Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Да побрзаш малку!

2. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    10.572
    Put it in your pocket don't tell anyone I gave you,
    I could be the one you run to, the one that saves you...

3. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    ...а што е тоа љубов? :?:

4. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Ти си ми се....

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.241
    Допаѓања:
    48.655
    Ми недостигаш уште од моментот кога се качив во автобус ;( како и секогаш гледајќи те како заминуваш очите ми се наполнија со солзи :doh: ги мразам километрите што не делат, ги бројам деновите кога ќе сме заедно, постојано :$
    ТЕ САКАМ :l:

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Во ред јас те убедив да одиш во тој кафич со другарите,но се надевам нема да се покаам што реков дека она не е таму.Се надевам дека мојата предпоставка беше точна.Зошто ако не била точна ќе си имам проблем сама со себе. :^)

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што ти е проблемот бе
    ако си му лут на некој , решиси го проблемот со таа личност, а не мене да ме гледаш под микроскоп и да ми кажуваш што незнам да правам
    и она телесно задоволство што беше вечерва беше уништено заради ТЕБЕ
    чуствувам дека на нашава врска и доага крајот, а за тоа најголем виновник си ТИ
    веке е крајно време да се оддалечам од тебе, не можам веке, и гледам дека во моето срце веке нема љубов за тебе, колку голема грешка е што јас и ти сме заедно дури сега свакам-а според хороскоп сме совршени-лажги со опашки.

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Знам, дека никогаш повеќе нема да стапеме во комуникација ..
    јасно е тоа како ден :(

9. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Згрешив... :envy:
    Се виде си ја видел неа па и уште ми се враќаш толку радосен како којзнае што да било... :fubar:
    А јас...

Прикачени фајлови:

10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Секогаш кога ќе те погледнам, ми навираат солзи, што од среќа што од страв..
    Денес бев во таква ситуација. Те гледав додека разговараше со една личност и се гордеев..Толку си совршен а мој си еј! Ми навреа солзи, си реков што ако еден ден се разбудам и не можам да го завртам твојот број, што ако ова совршенство ме напушти? 1000000 мисли ми пролетаа за еден миг... Се раздувам за тебе, се радувам со тебе и знам дека премногу грешев.
    Извини

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    дека си го сакам најмногу и дека оваа недела ке ми недостасува најмногу бидејки мора да идам за германија на прегледи и ако проба да ме изневери ке го оставам ма да носам негово дете :inlove: :inlove:

12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Јас сум како Калиси, а ти како Дрого.
    Како вода и масло, толку различни, не сразмерни а сепак на крајот како создадени еден за друг.

Јас сум твоето сонце и ѕвезди, а ти мојата сјајна месечина, така целиот свет е наш.

На 1209 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да те будам кога спиеш. Ептен ми е жал, ама навистина многу ти го сакам гласот кога ќе станеш од спиење. Таков заспан па уште се секираш да не ми треба нешто. Да си тогаш до мене би те згмечила од гушкање. :hug:

На AnaKarenina, Libera и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Да сме сега заедно.
    Би те згмечила од гушкање,
    Би те сакатила од бацвање,
    Ти си мое срце, мое мече најлично :hug:
    Те сакам најмногууууу. :*

15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.313
    Допаѓања:
    81.892
    Развивам способности и рефлекси.
    Станувам мултитаскинг женче - истовремено одам и мижам додека те бубнувам во серија, поправам фризура и буричкам во ташна и зборам неповрзани работи и ... :tmi:
    Ако продолжам вака, ќе треба да ми купиш маичка со големо С на неа. Нели Superwoman де. :wasntme:
    И не, нема да ти ја крадам професијата - си признав дека ти уствари плукнат Супермен си (оној од цртаниот), а уште ехее одамна рековме дека кој признава пола му се простува.
    Пу за мене, пу за сите спас! ]:)

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Плавууш,ајде уште еднаш извини за вчерааа.Ќе ти се оддолжам јас ако ми дадеш шанса,ама вчера нели бе ме виде колку само бев изнервирана,и сеа ќе се шлапам јас со тебе покрај толкава нервоза,ма немој да ме јебеш бре.Ако не ме сфаќаш незнам како да ти помогнам,тогаш значи си глуп.
    А да,раката ќе ти поминее,а на палтото само ако му е нешто,ќе ја заколам другарка ми,чесен збор ;)

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Френкли мај дир,ај донт гив а дем енимор. Некако не се чувствувам ко детаљ, жена со добро деколте или пак гз која треба да прошета покрај тебе чисто ко потврда за тоа што ти наводно заслужуваш пред туѓите очи. Интелектуална евалуација,нежнотија,мирис,допир, присуство, не е легитимно,ма излузорно е да помислам дека тоа е вредно.Да,да...
    Не моеш бе душо ти мене таква љубов да ми дадеш ко што си барам. Електризирачка,импонирачка, нежна, некад и нестабилна и дрска, некогаш умна и разумна,често сонлива,без забелешки,услови,без компромиси,ами прифаќања, споделување мисли,допирање без намери, тивко дремење дур си врне.

И не,девојчиња,не фаќајте дечко што на крајот од вечерта ќе ви забележи зошто не сте му го наполниле егото така што не сте направиле мега припотрес по неговата појава и дело,а вашата грижа за него останала незабележана, вашата доблесност да признаете грешка е минорна. Знаете шо правите?! Му правите фак оф,ама таков,квалитетен,дозиран,така што забележуваат преќутно,никако скандалозно, си ги соблекувате штиклите и по НАЈЛОН чарапа трчате по влажната улица Македонија без да ве боли к*рот дали ќе ви се смеат или чудат или сте лудакот помеѓу сите азијаткомакедонки (да де у државава,сите,СИТЕ се КИНЕСКИ КРАЛИЦИ со минич до пич и недискретна сексуалност). И се засолнувате онаму каде што секогаш сте сакале, сочувајте си го последното танго онаму каде што ви ја сакаат вредноста,топлината, онаму каде што не пречи да имате секогаш 16 години, но паралелно ќе му го носите светот како старица со мудрост собрана 80 години, таков што умее секако да го изрази она кое што го чувствува... онаму каде што во полно кино ќе ти ги земе стапалата да ти ги стопли, каде што чувствува електрицитет само што како со пеперуткини крлица ќе му ги допреш усните и ќе се насмееш така што ти се формираат тешко забележливите дупчиња на образите.

Пар гнасни хулахопки и крива штикла се само мала казна за лоши избори. Денес се смеам на твојата глупоќа,а многу ќе ти речат фин збор или два за мене. Ги љубам моите момци кои тебе ти пречат, и не за твој инает,туку зошто знаат премолчано да ме разберат,а ти инсистираш да плачам зошто не можам. За таков предизвик од љубов не сум чула до сега. Садист! И младост каква што сакам... Можам да се носам и со вакви на крајот. А се почна со тагорини стихови... Ама јас тебе со месечината по глава!

Имам кому да го подадам последното танго,но калиме зрелост и ум.

И сосема неповрзано,ама годи...
    http://www.youtube.com/watch?v=QJzGtzGydtQ

На green.eyes, L-enna и CrazyStupidLove им се допаѓа ова.
  18. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    на бившиот дека сакам да го видам и ми недостига по малце

а на сегашниов дека е сонце и го сакам најмногу на цел свет ама искрено

19. perlaa

perlaa Популарен член