Вистинскиот дечко е оној кој веднаш станува од спиење на повик, и доаѓа од едниот крај на скопје, до другиот само за да ти донесе кафетин менструал. Е тоа е мојот дечко. Да не си ти не знам што би правела јас. Те сакам премногу
Zosto me lazes zosto?????!!!!!.... Zарем немас срце?? Sамо кази тоа сто сакас да бидес и тоа ке е... I така сакам да те нема во мене веке... Sто сакајне ке бесе ова твоево??!!!! Tоа не е да сакас,,не го цуствувам тоа.... Zарем си задоволен кога плацам за твоја вина???!!!!.. Zива а веке сум погребана... Aј Bиди цовек веке.. Oва Nе се трпи полудев од нервоза. Zнаес сто?!!.. Eве ти!!!...зиви и прави сто мислис дека треба да правис. A на крај ке се види резултат дали правесе за нас или себе!!...создравие!.
Денес во fortune cookie ми се падна The secret of getting ahead is getting started зарем би имала храброст за пак да пробам само барам некое мало знакче за одобрување, ништо повеќе
Ах, што сторив? Споделив кремче од Витаминка, а не требаше...! Тука ИМА време, луѓе и правила. Претешко е тоа за мене. Ова е еден од ретките пати кога сум се откажала од нешто. Секогаш ќе имаш посебно место во моево срце, знај. Но мислам дека доволно беше.
Немој да мислиш нешто погрешно со тоа што зборевме вчера....ама едноставно незнам зошто ми излета од уста , а знам дека не требаше да ти го кажам тоа и + не требаше тааа да се умеша и да ме надополнува. Стварно извини! Зошто е вака?? Не сакам така да се однсуваш спрема мене. Сакам се да биде како порано, те молам
http://www.youtube.com/watch?v=-46b8yvF2cw ајде гушни ме, ова ми личи на добра причина да се предадам и стиснам во тебе...
Тоа што се случи вчера.. не знам што беше Само знам дека све е бесмислено, нема тука голема филозофија,ке се помирам со се, И не знам дали те барам заради тоа што не сакам да бидам сама или заради тоа што уште те сакам.. Не знам Ти си смрт за моето его,за моето достоинство И не знам како ова може да биде љубовна изјава и не знам што беше прекрасно во тоа што вчера бев очајнa, но мора да е очајно за од толку очај да остане ништо друго само љубов. но ке помине знам, мора да помине..
Прости што некогаш зборувам со тебе ко да си дете. Не ти мислам лошо само сакам да се надоградуваш и да напредуваш. Колку што сакам да успееш за нас, толку сакам и да успееш само заради тебе. Иднината не ти е таму, нас таму ќе не нема. Ако сакаш да останеш ко момците на кои чат- пат им се смееме, ок. Утрово ме израдува. Но, за жал тоа се случува само после разговори во кои ти кажувам каде грешиш. Знаеш не сакам јас да ти кажувам каде грешиш и што да правиш, сакам самиот да си свесен. Свести се
Зарем не приметуваш дека твоите планови, ги градиш врз моите? Дека твоите соништа ги остваруваш по цекоја цена, а моите тапкаат во место? Толку пати сум се жртвувала за твојата среќа, и барам само да ме прашаш која е мојата визија. Дај те молам барем за момент - застани. Врати го малку филмот и размисли. Затоа што има толку многу работи кои не ги добив. А ги заслужив.
премногу ми недостигаш... ја носам твојата дуксерка и го чувствувам твојот парфем... се прашувам уште колку долго ќе потрае... се надевам дека тоа ќе биде до нашата следна средба... ми недостигаш најмило мое до бескрај и назад
Не знам што да мислам...Само знам дека од сега ќе постапувам поинаку..Време е да сватиш некои работи!