Да не се појавеше не ќе знаев што е вистинска љубов. Немаше да знам како е да копнееш по нечија прегратка, да ти фали нечија топлина и близина. Немаше да знам како е некој очајно да ти треба и очајно да го посакуваш... Немаше да знам како е да имаш некој покрај себа кој те заштитува, те чува, некој кој би направил се за една твоја насмевка... Фала ти за се што ми овозможи и знај Те сакам љубов моја
Vеке сто и да казам нема ефект... Oд Sега нисто нема да ти казувам.. Sе сто ке сакам да казам ке казам на фемина
Прекрасно се смееш. Колку сум среќна кога се смееш. Лиценце тоа најубаво. Да те изеде човек. Не можам да се одделам од тебе. Ах, колку те сакам. Сакам кога во мислите ја уредуваме градината. вака како денес цел живот. Душе тоа.
Нема поубаво будење од она со тебе. Кога нежно ме цувнуваш по нос, ми кажуваш Добро утро и ми ја ставаш раката на половина. Би можела да полетам. Те сакам
Денес многу ми недостигаш. Сакам кога гледаме филм и јас ти заспивам на рака во првите 10 минути. Кога ме гледаш дури јадам лакомо и ми велиш прасе. Ајде нека летне времево, ми требаш. Да те мириснам во вратот, да те грицнам на зглобот.
Од овој момент па натаму си СЛОБОДЕН прави што сакаш, мене повеќе не ме интересира, ете го имаш тоа што го бараше, повеќе немој да ми звониш, да ми пишиш ГОТОВО Е
жал ми е што така се заврши (ако не сакаше ништо со мене не требаше ни да се обидеш )мене не ми е сеедно воопшто ... ти посакувам многу среќа среди си ги чувствата и жал ми е со ке речам дека секогаш ке бидам тука ако ти затребам - мислам дека нема да сум доволнмо силна да те одбијам