Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    2.556
    Ах што си ти злоба!!! ЛОШОТИЈА НЕВИДЕНА!!! :devil: :(

2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Секоја вечер со друга,ха?Ако ако,сега ќе плачам,ама кога ми викаа батали го,со него многу маки ќе си имаш,јас им викав аха,аха. 8) Епа така ми треба де,кога не ги слушам што ми кажуваат.Туку знаеш што,јас стварно се залетав по тебе,оти 2 месеци пишување не е малку,си помислив дека имаш некоја посериозна намера со мене,а тебе ти било за уште една „да чкртнеш на листата“...Врти ги ти така секоја вечер по една да те видам до каде ќе стасаш....затоа женска си немал којзнае колку време,па која би прифатила да биде со таков глупак како тебе,сам ќе си останеш мене така ми стои,со оглед на тоа дека цел град те знае како идиот.Еве ја чекам дада да стане,да ми каже уште нешто,уште толку да ме разочара.
    Вчера во 2 саатот кога ми рече треба да правиме муабет,сакаш вечерва или утре,си мислев дека не е ништо сериозно па и реков ајде ма кажувај.Кога ми рече вечерта си се мувал со една,претходниве денови со друга,се ми се преврте во стомакот.Ми се повраќаше.Се гушев.Туку ај,ќе те мислам уште 2 месеци,и тоа знам дека секој ден ќе те мислам,ама после иде лето,ма ќе си најдам некој нов бре симпатија 8) ,некој што ќе го заслужува моето внимание,што нема да биде идиот како тебе.
    После ќе се вратам да ти докажам уште нешто,сега премногу да не ти дојде.
    Цркни.
    :f:

Едит:Ау да,чекај и една песна да ти посветам бе маче мое,што опишува колку сум била глупава. ;)

It's real late
    'Bout a quarter to 1
    I'm thinking about everything we've become
    And I hate it
    I thought we could make it
    But I'm ready to dead this
    Just wanna forget about it

I saw her pictures
    And the letters she sent
    You had me thinking
    You were out we your friends
    I'm so foolish
    Play me like I'm stupid
    'Cause I thought it was just you and I
    (oh)

Now I look back on the time
    That we spent and
    I see it in my mind
    Playing over and over again
    'Cause boy right now
    You got me breaking down
    And I just can't figure out why

But this is what you say

Visions in my mind
    Of the day that we met
    You showed me things
    That I'll never forget

Took me swimming
    In the ocean
    You had my head up in the clouds
    Made me feel like I'm floating (yeah)
    You think I'm playing
    When you know it's the truth
    Nobody else can do it
    Quite like I do
    All my kisses
    And my loving
    But ain't nobody
    Better than us

I guess it's over
    Indefinitely
    But you and I know
    It's not that easy
    To let go
    Of everything (everything) that we planned
    And start all over again
    Just blame yourself cause you blew it
    I won't forget how you do it
    Sweet baby
    This is where the game ends now
    Somehow wanna believe you and me
    We can figure it out

You finna make me say boy
    I wish that you come hold me
    When I'm lonely
    When I need someone to talk to
    You would phone me

Just like everything you told me
    (when we ride we ride it's 'til the day that we die)
    Boy you forgot about the promises
    You made me
    And now we'll let the memories
    Just fade away
    But I remember
    What you used to say
    (when we ride we ride it's 'til the day that we die)
    http://www.youtube.com/watch?v=jlvY1o6XKwA&ob=av2e

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lovely15

Lovely15 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    31
    Аман бе вчера цел ден те нема ни да ми се јавиш ни да ме видиш... :|

Па не си фер, ми недостасуваш. :doh:

4. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Хаха вчера беше смешки :) т.е цело твое друштво беше смешки :rofl: :rofl:

5. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Многу ти згрешив, нели? :(

Извини...

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ме повреди премногу..овој пат премногу :( :( иако ми вети нема да го правиш тоа пак отиде...сега повеке ја намали довербата..но тоа е ке продолжиме,само ми треба време,малце за себе....оти знам што ме чека со тебе...сега време за себе!... :rofl: 8) :D

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    неколку минути после полнок ти честитав роденден, знам кога ти е , и со денови наназад го гледав датумот во календарот со црвена боја обележан-така се падна годинава втор ден велигден
    незнам зошто, ама сакав да ескивирам од скопјево, да ме нема денес, не можам да објаснам зошто едноставно така сакав, ама ете неработен ден па не ми успеа планот :doh:
    искрено жал ми е што починала баба ти-знам дека мразиш погреби бе душичке, и кај баш за твојот роденден на гробишта треба да одиш :worried: и се повеке ме изненадуваш-прво на кафе,си сакал некоја вечер да ме носиш на вечера :wasntme: што ти се случува тебе-тебе те прашувам а јас незнам што мене ми се случува,нема ден да помине а да не помислам на тебе ;( а секако дека ти не го знаеш тоа. Очигледно дека има нешто што двете срциња се привлекуваат, а јас и ти не сме заедно-разделени по ТВОЈА вина, а јас не попуштам, а тешко ми е , ама ете сега цел деканат нека те теши(сите колешки) ама знам дека ти ме сакаш мене, ми пиша вчера, а мене не ми е сеедно, т.е. на моето срце не му е сеедно :sweat: незнам ни јас сама зошто одам со глава во зид :|

8. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Не можам да те препознаам.
    Ти никогаш не си бил толку романтичен, толку посветен на мене.. Ти никогаш не си правел такви работи како овие денови, за мене. Дали е до празникот или до што ќе да е .. не знам.
    Како се молиш на Господ за нас, сеуште не можам да верувам.
    Се надевам само дека оваа нема да е само краток период, туку цел живот ќе си таков каков што си сега.
    Ваков те сакам, бише мое најубаво. :inlove:

9. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Зашто волку ме мачиш??? :@

10. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Уморна сум ..

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    До личноста бр1-Те избришав од животот, иако неможам од сеќавањата. Навика било. Прави што сакаш, поубаво ми е без тебе. Сега разбрав колку си ме задушувал. Без тебе дишам слободно. Ете така. Ајде збогум.

До личноста бр2-Ти си доказ дека убавите работи доаѓаат неочекувано. Заради тебе имам ваква искрена насмевка на лицето. Се што сакам е ова да потрае, т.е. да трае дооолго доооолгоо :$

12. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Ти мисли ми читаш, едноставно знаеш некако што ми треба, како и кога ...

Се што сакам да ти кажам е ФАЛА за вчера :) .

И ке дојде тој ден кога ке те изгушкам најсилно, и кога све ова преку камера ке биде у живо. Сакам да те слушам вака пред мене у живо, сакам да те гледам како се “глупираш“ пред мене у живо.... И да скокнам да те гушнам баш онака неочекувано...

Ама другарски секако :!: :rofl: :lol:

На Adi888 и AnimeHQ им се допаѓа ова.
  13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Ти неможеш да бидеш внимателен колку што јас што сум моќна да те чувам во стаклено ѕвоно од кое љубопитно ѕиркаш и само толку.Имам око за детали , јас едноставно мојата интелегенција уживам да ја користам на дебилни работи.На наивни од твојот род.Јас не сум болно љубоморна јас сум болно внимателна.Тешко болна...Оваа игра ќе ја завршиш кога што ќе посакаш ,ти ги поставуваш правилата , НО јас секогаш имам ас во ракавот !

14. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Ми недостигаш! Проклето ми недостигаш... И проклета нека е оваа далечина помеѓу нас. Се што сакам во моментов е да си тука до мене,да те гушнам силно и така да дремам во твојата прегратка цел ден! Ме убива веќе оваа оддалеченост! Се надевам дека брзо ќе помине времето ... !

И уште нешто,среќен пат! Да се пазиш многу таму каде што ќе си и да мислиш на мене.А и знам дека ќе мислиш,можеби не секоја секунда во денот ама барем знам дека ми остави нешто што е кршливо - твоето срце! Ќе го чувам,да знаеш!

Те љубам најмил мој и го чекам денот кога како мало дете ќе истрчам во твојата прегратка!
    :l:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Неможам повеќе преморена сум...

16. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Готово не можам више,ти навистина претеруваш.Не си за мене,не си!Таков човек не можам да го трпам целиот мој живот!

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Од кога ти почна пак да шириш пријателства исклучиво со плави женски???Немој да мислиш дека ќе ме направиш љубоморна,не паѓам на таквите глупави фори.Сум ти кажала и пак ќе ти кажам: направи нешто што не треба и тогаш ќе ја запознаеш мојата лоша страна. Стварно бев среќна последниве денови,ама муабетот од вчера ме утепа :( Кај ме пукна некоја депресија од сета таа идила од среќно вљубени парови,ама ти така индиферентно да се понашаш?? Не ми е тоа својствено за тебе.Знам дека и сама не знам што сакам ама од оваа ситуација ќе се споулавам.Јас навистина не гледам ниедно разумно решение.Очигледно ќе мораме да ставиме дефинитивно крај,а ти ако имаш нешто паметно да ми понудиш и кажеш повели.И сам знаеш дека ти си мојата тајна отровна....

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Јас и ти на љубовна вожња!

Прикачени фајлови:

19. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Значи нема ден да не помислам на тебе....каков ден барем една секунда да престанам да мислам на тебе не не и не колку и да се трудам...џабе...се ме потсеќа на тебе...аа тебе гледам убаво тие си имаш друштво ааа кога бевме во врска немаше ни друштво ни ништо за излегвање....ааа што сеге преку ноќ се појави друштво...како и да е јас те гледам среќен додека јас умирам...ама верувам дека ќе дојдат и моите пет минути па ќе видиме тогаш

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Никој не е како Јас и Ти ;)

И нашите споени ноџиња наутро.

А, да. Сум ти кажала дека најубаво е кога моите и твоите алишта ни се гушкаат во машината за перење?

:inlove: