Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. macence85

macence85 Популарен член

Дојди ми поскоро оти место мене ќе најдеш мало прасенце во креветот. Многу ми недостигаш душе...колку една цела пица и 4 чоколадни крофни за вечера.... :wasntme:

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се’ си знаеш, а ништо не знаеш.

Тоа е мојата магија со тебе.

Толку многу си кажуваме, а уште колку многу имаме за споделување! :inlove:

3. Izaabella

Izaabella Популарен член

После ТОА, знам дека ќе те паметам целиот свој живот.

Те љубам и успеваш да ми ја пополниш секоја празнина во животов. Те љубам како никој никогаш претходно.. На свој начин, кој можеби некогаш не успеваш да го разбереш.
    Ретко го разбирам и јас, но..
    Те љубам.

Постоиш во секој ден, минута, секунда.. постои засекогаш. Зошто јас.. јас..
    Те љубам и не умеам веќе без тебе.

ljubam, srn4e and Miss.Ricci like this.
  4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Извини ако те напнувам :tmi: ама сакам,копнеам да легнувам и да се будам до тебе ;( и ти сакаш знам, забрзај хани, ајде забрзај ,времето си оди , не не чека :doh:

5. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

I Miss You... ;(

6. kama

kama Активен член

Baby you know that I miss you, I wanna get with you tonight
    But I cannot baby girl and that's the issue
    Girl you know I miss you, I just wanna kiss you
    But I can't right now so baby kiss me thru the phone, I'll see you later on.Kiss me thru the phone, see you when I get home :))

7. starbucks

starbucks Популарен член

Сфатив дека колку и да ми било убаво со тебе, сепак не сакам да се повтори тоа. Зашто секој пат кога ќе се видеме е ист како и претходниот, точно знам што следно ќе се случува. Секој пат дежа ву.

ViktorijaMari and L-enna like this.
  8. m.m.5

m.m.5 Истакнат член

Знаеш што? После три недели сфатив многу работи. Да ,беше во право јас бев крива.згрешив. Бев досадна со моите префрлања,буцкања,критики на твоја сметка и најтрагично е што беа без причина. жена бе,мора да си најде нешто каде што го нема,да се закара за глупост наместо да ужива во убавите моменти. Алал да ти е што ме трпеше и толку. Не ми е јасно како толку критикував прекрасен дечко како тебе,немаше причина тоа ми е највеќе криво. Ама изгледа ти заслужуваш да најдеш подобра ,не јас. Имаш маани и ти, ама дефинитивно си дечко каков што ретко се наоѓа и да ,криво ми е што те изгубив. Ти посакувам се најдобро да знаеш :*
    П.С. те чекам да се јавиш за некое време

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

нокеска сонував како си ме изневерил и наместо како маж да ми го признаеш тоа , на твојот компјутер сум слушнала стенкање за време на однос од другата девојка, жена што ли да била, а не си сакал да ми ја покажеш личноста. Да знаеш дека имам неверојатно добра интуиција, и се што претчуствувам се случува-и за гатачка ке ме биде :D , а нешто ми вели дека нешто тука има, дека не беше само сон, ама не сакам да покажувам сомнеж оти подобро е да веруваш во лага, отколку да се сомневаш во вистина.

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Те молам не се лути ;(
    Мене ништо не ми стигна најсериозно, стварно сеа да не се лутиме за глупости ;(
    Ете ти пишав се за да знајш, те молам без лутење.
    ТЕ САКАМ !

11. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Лоша сум, знам!
    Ама се си е по заслуга!

12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Te sakam!Milion pati TE SAKAM! Mi nedostigas paaa :( Javi se,pisi mi,daj mi znak! Veke neznam ni kako ke reagiras i da ti pisam jas...nekam samo uste da me povredis,zatoa seuste ne sum pisala.A sakam da znam kako si,sto mislis ti? 2 celi nedeli! Ajde javuvaj se,posto ko ke dojdam naredno inace ke te kidnapiram! Ke puknam ako ne mi dajs znak...zosto sea vaka da bidi?

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Divinebutterfly and mims-89 like this.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

и ти навистина мислиш дека јас тебе ке ти поверувам оти ти на мене си ми верен 100% :^)
    после тоа што ми го кажа за твоите бивши бе нема шанси, и ако сакаш не тивок супер тивок стани , баш ми е гајле. лути се лути лути до смрти,лутко.
    и имаше право психологот што ме советуваше дека премногу те жалам кутричок тој, а ако раскинеме за во рок од 2 недели ке си најде друга-и како што минува времето свакам дека е во право :!:

17. Spell

Spell Популарен член

Значи те мрзам од дното на душата те мрзам проклет да си не можам да те поднесам повеќе од што си таков . Се мрзам и самата себе што не можам да се одвикнам од тебе што проклето ми недостасуваш и 3 саати да те нема НИКАД да не се јавиш жими КУРОВ што ме сакаш проклет да си секој ебан ден јас да се нервирам не можам повеќе како да ги прекинам сите врски со тебе кога не можам бре не сакам бре ти тоа не го разбираш . Јас повеќе не можам да си го живеам својот живот од што живеам во твојот скоро 2 години не се препознавам себе бре еј :fubar: се само ти кога сакаш пичка ти матер се само тебе кога ти одговарам ич КУР не те боли за мене леле колку сум полна со негативна енергија е ај сега мисли на позитивно да те видам ајде :@ Што да правам што да правам не знам не знам немам сила за ништо ПРОКЛЕТ ДА СИ !

18. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Si mislev...kolku si samo budalce...pa i da ti odgovara taka za da si so druga,pak si budalo,posto ne se site ko mene iskreni,ama ti nemas videno losa zena...Tuku ke ti velev,jas bre ako sakav drug da imam,nemase igrticki da si igram,ke ti kazev fino lepo deka nekam poke so tebe,a nemase vaka pak so tebe da se zanimavam,misli malku!Pa i ti da kazese barem ako sakas so druga...Posto ajde priznaj,i dvata mozime da si najdime nekoj do nas,nekoj da ni odi po kefot,ama NE,jas se boram za nas!Ne sakam drug.

19. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Ако во несоните ноќи посакаш другата страна од перницата да небиде празна... сети се дека постои некој кој се успива со твојот лик и шепотејки те повикува да му прошеташ низ соништата... Ако некогаш помислиш дека немаш никого кој те разбира и слуша... сетисе на некого твојот глас му беше најубава мелодија... Ако некогаш помислиш дека сите бродови ти потонале... сетисе дека некаде те чека твоето мирно пристаниште... погледни кон небото и прочитај ја пораката која со ѕвезди е напишана... ЕЕЕЈ па ТИ на некого му НЕДОСТАСУВАШ..♥.......

Ulata, Adi888 and Divinebutterfly like this.
  20. cigarce

cigarce Популарен член

Ама потребен си ми,еднаш да ме гушнеш,да ти го почувствувам мирисот,да се почувствувам сакано, :call:

Elenuskaa and ViktorijaMari like this.