку главата во ѕид п аможеби ќе ти текне :@

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.425
    Допаѓања:
    82.147
    Ни ја скршиле клупата, на која прв пат ме бакна. Жално, зар не?
    И мислам дека ти стана јасно на што помислив, во истиот момент кога ја приметив, а не ти кажав ни збор.
    Ме сети и не знам дали стварно го мислеше тоа дека - "ние ќе бидеме вечни, нели? Нема да дозволиме никој да нè скрши, си знаеш ти дека ќе биде така..." - или пак ми кажа колку да ме утешиш.
    Суеверија - колку и да ги мразам, ми прават тортури низ глава. :| А што ако? А ако беше така? Или ...
    Во право си кога велиш дека понекогаш не знам да уживам во моментот.
    Ама си признавам ете, а нели кој признава пола му се простува !? :!: :angel:

18. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    СИЛА СИ БУУУУУУУУУБ :D :*

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
    Абе будалче...не сфаќаш ли што правиме? Се лутиме за џабе! Заради пуста љубомора! Јас тебе,ти мене...А уствари толку многу ми недостигаш и сакам да сум покрај тебе...А ти,сакаш ли?

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.806
    Готово е ... крај. Што се однесува до моето срце, овој брак одамна заврши. Не ни` треба ниту лага ниту неверство за да се испокараме до нож. Те гледам, полека-полека си се навикнал на мене. Навикни се уште малку, па да те шутнам кога знам дека најмногу ќе те боли. Ти благодарам што секогаш кратко ти трае глумата, се` можам да видам и да проценам само неколку минути подоцна.

Треба да ти бидам благодарна што не ме лажеш, тепаш и изневеруваш? Зошто? Ти си го доживеал тоа од мене? Е извини, ама тоа не е доволно...кога ќе те видам дека повторно собираш сила за да се бориш за мене и тоа кога не ти е од корист, тогаш ќе ти поверувам.

Не, не мислам дека моите родители имаа право за тебе. Не сум во I told you so момент. Ти беше прекрасен еднаш, но по се` изгледа си навикнал да имаме проблеми и сега кога ги немаме, едвај чекаш да имаме. Се навикна проблемите да те држат до мене и сега како најмизерен бескичмењак полека попушташ. О, будалче колку само ќе плачеш по мене не си свесен.

И уште нешто: Фала ти што немаме дете, ќе требаше и за него да се секирам секогаш кога ќе помислев да те оставам.