I'll stay with you, the walls will fall before we do. So, take my hand now, we'll run forever, i can feel the storm inside you... Ајде, те чекам.
Сабајле не сакав да станам од креветот. Зошто такви мачешки пориви ми будииииииииш...? Си цивкам сега цело утро по тебе. Мјауж!
Заштоооо си заштоооо ја мозок си истурив поради тоа шо го направив а ти ??? - Ејј не бе зашо ?? Не бе уживај немам ни приметено матер да ти онаквам.... Зашто си ваков, а си ми другар бе ??/ Спојлер
Премногу те сакам.. Секоја минута без тебе ми е како вечност. И ти знаеш дека си ми се.. А кога си до мене времето лета..
Разбирам дека ти во оваа ситуација и во најнезавидна положба. И искрено - би полудела ако сум во твоја кожа! Не е лесно да си меѓу два огна. Ова е како нож со две острици - ќе се исечеш каков избор и да направиш.
Мака ми е, не сакам да имам покрај мене човек што е неодлучен и пасивен и мазохист.. Или сакаш или не сакаш.. не е исто, немам желба да се борам повеќе .. и немам намера да ги правам истите грешки од порано.. А и кога ке се сетам дека на 24ти ке помине една година откако јас и ти бевме заедно (само заедно бевме не бевме ЕДНО) - колку само да разјаснам.. Не знам, се чудам како толку брзо помина времето ... Јебига
Јави ми се!!! Зарем уште немаш сфатено дека немам храброст јас тоа да го напрам!?! Превземи ги работите во твој раце, оти ако уште чекаш на мене свршифме работаа!!!
Сакам да се видиме и пак да го видам онај сјај во очите на двата,да те погалам на обравче и да те гушнам силно,силно! Сакам да видам дека ме сакаш сеуште,да ми кажиш дека ти недостигав...се надевам Сакам да ти покажам дека си ми се! Пак. Ми недостигаш љубов Се надевам да се средиме...Наредно муабет ќе правиме в очи! Незнам дали читаш,се сомневам,ама ете за овде ќе ти пишам и ќе ти кажам дека ТЕ САКАМ и не си играм,можи љубовта се менува,но јас те сакам за цел живот
цуци, ти недостигам и ти мене ми недостигаш, сакам да те видам, и да те гушнам уф зошто мораше баш сега да ги имам оние проблеми(знаеш на кои мислам нели) не ке можам да пешачам а толку сакав со девојките ако се организираат да одиме на Водно ама затоа ке можам повеке време да ти посветам тебе сонценце мое