Купи меееееееееее на попуст ми е сееееееееееееееееее, и срцево и уснивееееееееееее и лагивеееееееее ЕЈЈЈЈ купи мееееееееееееееее со усни плати ми, и не ги штеди троши гииииии, ма купи ме со бакнежи
Во право си, крива сум што не верував И што не те послушав, па лошо поминав За се во право си, јас сум крива а не си ти што на сите ГРЕШКИ твои очи затворив а сега научив... во право си. Во право беше јас сум крива за се, од себе што те сакав повеќе.....
Упсссс налетав на мајка ти на фејс .. не, морам да признам убава жена е , уше од тогаш коа ја видов на камера ти кажав... Штета бре не си на неа Спојлер
Ете сега имаш и доказ на интернет дека не ти звонев поради техничките проблеми со Вип.Ццц не ми веруваш ништо.Епа јас имам доказ!
Сум не спремила за утре,закум пакум,сеа само упте на професорката и оставаме,да се молиме да не не заебе
Абе ми се свиѓаш дете, совршен си.. само јас кога сакав ти забушаваше,сега ти ми нудиш врска јас те одбив, епа жал ми е.. Сменета сум за жал.. не бев ваква ама морам и нема никогаш повеќе да бидам истата И знам дека ти е криво ама јебига, не гледам иднина.. What can i do?!
Еден голем човек еднаш испеа: Мојот свет, минус тебе во него малку е... А јас ти кажувам дека премалку е. Кога не би те немала покрај мене, не знам што би правела со себе. Не ни можам да најдам зборови да ти објаснам колку премногу ми значиш. Остани до мене секогаш. Секогаш секогаш секогаш, како и до сега, твоите раце да ми се најбезбедното место на светот. Кога ќе ме стиснеш светот да запре и ништо освен нас да не е битно...
Никогаш до сега не сум се чувствувала толку сигурно во твојата прегратка. Ме гушна како да не сакаш никогаш да се одвоиш од мене, и покрај тоа што во последно време сум мизерно суштество. Ми се плаче колку те сакам, ми се плаче кога ќе се сетам колку убав ми беше овој пола саат што го поминавме заедно... Зошто си толку добар? Зошто си мој? Не те заслужувам а покрај мене си Му благодарам на Бога од дното на срцево.