ааааа мааа ајдееее леле бе пааа а баш си мислев .. каков си значи Do you hate me? It's ok, i hate myself too.
зарен не свати дена не мозам без тебе?!.. оставив и гордост и се за тебе и после се сто си виновен пак ти одговорив,и пак се правам дека тоа ке помине,дека ке биде подобро,дека јас и ти и нашиот сон ке се исполнат...те сакам,здребе мое
Ти благодарам што си тука. Што не се чудиш на моите солзи, што ме гушкаш наутро, што ме учиш да бидам трпелива. 8 месеци навистина сме во радост и тага, во лошо и добро, а не сме во брак. Те сакам.
Научи ли дека можам да добијам што ќе посакам, само ако силно сакам? Фала што ми потврди дека се уште и секогаш ги држам конците.
Какво си слатко. Ќе ти ги изручкам и носето, и устето, и тие очички мили. Е, и не успеа да ме победиш у Не лути се човече.
Damn, what I'd do to have you here... Навистина ми недостигаш премногу. Толку што дури и би ти се јавила да ти кенкам, ама нема, сакам убаво да си поминеш. Види колку добра девојка имаш смотанко мој. Едвај чекам да си дојдеш и да те гушнам дебел еден.
Ми се јавија, си се шетал во Битола со девојка држејки се рака за рака.. И ми падна тешко и не ми падна да ти кажам право.. Што абер од тоа и што абер од тебе кога и онака знам каков си.. Изгледа навикнат си секој Велигден да си фаќаш женски... Ти текнува?! Помина точно ДЕНЕС една година откако јас и ти бевме заедно.. Колку брзо поминува времето.. Колку многу работи се случија за време на таа година.. Што е најбитно, фала ти што ме научи на многу работи.. Нe те мразам, напротив сакам по добро да те памтам, и те памтам Ти посакувам да бидеш многу среќен со која и да си..
Другарка ми вика - два остри камења не одат заедно. Во право е , знам... Од глупава расправија, стана голема работава. Ајде да заборавиме на безпредметнава кавга. Show must go on Сакам да те гушнам
жал ми е што другарите доживеале сообракајка, ама за срека не се повредени, и со помин нека е јајцето и корпичката од мајка ти навистина ми се допаднаа, особено корпичката и навистина ме зачуди твоето прашање со кого е одам во Тетово-а извини со кого треба да одам божем некој ке ме краде-не дај боже ппп скраја да е , ама после тешко на тебе дека ке ме даде и самиот знаеш дека ми треба малку воздух-па затоа и пешачам на Водно покрај тоа што медитирам, а прошетката до Тетово ке ми биде добредојдена
Ај дојди да се кршиме со јајца . Немам со кого да се кршам. Сите ми заспаа . Па после ќе се омрсиме со кифлички и се остало што спремив да јадам после 12 . Да те чекам?