1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    -Ме изгуби засекогаш - ОДАМНА а ако сега си го сватил тоа - касно сваќаш! ;)

2. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Не знам, стварно не знам. И вака и така си има предности. Што и да биде, нека биде, знаеш дека едноставно... некогаш дигам раце. Не ми е ништо тешко, како тоа што не ме сфаќаш сериозно. Не знам дали треба да почнам на раце да одам или што за да сфатиш дека не е лутина, туку е РАЗОЧАРАНОСТ.

На MandyLane и girl-miri им се допаѓа ова.
  3. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.881
    Допаѓања:
    7.460
    навистина не знам.толку ме разочара и повреди што искрено на сакам повеке да го видам,а не пак да зборувам со него.секогаш ми велеше дека тој не е за врска и дека никогаш нема да се заљуби па искрено му посакувам да најде некоја по која ќе ја изгуби главата па да види како е.

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.463
    Допаѓања:
    143.988
    Сакам целото време на светот да го поминам со тебе.
    Јас и ти. Заедно.

На ViktorijaMari и Adi888 им се допаѓа ова.
  5. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Ми фалиш многууу. Овој ден што не се видовме многу споро ми минува.

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.881
    Допаѓања:
    7.460
    АРИЕЛ и јас би го посакала истото но понекогаш судбината вмешува прсти.ако нешто не ти е судено залудно е се што ќе направиш

7. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Аха се отворивме. Ај лајк ит лајк ит. Како беше тоа, без влакна на јазик :lol: Епа време беше да си признаеме.
    Едноставно, секој момент со тебе, дури и ништо да не направиш, е ... и секој нареден го правиш подобар.
    Не сакам да затворам очи ни за момент кога сум со тебе, да не ми избега некој агол од тебе, да го апсорбирам секој твој зрак.
    Ти благодарам за се.

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Е бре бучен мој дечко, кај сме се нашле! :hai:
    Ти гласен, јас гласна, ама ова твоево не се трпи. Намали го мооооооооооолим те тонот, кога сме во јавност, тотално ме вадиш од кожа. Ни бираш зборови, лупаш све живо, гајле ти е дали цело маало ќе слушне, па дури и некој стар дедо што дреме на прозор и чека некој догаџај у маало! :geek:

Ама стварно е невкусно. Смени се бре барем малце! :!:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Јас, Ти и еден продолжен викенд вака, далеку од градскава галама и ова лудило што не опкружува, само ние двајца... Бре, ова е сон за секоја девојка ми се чини...
    Ма и со друштво да бидеме, само нека е подалеку од овде, на некое тивко местенце, ќе си правиме скара, ќе слушаме гласна музика. Вие машките ќе си пиете и ќе разговарате, а ние женскиот дел, ќе се врткаме низ кујна како женчиња правејќи ви ја омилената салата и пред јадење..Која од која по сериозни, која од која по убедени да се докажеме дека сме она што ви треба :lol:
    Ех, колку пати само сум поминала низ тоа и никако да ми здодее.. Убавини :angel:

10. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Ми фалиш, едвај чекам да ти се вратам во прегратки :(

11. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ај да се озбилиме а? :P :wasntme:

12. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
    Те сакам премногу!
    Со тебе си дозволив за прв пат да бидам онаа личност која навистина сум. Со тебе си дозволив да бидам правата јас, без лаги, без криење... Те сакам како што никој досега не сакал некого!

13. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Понекогаш твоите зборови болат повеќе од делата. Јас се сменив, а ти?
    Почнувам да сваќам некои работи на кои порано не им давав некоја смисла, но полека ти ги газиш моите идеали, мојата стварност. Дали време да се борам за тебе, за нас?

14. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
  15. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Душа моја..
    Обожавам кога го слушам твојот глас, со толку сигурност во него. Како зборуваш за иднината, како се замислуваш себеси некаде далеку, а уште повеќе ме радува кога ме замислуваш и мене таму со тебе.
    Искрено се надевам дека се ќе излезе така како што треба. Еве уште само малку време пасошот ќе ти е готов, па ќе можиш да одиш и да печалиш пари. Знам дека нема да ме оставиш мене овде, ќе ме чекаш да завршам со школо, па одиме. :lol:
    Се надевам, искрено се надевам дека се ќе излезе така како што замислуваме. Премногу планови направивме, па не сакам после да се разочараме, ако не успееме.
    Сепак, заедно сме посилни, и мило ми е што мислиш така..
    Те сакам душичко.

На H.VAGA и Adi888 им се допаѓа ова.
  16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    мислев дека си поразличен од другите но не и ти си ист како и сите останати

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    E шо си педер сеа? Шо не звониш од твојот број,туку од скриен? Шо не се јавиш? Чудно ти е шо не пишав и не заѕвонив толку време,а? Епа,сакам да сум со тебе,ама нема да те молам.Сакам да ти кажам некои работи,ама за овај период се надевам и сам да сфатиш некои.Па ко не сум крива не ќе ти се правдам...Знам дека те полудуваат и тебе мисли ради пуста љубомора,ама па до толку да не веруваш во мене,после толку години заедно само со тебе,оди акни се од ѕидот малце.Ќе почнам и јас ко тебе.
    На моменти ми се вртат едни филмови,на моменти други.Еднаш си мислам кога ќе те видам да те гушнам силно,кога не очекуваш,додека да сфатиш,јас ќе те пуштам и ќе ти се искривам :P пошто ќе ти ја украдам прегратката,а после ми иди да ти ги лупнам работите и да ти покажам среден прст и да си заминам,како демек не ми требаш таков...Епа сеа...од тебе зависи како ќе изреагирам.Што ќе направиш,да те сакам и понатаму или да ми станиш одбивен? :!: :evil: Сеуште те сакам,па гледај ти и тоа уништи го,повели,да видам што ќе е...

На Mrs.Cuper, Libera, Pelikuna и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Дај престани да ми шеташ по мислите океј?Јас сакам се уште друг.Јасно нека ти биде.Како не се измори?
    Ова не се случува,не не :D Не сакам да те повредам...Подобро да се држиш на дистанца од мене...На време ти викам.Да не плачеме на крај и двајцата. :^)

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Абе мече кај си па?? Ми фалиш :hug: :hug: :hug:

20. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Душо :hug: Фала на грижата и вниманието :*

Ти си ми единствената врска со реалноста и разумното расудување и однесување во моментиве кога доживувам лудило на работа.... :(

Ти благодарам премногу што си покрај мене, што ми даваш дополнителна мотивација и сила за да продолжам на друга страна, а не таму кај што сум.

:l: :l: :l: :l: :l:

На Lacrimosa му/ѝ се допаѓа ова.