Абе...само едно нешто знам,друго ништо незнам... Ќе те сакам што и да се случи...Тоа е,тоа само имам да кажам.
Ajде буцко дојдииии абре знам дека ти кажав да не се замараш ке се чуеме после 12ама бре ми се спие буренце едно одвај чекам да видам што имаш за мене
Сонце ми фалиш , и тоа многуууууууу, ми фалиш да ме гушнеш онака како што ме гушкаш, цврстооооо, ммммм милина , едвај чекам да те изгушкааааааммм , само во твојата прегратка сум најсмирена и најсигурна ТЕ САКАМММММММ !!!!!
Даааај беееее да те силуууууувааааааааам ајдееее бе еднааааш само еднаш ко ниеднаш ај ај ај ај охххх шо сииииии сексуално створење ...
Ти си мој тупавец. Онаков, мутерче. А ја штраф. Ти си кец, ја нула, со каивче, да не речам осумка. Дебелкост. А ти рамен и висок ко стап, а главчето краставица со две сини очиња. Јас, пак, домат. Салата татамата сме заедно. Знаеш ли дека со тебе растам? И дека како на најдобар другар тоа можам да му го признаам, како на љубовник тоа да го скријам ем срамежливо да го изустам додека ми приоѓаш и ме бакнуваш? Знаеш ли колку ми значи тоа што си со мене кога поминувам низ статус кво решенија, се думам што барам во животот, и сето тоа ти го конташ, без да ти цртам? Ти си мој виолински клуч, јас дебела нотичка. Заедно, реков, сме пролетна симфонија. Јес да беше септември кога се љубевме испрва, ама август е месецот на спојка. Како ливче и спајалица. И на неа со црвен фломастер пишува ТЕ САКАМ. Ко во споменар. До утре можам да набројувам какви ми ти споредби, компарации како сакаш речи ги. Ти си сета светлина што ми треба во овие мрачни времиња. Мој блабатор и комуникатор кога сакам да молчам и да си цапкам во вирчиња. Ти си мажот што го сфаќам кога гледа фудбал и не му се мјаука по телефон зошто, нели до тебе се другарите и не сакаш да испаднеш мекуш. Сите клишеа, драги мој, сите љубовни мигови, со тебе се такви какви што треба да бидат. Неидеализирани, несофистицирани, неромантични, смотани, истегнати, музикални, пропратени со чоколадни кроасани, ќефови и рокање Куртис Мејнфилд додека не опива вино и се мезиме со сопствените тела. Зарем може Љубовта до тебе да се пише и вака? Те сакам.
Ако мислиш дека јас ке ти се јавам се лажеш, и тоа уште не си свесен колку?! Помина времето кога бев фина, и кога се јавував и да не речам трчав по тебе, сега си сосема заборавен.. И, знам дека сега си викаш што и стана на оваа одеднаш ја снема епа до тука ја повлеков линијата на толеранцијата Колку сакаш можеш да ми ѕвониш џабе ти е .. Више никогаш нема да можеш да ме имаш ајт чао пријатно
Ми го разубавуваш секојдневието. Толку многу те сакам, што дури и се чудам. И, нема да кријам дека ми е убаво коа ми даваш комплименти. Ма дечко ти си бре совршен.
На Г.И сега фраер си?Озбилно?Ма даааааааај,не ми е гајле шо сакаш да одиш по тој пат,јас озбилно ти кажав.Ти реков дај ми време да се прилагодам дека ке одиш на пат а ти не,па и остај друго.Ми се закануваш дерка ке ми раскинеш.Повели.Не сум те врзала.Што е до мене најди си и друга зошто преку глава ми е од тие твои барања. На М. Ти го имаш клучот на моето срце,мило ми е што сфати конечно.
Знам дека и ти си свесен колку оваа ситуација е мачна и тешка и за двајцата.Иако не сакам да ти признаам,не знаеш колку имам желба да те видам макар и на 5 мин,да се нурнам во твојата прегратка и никогаш повеќе да не ме пуштиш да си одам.Се надевам не очекуваат подобри времиња