Aj bre javi se veke da se dogovorime za vecer....i da znaes kakva sum katastrofa vecer eden dobar remont treba da mi napravis
Те сакам, те сакам толку многу што ме боли... како да ми е казна што те сакам... ама и најголема среќа, затоа што знам дека и ти ме љубиш. Не мислев дека можам толку да се заљубам, и секој ден да те љубам сè повеќе и повеќе, и мислам дека никогаш нема да ми биде доста... со тебе и вечноста е кратка... Не верував дека ќе најдам очи како твоите зашто такви наоѓав само во облаците ♥ ТЕ САКАМ ЉУБОВ МОЈА
Ти кажав, и сега ми е полесно. Се надевам дека ќе размислиш убаво. Не сум јас ниедна од твоите претходни тралалајки. Не се преценувам, ама нема ни да се потценувам. Мојот свет е подобро место кога има искреност и разбирање, а со тебе тоа некако чудно оди. Па сега, што биде нека биде. Утре после колоквиум ќе ти дојдам дома, и сакам да ми направиш пица. Сакам внимание. А не да се однесувам како исфрустрирана кучка и да држам драма и лутина, кога не е така. Сакам да ти кажам, грижи се за мене како што и јас го правам тоа за тебе! Ама љубовта не е на ти го дај ми го. Има некои нијанси тука. Баш ми е жал што морам да цртам и да ти објаснувам дека сакам да те видам продуктивно и ефективно, а не на секои два дена по еден саат, ко да си ми симпатија и сме трето одделение! Мамицата твоја бре, те сакам, сфати дека мораш да се потрудиш за да опстане ова!
Ја имаш мојата безгранична доверба... ти верувам, затоа што си таков каков што си... ама си знаеш - ако паднеш на испитот кај мене нема поправен....
Мислам дека е време да се разделиме...веќе не се чувствувам сигурно,сакано,посакувано,забавно,убаво со тебе...искрено незнам што до сега мајка барав со тебе,кога сватив уште одамна каков си, поточно кога сватив дека ти она што посакував никогаш да не ги имам крај себе...доста ми се нервози,маки, кавги за моите скоро 19 и сакам да уживам додека можам а не заглавена со некој клошар чија едниствена цел е да испие што повеќе и да се забавува највеќе...мене тоа не ми е се во животот,сакам покрај мене успешна и забавна личност која размислува сериозно за својата иднина а не со 20 год уште да седи дома и да игра игрички на компјутер по цели часови....Мака ми е затоа што те сакам ама што со тоа...како те засакав така и ќе те заборавам.Жал ми е ам ова е КРАЈ и несакам веќе да ме бараш и да с еобидуваш со досегашните твои фрази да ме убедуваш да се смириме бидејќи сватив дека сум глупача затоа што те трпев до сега..оди си и остави ме да те заборавам и да си го обновам своето јас кое за жал свесна сум дека го загубив покрај тебе...Те сакам и секогаш ќе бидеш личноста која најмногу ми значеше,заради која се сменив и направив работи кои мислев дека никогаш нема да ги направам...ми беше убаво со тебе ама и двајцата знаеме дека тоа убавото одамна се смени...Оди си,сакам да сум сама...
Па вака... Со оглед на тоа што мојот дечко е многу романтичен и емотивен многу му годи кога му кажувам дека го сакам највеке на цел свет, и дека е мојата најголема љубов, и дека ми е најубаво со него, и колку многу ми фали кога не сме заедно... јас секое сабајле му пишувам порака со некоја интересна содржина и одвреме навреме знам да му приредам по некое интересно изненадување и верувам дека и „утре“ кога би биле нешто повеќе од би продолжила со истото темпо. Злати4ко те сакам највеќе на цел свет !!!!! (Знам дека сум малце забегана ама едноставно така се чувствувам, тој ме прави да сум таква, тоа е негова заслуга, со еден збор кажано ЉУБОВ, и ви посакувам на сите да го искусите она што јас го доживувам веќе подолго време )
јас не те барав...сам се појави....сам почна да го правиш филмот....сега што е??? нешто како да си збунет...се повлекуваш....ама за кратко пак се појавуваш....неможе а да не прашаш што правев и каде бев... глумиш незаинтересиран, ама лошо глумиш ТЕ ЧИТАМ дечко па сам на себе си контрадикторен!!! дај те молам собери се и одлучи кој ти е приоритет :roll: немам време за чекање...сакам сега и веднаш!!!...и не ми го троши времето ако ти не го сакаш тоа рече ти треба шанса да се докажеш...па еве бе брат ти давам шанси на кило...ИСКОРИСТИ ГИ или неможеш да ги приметиш шансиве од тие околу тебе....па душо тие сите заедно на куп не ми се ни до штиклата и сам знаеш го имаме правено муабетот каков тип на девојки се
Би му кажала дека нема ден а да не се покајам за она што го правев во мнатото, како го одбивав а сега секоја секунда посакувам да е во моја близина. Живееме во два различни градови, па ретко се гледаме, но да имам барем малку храброст, би признала се и би се надевала на најдоброто...дека љубовта ми е возвратена...иако не гледам начин за тоа...
tonight ... I need to hug you I need to kiss you I need to feel you I need to smell you I need to lie beside you
Kreten si najgolem...........TE MRAZAM...........kako mozese vaka da se isponasas denes bas denes posle se kako Sreken ti pat da odis utre i vise nikad da nese vratis vo mojot zivot :evil: :evil: :evil: