Put it in your pocket don't tell anyone I gave you, I could be the one you run to, the one that saves you...
Ми недостигаш уште од моментот кога се качив во автобус како и секогаш гледајќи те како заминуваш очите ми се наполнија со солзи ги мразам километрите што не делат, ги бројам деновите кога ќе сме заедно, постојано ТЕ САКАМ
Во ред јас те убедив да одиш во тој кафич со другарите,но се надевам нема да се покаам што реков дека она не е таму.Се надевам дека мојата предпоставка беше точна.Зошто ако не била точна ќе си имам проблем сама со себе.
што ти е проблемот бе ако си му лут на некој , решиси го проблемот со таа личност, а не мене да ме гледаш под микроскоп и да ми кажуваш што незнам да правам и она телесно задоволство што беше вечерва беше уништено заради ТЕБЕ чуствувам дека на нашава врска и доага крајот, а за тоа најголем виновник си ТИ веке е крајно време да се оддалечам од тебе, не можам веке, и гледам дека во моето срце веке нема љубов за тебе, колку голема грешка е што јас и ти сме заедно дури сега свакам-а според хороскоп сме совршени-лажги со опашки.
Згрешив... Се виде си ја видел неа па и уште ми се враќаш толку радосен како којзнае што да било... А јас...
Секогаш кога ќе те погледнам, ми навираат солзи, што од среќа што од страв.. Денес бев во таква ситуација. Те гледав додека разговараше со една личност и се гордеев..Толку си совршен а мој си еј! Ми навреа солзи, си реков што ако еден ден се разбудам и не можам да го завртам твојот број, што ако ова совршенство ме напушти? 1000000 мисли ми пролетаа за еден миг... Се раздувам за тебе, се радувам со тебе и знам дека премногу грешев. Извини
дека си го сакам најмногу и дека оваа недела ке ми недостасува најмногу бидејки мора да идам за германија на прегледи и ако проба да ме изневери ке го оставам ма да носам негово дете
Јас сум како Калиси, а ти како Дрого. Како вода и масло, толку различни, не сразмерни а сепак на крајот како создадени еден за друг. Јас сум твоето сонце и ѕвезди, а ти мојата сјајна месечина, така целиот свет е наш.
Сакам да те будам кога спиеш. Ептен ми е жал, ама навистина многу ти го сакам гласот кога ќе станеш од спиење. Таков заспан па уште се секираш да не ми треба нешто. Да си тогаш до мене би те згмечила од гушкање.
Да сме сега заедно. Би те згмечила од гушкање, Би те сакатила од бацвање, Ти си мое срце, мое мече најлично Те сакам најмногууууу.
Развивам способности и рефлекси. Станувам мултитаскинг женче - истовремено одам и мижам додека те бубнувам во серија, поправам фризура и буричкам во ташна и зборам неповрзани работи и ... Ако продолжам вака, ќе треба да ми купиш маичка со големо С на неа. Нели Superwoman де. И не, нема да ти ја крадам професијата - си признав дека ти уствари плукнат Супермен си (оној од цртаниот), а уште ехее одамна рековме дека кој признава пола му се простува. Пу за мене, пу за сите спас!
Плавууш,ајде уште еднаш извини за вчерааа.Ќе ти се оддолжам јас ако ми дадеш шанса,ама вчера нели бе ме виде колку само бев изнервирана,и сеа ќе се шлапам јас со тебе покрај толкава нервоза,ма немој да ме јебеш бре.Ако не ме сфаќаш незнам како да ти помогнам,тогаш значи си глуп. А да,раката ќе ти поминее,а на палтото само ако му е нешто,ќе ја заколам другарка ми,чесен збор
Френкли мај дир,ај донт гив а дем енимор. Некако не се чувствувам ко детаљ, жена со добро деколте или пак гз која треба да прошета покрај тебе чисто ко потврда за тоа што ти наводно заслужуваш пред туѓите очи. Интелектуална евалуација,нежнотија,мирис,допир, присуство, не е легитимно,ма излузорно е да помислам дека тоа е вредно.Да,да... Не моеш бе душо ти мене таква љубов да ми дадеш ко што си барам. Електризирачка,импонирачка, нежна, некад и нестабилна и дрска, некогаш умна и разумна,често сонлива,без забелешки,услови,без компромиси,ами прифаќања, споделување мисли,допирање без намери, тивко дремење дур си врне. И не,девојчиња,не фаќајте дечко што на крајот од вечерта ќе ви забележи зошто не сте му го наполниле егото така што не сте направиле мега припотрес по неговата појава и дело,а вашата грижа за него останала незабележана, вашата доблесност да признаете грешка е минорна. Знаете шо правите?! Му правите фак оф,ама таков,квалитетен,дозиран,така што забележуваат преќутно,никако скандалозно, си ги соблекувате штиклите и по НАЈЛОН чарапа трчате по влажната улица Македонија без да ве боли к*рот дали ќе ви се смеат или чудат или сте лудакот помеѓу сите азијаткомакедонки (да де у државава,сите,СИТЕ се КИНЕСКИ КРАЛИЦИ со минич до пич и недискретна сексуалност). И се засолнувате онаму каде што секогаш сте сакале, сочувајте си го последното танго онаму каде што ви ја сакаат вредноста,топлината, онаму каде што не пречи да имате секогаш 16 години, но паралелно ќе му го носите светот како старица со мудрост собрана 80 години, таков што умее секако да го изрази она кое што го чувствува... онаму каде што во полно кино ќе ти ги земе стапалата да ти ги стопли, каде што чувствува електрицитет само што како со пеперуткини крлица ќе му ги допреш усните и ќе се насмееш така што ти се формираат тешко забележливите дупчиња на образите. Пар гнасни хулахопки и крива штикла се само мала казна за лоши избори. Денес се смеам на твојата глупоќа,а многу ќе ти речат фин збор или два за мене. Ги љубам моите момци кои тебе ти пречат, и не за твој инает,туку зошто знаат премолчано да ме разберат,а ти инсистираш да плачам зошто не можам. За таков предизвик од љубов не сум чула до сега. Садист! И младост каква што сакам... Можам да се носам и со вакви на крајот. А се почна со тагорини стихови... Ама јас тебе со месечината по глава! Имам кому да го подадам последното танго,но калиме зрелост и ум. И сосема неповрзано,ама годи... http://www.youtube.com/watch?v=QJzGtzGydtQ
на бившиот дека сакам да го видам и ми недостига по малце а на сегашниов дека е сонце и го сакам најмногу на цел свет ама искрено