ауу пред некој ден кога те видов на моторот така ја почувствував твојата насмевка и поглед..уфф да не беше татко ми и другар ти ..и да не ми е срам ке те изморев од бакнувањеееееееее!!! САКАМ ДА СИ МОЈ!!!!!!!!1
Хмм... Па што знам,можеби си се заљубил во девојчето..Ако,што,терај љубов... А ти...Што е? Нешто да не има нејасно... Што ми вртиш грб? Што сакам јас тоа ќе правам...А ти не си никаков фактор во мојт живот,па да ти се правдам.. Kолку сакаш лути се...Кој се лути нека му стои! A ти сонце мое...Синоќа.... Ќе те имам...Само тоа ќе те известам....
Срце јас секогаш ќе бидам покрај тебе и во се ќе те поддржувам. Знаеш колку ТЕ САКАМ и мило ми е што ме свати дека имав потреба од другарки и на мирен начин тоа го прифати. ТЕ САКАММММ НАЈМНОГУ
Денеска во хороскоп ми погодиле, види Тензијата што ја има помеѓу вас и вашиот партнер денес ќе достигне врв. Еден од вас се чувствува доминиран, па поради тоа можни се расправии. По доминатниот ќе бидеш ти,а расправијата ќе ја започнам јас.Уште од сеа осеќам
прекрасни песни пушташе вечерва најдобар диџеј си срцка ...ми ги погоди песните до една не те давам на друга
Дечко,со среќа! Се надевам дека лагите што ги користиш кај неа се за нијанса поубедливи од оние што ги користеше кај мене..Дури сега ќе видам што стока си...Биди ми поздравен,и се надевам дека ќе умреш со Твојот во раката,врескајќи го моето име! A овој пак другиот,не ми се ни обраќа...Може нема да се успијам јас вечер! Биди ми и ти поздравен дечко,и ако до сега не бев сигурна,сега сум! Нема никогаш да го добиеш тоа што си го наумил од мене! Еве и за тебе,беднику! Ти си единствениот,мачорче мое.....Само за тебе,овој бакнеж,и се мое останато,е вистинито!