Ми недостигаш...со сета искреност на светов,ми недостигаш повеќе од она што ти го кажувам.Со тебе би одела и до крајот на светот.Навистина сакам почесто да ја проголтуваш таа твоја гордост и крутина ... Сакам силно да те гушнам и едноставно да дремам до тебе и ... уште еднаш да ми повториш дека ми ја сакаш енергијата и топлината и врелата крв и налудничавоста и .... . taa gordost i kruitina i kaj mene e problemot.ps kaj dvata.seushte najsilnite zborovi gi nemame izreceno. "Te sakam"... a kolku samo go sakam! i vo najubav moment se skrotuvam i povtorno molcam koga mozam da mu kazam kolku mi ima pomognato i svateno za razlika od drugite bivshi.ke mu recam definitivno deka sekogash ke go pametam kako del od tin shemata i prvata ljubov.deka ke go sakam na moj nacin sekogash.i deka ke bidam sekogash tuka za nego. no i bez zborovi delata govorat
Добро. Ти признавам. МИ НЕДОСТИГАШ! Тоа беше тоа што сакаше да го чуеш од мене,нели? Кретену! Па толку време се знаеме,и на крајот дојде една од никаде,и ти со неа...Нема проблем срце! Ама па....Криво ми е! Кога знам дека можев јас таа да бидам...
Мило ми е што се среди СЕ .. Можеби сум глупава што ти попуштив и што ти дадов уште една шанса, но се надевам дека ќе ја цениш и овој пат нема да згрешиш ! Те сакам од дното на срцево ... СРЦЕ мое П.С. Ќе видиш што ќе ти правам кога ќе се вратам од на одмор, ќе те изедам
Nema da mozes da me najdes 1 nedela, apsolutno nikade........... Ako!..........neka te boli! Ic ne mi e gajle!
Слушај нешто да ти кажам,ти мал тролу! Мене не ме прелажуваш,ама ако сакаш и на главата да преодиш..Толку време,а ти за што ме замени? А сега па пак нешто,ќе ми го лижеш газот,ќе ми се упикуваш....МАРШ ТАМУ! Кретену...Расчисти си прво со себе,и немој ни случајно да ти паднало на памет после тоа да ме викаш!