На таков единствен, чуден, нездрав, будалест, наш, совршен, па и не толку совршен начин си се сакаме и си функционираме супер, на моменти троа со потешкотии, ама никој не рекол дека треба да е лесно. Уште треба да созреваме, ехеее, и уште толку да донаучиме... И да, ептен сакам кога те гледам како ми зборуваш, објаснуваш, разјаснуваш, правиш планови за да ми ги исполниш желбите, замислите, а јас како теле покрај тебе се смеам, си цртам слики во главата па ќе те каснам и тонам, тонам во среќа, во нашата среќа, будалетинко моја.
Po milioniti pat go fativ saatot na cager prege...pa ako me mislis ti tolku so ne se javis? Neznam sto da pravam...sakam da ti kazam nekoi raboti no se vozdrzuvam seuste.Sakam da imam moznost vo lice da ti gi kazam.I seuste prokleto mnogu te sakam i se nadevam na nas...Denes osobeno ke poludev,ubavo pravese se za da ne mozam da zaboravam...Ama kako jas tebe,se nadevam i ti da ne mozis da me zaboravis mene i vaka da ti setam cel den niz mislite...
Хе хе. Срце си мое ти. Се смеам кога ќе помислам како вечерва ме гледаше под око цела вечер, а важен ми се правиш за на крај да си дојдеш пак кај мене. Вечерва те избацував за 1 недела унапред ама еве ти уште 10 оти само толку може а инаку и повеќе ти праќам.
Ми недостигаш. И не само мене... и малиот те бара, утрово кога се разбуди, веднаш погледна кон вратата штом не те виде во креветот. Синоќа замина, а веќе се чувствува твоето отсуство... уф, ќе поминат и овие две недели, па пак ќе се гушкаме тројцата...
Зошто? Зошто? Зошто? Зошто секогаш така ме повредуваш? Зошто се однесуваш така со мене? Зошто не можам да те тргнам од мојот живот??? Не те сакам повеќе тука, разбери!! Ме повредуваш се повеќе и повеќе. Не можам, не сакам.. те молам, остави ме.
Ептен ми е мило што те видов,и што ме позна,па и муабет си направивме,се надевам дека пак во скоро време ќе те видам,затоа што ептен ми се засвиѓа Еве ти еден ГООООООООЛЕМ КISS
Неможам повеке вака, секој ден ми е нервоза. На 21 година не ми вреди да се нервирам по последен да си. А што е најлошо не примекаш и не правиш ништо за да го поправиш тоа. Ке дојде крај на ова моја нервоза, знам јас кога. Затоа те молам фак оф и остави ме малку на мира. Не сакам да играме топло ладно. НЕ САКАМ ВЕКЕ!
Вчера со поминав многу убаво со тебе. Многу ми беше пријатно. Незнам како правиш ама се чувствувам многу убаво, посебно вчера. Беше толку внимателен, ми обрнувааш внимание и заради тоа сакам цело време да сум со тебе. Уф да можам да си заспијам во твоите прегратки. Вечерва ќе ја запамтиш, твоја вечер е, ќе си поминеш убаво, јас ќе се погрижам за тебе. Ти благодарам за се. Те сакам
Ти текнува на времето кога ми правеше лиги со тортата и помина толку километри само да ми донесеш и мене? Не, не ми недостига каков беше. Ми недостига некој да прави мали, луди работи за мене. И јас посакувам пак да се изгубам во целиот тој занес, да ме преплави бура од емоции, да живеам правејќи му го некому животот поубав, да имаме заеднички сништа и надежи. А засега, ќе бидам со тебе уживајќи кога сме заедно, но нема да ми недостигаш кога ќе те нема. Нема да размислувам дали сакам иднина со тебе, дали ми одговараш, дали вистински те сакам. Ќе оставам да тече и за првпат ќе живеам во сегаашноста. Поинаку не можам.
ако ако,,прави така...но тоа што го казав еден ден да го почуствуаш и да видиш како е.... а сега те оставам сама на себе..од то аке биде или ти или ние...иако знам дека нема да направиш нисто,и знам дека пак ке ме имаш оти нема каде да одам!!.....л
а љубев само еднаш јас, те љубев само тебе, ти признавам и плачев само еднаш јас, плачев по тебе, сите солзи ги исплакав и зема се од мене ти, за никој друг ни малку љубов не остави, а љубев само еднаш јас, о зошто Боже, зошто него го љубев јас? него го љубев јас
Ми треба масажа. На телото и на мислите. Сакам додека се излежувам да ме ослободиш од стресот и напнатоста во секој мускул, додека ми вршиш психичка терапија кажувајќи ми дека се ќе биде во ред. Инаку полудев.