Фала за посветата, сепак значеше, песната се ми кажа Sve sto sam ti radio sebi sam uradio nisam znao sam sta hocu dok si cekala me nocu topla, pospana i bosa Poruka na vratima kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa, crnokosa Sad znam da mnogo pre ti si znala sve i cutala ma nek te sanjaju al' ja te imam tu meni saputala dugo se borila, od svega se umorila http://www.youtube.com/watch?v=VewBfyxKUh4
Хани бе, па зарем толкав маж да лежи во кревет?Толку ли еден грип ти ја одзеде сета сила?Ајде, ајде полежи уште малку па сега кога ќе ти дојдам со еден куп шумечи,лимони,фервекси и кога ќе те испотам има и температура и грип ко од шала да ти помине
Само дојди ми... Има да ми платиш за се што ми должиш дури со камата... Уште 2 саата душо ;] Лошичка сум знам
Те сакам. Секој ден повеќе. Ти си потпора, поддршка, тло кое ме држи тука. До тебе, фатени рака за рака, сонувајќи.
Морам да те потсетам дека те сакам што ме смееш и што само со и покрај тебе ми е добро, ама и дека ме нервираш што можеш да ми направиш да сум најлоша и патетична. Гррр, сакам да ти кажам дека те сакам и се мразам што го добиваш и вадиш најдоброто и најлошото од мене. И, ти кажувам пи..а ти матер и е.и се без притоа да имам со мајка ти ништо освен тебе. СКОТ! Ми недостасуваш! Знаеш да извадиш ситуација. Махер си!
Hellooo helllooooooooo!!Can u hear me ?!?! I can be uree china doooll if u wanna see me faallll ..they all think i have it all..i havee nothiiinh withooout u !!!
Знаеш ли дека со ова ме збуни.Ах...се тресам,ми недостигаа ваквите моменти.Единствен си.Нека потрае ова.Не сакам да заврши срекниов момент.Не го прекинувај
Зошто самиот правиш да направам глупост? Зошто самиот ме тераш да треснам нешто без врска и да те изнервирам? Ти и она што го правиш..И колку и да се трудам да премолчам не можам, имам толку многу да кажам кога ќе ми се спојат жичките...и после па јас сум те изнервирала, а тоа што ти мене си ме испровоцирал за јас да те изнервирам...не е важно и онака премногу збунува.. Но, некогаш треба да се гледа подалеку од носот, а не само она што ти одговара.. Јас знам да сум мирна, послушна, знам кога некој не ми дава повод да бидам безобразна..А ти прво ќе ме изнервираш, па потоа јас со тоа што ќе го кажам ќе те изнервирам и па на крај јас чувствувам вина.. Не е важно, и онака самата себе си неможам да си објаснам..
ПМС...јебига...ти го немаш па да знаеш како е...ама можеш да бидеш потрпелив со мене тој период зошо ко ќе си ги вкрстиме роговите страшно изгледаме... Ma шо ти е на тебе, овие се дури и симпатични у споредба со нас тогаш... Инаку фала за искрениот маубет, како што реков-делата ќе покажат.
Две различни мужиња ме нарекле везилка. Едниот со јака причина,другиот без п(р)ичина или па ја не ја знам,шознамнезнам. А ти бе момче,оти?! Освен проблем што не сакаш да го имаш,друго не сум ти... или повремено... кога ќе имам време, кога ќе ми ПРДНЕ, кога ќе ми текне.... Сакам да се најдеме на чешмиче на сред село,да ти фрлам јаболко избришано од мојот скутник,како ишарет за да ми пријдеш,да ти намигнам и да избегам накај изворчето. А ти молкум,гледаш лево,гледаш десно и тргнуваш по мене,па во глокот да си дадеме љубов! Убоо ми оди на душичкава што ете така меко ме доживуваш. Стуткана во тебе,топла и увек поспана и зевлива,а најмногу со несмасна љубов(а може има најмногу веза со гребењето и касањето ). http://www.youtube.com/watch?v=CbCHnonK ... re=related Е мил е бре?! Нели?!НЕЕЕЕЕЕЕЕЛИ?!